Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm bende pcos hastasıym ve doğuştan gelen bsey bu. kendmi bildim bileli adetlerm hic gelmezdi. bi gelirdi mesela sonrasında 6 ay sonra 9 ay sonra geldiği bile olurdu.. anne babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma vuruyor. şu yaşıma kadar hep ilaclarla adet oldum.. evlendiğimden beri hiç korunmadık.en sonunda 3 ay adetm gelmeynce dr a gittim ve yumurtalarımın gelişmediğini ne kadar istersen iste cocuğn bu şekilde olmaz dedi. anca ilac kullanman lazm dedi ve klomen tedavisine başladık. ilk ay klomen kullandığm halde yumurtam gelişmedi sadece 13mm oldu.2.ay 17mm-18mm 2 yumurtam oluştu ama tutmadı.3.ayımda da 27mm 21mm yumurtayla hamile kaldım canım bnce aksatma doktora görün derim ben. normal spontan yollada hamile kalan war tabiki ama yumurtan gelişmiyorsa çatlama olmadığı için adet olamıyor olabilirsin. yada yumurtaların geç çatladığı için bence doktoruna göster..

günaydın canım arkadaşlarım benımmm... bu sabah canım hic bisey istemiyor.. hiç bisey yiyesm yok. bi lokma bebiş için akşam yaptığm bi üründen (isim vermiym hamileler var can cekmesn) yemeye kalktm ama gitmio boğazmdan üff..

canım ben PCOS'um ama benim gecikmeden çok erken gelme problemi vardı. 15 günde bir 20 günde bir arada bir 35 güne çıkardı.
bizde şeker hastası yok ama benim de yumurtalıklara fazla insülin hormonu karıştığından yumurtalar tam gelişmiyor. doktora gittim. aralık ayına kadar dene olmadı ocak ayında gel dedi. ocak ayında nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum. bekleyip görcez.

Hmmm anladım demek alman malı..Eğer benim kafama yatarsa ananemlere sipariş vereyim ordan getirsinler yahuu

Ayy ben senin yaptığın ürünleri yemeni severim

Hmmm anladım demek alman malı..Eğer benim kafama yatarsa ananemlere sipariş vereyim ordan getirsinler yahuu

vlla cnm benım ıyıce arastırmak lazım bizim araba büyükçe , bagaj sorunu yok ağırlık çok önemli değildi zaten ben kullanıyorum arabayı sürekli toplu tasıma hıc kullanmıyorum bunlarda cok onemlı cok abartmayıp uygun bısey alıp bebek bıraz buyudumu baston pusete gecersin
ama araba sıkıntım yok dersen söylediğim 3 marka cok güzel :)

dostsuz dünya olmaz imiş,dost duasız kalmaz imiş.dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş.duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar…

biliyordum geleceğini.
ve kırmızılar benimle.

şimdi kızlar bu çörek otu-bal-tarçına ikinci gün mü başlıyorum yoksa üçüncü gün mü?

sanırım 3. gün sabahında başlanıp 10-12 gün kullanıyor değil mi? yanlış bişey yapmayalım.

bir de internette tarifini buldum. bi bakar mısınız doğru mudur?
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal

canım ben 2.gün diye biliyorum...tarifine birçok kişi göz kararı koyuyor..
o kırmızılardann nefret ediyorummm

bizim arabamız çok byük değil 2011 fabia :) yani eski kasasın bagajı daha büyük olduğu için detay verdim..
malesef bana araba kalmıyo ama nereye gideceksem eşim bırakır muhtemelen..
ağırlığına baktım 8kg mış zaten..sen hangi modeli aldın bilmiyorum ama ben b mobile modelini sevdim pusetli olarak..
baktım zorlanıyorum sonra bi tane baston alırım napayım :)

kuzumm sıkıntı stres yapma lütfen..en hayırlı zaman ne zamansa o zaman dolsun inşallah göbüşün

kızlar bıse soracam ozel hastanede refaketcı olarak esler kalabılıyormu haberı olan varmı

biliyomusunuz benim bebeğe birkaç şeyim hazır. babamın eski mesleği dolayısıyla ücretsiz geldi.
bebek arabasıdır , salıncaktır (bildiğimiz salıncak), birkaç parça zıbındır ve kutularca oyuncak...

bir tek onları dolduracak bebiş bekleniyor 5 aydır :)

oda en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah..

kuzumm sıkıntı stres yapma lütfen..en hayırlı zaman ne zamansa o zaman dolsun inşallah göbüşün

amin. şu adet düzene girmediğinde daha çok stres oluyorum yoksa stres falan yapmıyorum. Allah ne zaman ol derse o zaman olur. olmazsa da olmaz. naapalım. takdir-i ilahi... kısmetten öte yol yok.
ç.otu-bal-tarçından sonra doktora gitçem.

kızlar bıse soracam ozel hastanede refaketcı olarak esler kalabılıyormu haberı olan varmı

Öncelikle slmlar Bayadır giremiodum özledim yahu :) evet canım kalabilio geçen hafta ark doğum yaptı annesi ve eşi kaldı yanında bende öle düşünüyorum eşim ve annem kalacak yanımda hayırlı doğumlar dilerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…