Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benımkısı britax affinity ağır olan ve yüksek olandan bmobile hafif 8 kilo gibiydi evet benımki gümüş renkli kasa olan mavi kaplama
anladım cnm ben cok gezıyorum ya o yüzden sordum eşin sürekli bırakıyorsa cok sorun degıl ama işte bagaj olayında var ama cok kullanıslı sağlam hayatta bozulmayacak bir ürün b mobile de cok güzeldi onada bakabilirsin genişçeydi yanılmıyorsam
bana kılıfı ince gelmişti o yuzden diğer modeli aldım ama zaten yaz bebegı seçim sana kalmış kuzum :)

kızlar bugün klomene başladım ilk denememde gelsin bebişim inş
bu ilacı gözümde çok büyütüyorum sanki hemen hamiş kalıcam içime öyle doğuyo offf hayal kırıklığına uğramam inş...

as.canımm benım saol

günadynnn kızlarrr bugün nasıl durumlar.. walla bende ağrı sızı yoktu da sabah çişimi tutmuşum ondan ağrıdı brasckk alışcam bu gebeliğe alışcamm

bende senin gbiydim.. 3.denememde tutturdukkk.... canım cok kfana takma keramet ilaçta değil sende.. o sadece vesile Rabbim hayırlsnı versn inşallahhh... sen bolbol dua et..

ben naptım biliomsunuzzzz ??? çiçekk kokladm ama öle böle değil son dakika dank etti hemen çektim ya bsey olurmu ki ayy ben nasıl uzak durucam bu ciceklerden.. :18::44::44:

slm kızlar nasılsınız? ben sabah kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım

canesram hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bi avazda inşallah

kızlar yarın doguma gıdıyorum darısı sızlere olsunnn

şimdiden sağlıklı doğumlar olsun ınsallahh, bi avazda yavrun sana gelsin, doğumdan sonra da madımak bulabılırsen madımak bul bırılerınden arkadaşım sütlerin maaasallah kaynar tasar Allahın ıznıyle. henüz anne olmadım ama bu bilgiyi paylasıyım dedım madımak süt yapar aşırı :) Rabbim seni ve yavrunu korusun, kolaylıklar dilerim Allaha emanet olun :) bu arada adım tuğba, dogun anında hatırlar mısınız bilmem ama işte o anda belki tugba çıkar ağzınızdan

kızlar yarın doguma gıdıyorum darısı sızlere olsunnn

canımm Aallah bebeğine kavuştursunn..sağlıkla kucağuna al inş..ayy darısı bizlerinn başınaa inşşş

ben naptım biliomsunuzzzz ??? çiçekk kokladm ama öle böle değil son dakika dank etti hemen çektim ya bsey olurmu ki ayy ben nasıl uzak durucam bu ciceklerden.. :18::44::44:

çiçeğin ne zararı varkiii:44::44:

offf yaa offf yenimi kırmızılarrr

adetlerin düzenli olması da bi güzellik ve arkadaşım, bi dahaki ay o zaman daha güzelini yasıcakssın herşeyin :) benim de yakın heralde yarın bı kan verıyım de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…