canımmm bende pcos hastasıym ve doğuştan gelen bsey bu. kendmi bildim bileli adetlerm hic gelmezdi. bi gelirdi mesela sonrasında 6 ay sonra 9 ay sonra geldiği bile olurdu.. anne babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma vuruyor. şu yaşıma kadar hep ilaclarla adet oldum.. evlendiğimden beri hiç korunmadık.en sonunda 3 ay adetm gelmeynce dr a gittim ve yumurtalarımın gelişmediğini ne kadar istersen iste cocuğn bu şekilde olmaz dedi. anca ilac kullanman lazm dedi ve klomen tedavisine başladık. ilk ay klomen kullandığm halde yumurtam gelişmedi sadece 13mm oldu.2.ay 17mm-18mm 2 yumurtam oluştu ama tutmadı.3.ayımda da 27mm 21mm yumurtayla hamile kaldımilahi karamelolursa benden bi hatıra gönderirim sana, küçük bi hediye...
ama yok. gecikti işte yine. kan testi vermeye gitmem için en az 1 hafta daha geçmesi lazım bence. bat'ım geçen pazardı normal şartlarda. daha 4 gün oldu gecikeli. dün de 3-4 tane test aldım 5 gün arayla yaparım diye.
adetlerim düzensiz normalde. bu ay bi ilacımı da kestim (hamileliği zorlaştırıyormuş diye). o yüzden şaşırdı gününü.
aynen PCOS hastasıyım ben de. adetler düzensiz yumurtalar tam gelişemiyor.
bu ay reglden sonra çörekotu-bal-tarçın'a başlıycam. bi deneyeyim bakalım.
canımmm bende pcos hastasıym ve doğuştan gelen bsey bu. kendmi bildim bileli adetlerm hic gelmezdi. bi gelirdi mesela sonrasında 6 ay sonra 9 ay sonra geldiği bile olurdu.. anne babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma vuruyor. şu yaşıma kadar hep ilaclarla adet oldum.. evlendiğimden beri hiç korunmadık.en sonunda 3 ay adetm gelmeynce dr a gittim ve yumurtalarımın gelişmediğini ne kadar istersen iste cocuğn bu şekilde olmaz dedi. anca ilac kullanman lazm dedi ve klomen tedavisine başladık. ilk ay klomen kullandığm halde yumurtam gelişmedi sadece 13mm oldu.2.ay 17mm-18mm 2 yumurtam oluştu ama tutmadı.3.ayımda da 27mm 21mm yumurtayla hamile kaldımcanım bnce aksatma doktora görün derim ben. normal spontan yollada hamile kalan war tabiki ama yumurtan gelişmiyorsa çatlama olmadığı için adet olamıyor olabilirsin. yada yumurtaların geç çatladığı için bence doktoruna göster..
hadı ya kıyamam cnm benım sende azıcık kendine dikkat et tamammı valla büyüdüler artık annesi birazcık kendimizi düşünmek lazım :)
canım ben römer marka aldım alman markası ve güvenlik son derece önemli fuar fiyatı 1050 tl sanırım fuar dısında 1400 1500 cıvarı olması lazım jokerler de vardı
inan bebek arabası ilk günden beri ilk araştırdığım şey cokta önem veriyordum 3 ürün arasında kaldım quinny stokke ve römer ben tercihimi römerden yana yaptım fiyatları aynı asagı yukarı aynı stokke bir tık daha pahalı ..römeri fuarda uyguna yakalayınca maviş maviş aldık
güle güle kullansınlar inşallah hepsi
kızın cicilerini güzel günlerde giysin inşallah :)
günaydın canım arkadaşlarım benımmm... bu sabah canım hic bisey istemiyor.. hiç bisey yiyesm yok.bi lokma bebiş için akşam yaptığm bi üründen (isim vermiym hamileler var can cekmesn ) yemeye kalktm ama gitmio boğazmdan üff..
Hmmm anladım demek alman malı..Eğer benim kafama yatarsa ananemlere sipariş vereyim ordan getirsinler yahuu
Kuzum senin doğumada az kalmış rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurup kucağına almayı nasib etsin inşallah
biliyordum geleceğini.
ve kırmızılar benimle.
şimdi kızlar bu çörek otu-bal-tarçına ikinci gün mü başlıyorum yoksa üçüncü gün mü?
sanırım 3. gün sabahında başlanıp 10-12 gün kullanıyor değil mi? yanlış bişey yapmayalım.
bir de internette tarifini buldum. bi bakar mısınız doğru mudur?
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
vlla cnm benım ıyıce arastırmak lazım bizim araba büyükçe , bagaj sorunu yok ağırlık çok önemli değildi zaten ben kullanıyorum arabayı sürekli toplu tasıma hıc kullanmıyorum bunlarda cok onemlı cok abartmayıp uygun bısey alıp bebek bıraz buyudumu baston pusete gecersin
ama araba sıkıntım yok dersen söylediğim 3 marka cok güzel :)
biliyordum geleceğini.
ve kırmızılar benimle.
şimdi kızlar bu çörek otu-bal-tarçına ikinci gün mü başlıyorum yoksa üçüncü gün mü?
sanırım 3. gün sabahında başlanıp 10-12 gün kullanıyor değil mi? yanlış bişey yapmayalım.
bir de internette tarifini buldum. bi bakar mısınız doğru mudur?
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
biliyomusunuz benim bebeğe birkaç şeyim hazır. babamın eski mesleği dolayısıyla ücretsiz geldi.
bebek arabasıdır , salıncaktır (bildiğimiz salıncak), birkaç parça zıbındır ve kutularca oyuncak...
bir tek onları dolduracak bebiş bekleniyor 5 aydır :)
kuzumm sıkıntı stres yapma lütfen..en hayırlı zaman ne zamansa o zaman dolsun inşallah göbüşün
kızlar bıse soracam ozel hastanede refaketcı olarak esler kalabılıyormu haberı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?