Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar canım hormon testlerin yapıldı mı? Eğer yapıldıysa rahim filmi çektir bence

evet canım onlar normalpko luyum ama ileri derecede değil.yumoşlar geçte olsa büyüyo.acaba diyorum tüplerde mi bi sorun var :26:

evet canım onlar normalpko luyum ama ileri derecede değil.yumoşlar geçte olsa büyüyo.acaba diyorum tüplerde mi bi sorun var :26:

Geçmiş olsun canım.. Soğan kürünü denedin mi? iyi geliyo diyorlar ben bu ay yapıcam inşallah..

Birde birşey sorucam pko hormon testinde hangi değerden anlaşılıyor? :26::26::26:

Geçmiş olsun canım.. Soğan kürünü denedin mi? iyi geliyo diyorlar ben bu ay yapıcam inşallah..

Birde birşey sorucam pko hormon testinde hangi değerden anlaşılıyor? :26::26::26:

sağolasın tatlım.benim hormon thlilim normal çıktı.amaultrasonda küçük küçük yumurtalar görünüyo.oluşuyo ama büyümüyo.odapolikistik over oluyo.benimki 37 40 günü buluyor işte adetim.ama bazılarnda lh fsh dan büyük oluyomuş galiba tam emin değilimde o zaman pko oluyomuş.

bide soğan kürünü denedim.benim kistimi geçirmişti bi kere 4 cm di hemde.

slm kızlar görüşmeyeli iyisinizdir inş.arada bakıp çıkıyorum.pek vakit bulamıyorum girmeye nete.ben de düşük olalı bu ay 1 sene oldu.prımoult diye lanet bir hap kullanıyorum şu an.güya kist için verdi.hamileliği engelliyor.bunun bitiminden sonra ya klomen ya da rahim filmi yapacam(2 doktor farklı şey önerdi.)olmazsa kedi kuş bakacam ne yapalım

öyle deme canım ya mis kokulu bir bebeğin yerini bişey dolduramaz.Allahım hepimize nasib etsin inşallah.umudunu yitirme

günaydınn hanımlar..
banlıydım mapus damlarındaydımm geldimm şükürrr..
nasılsınız..
cancaono geçmiş olsunn kuzucumm

sagol tatlımm

inş canım yaa bu ay yüzün gülsün göbüşün dolsun

slm kızlar, sabah test yaptım negatif acele ettim sabredemedim, adetime 4 gün var

biraz daha bekle canım varsada çıkmamış olabilir inş vardır

ay çok heyecanlı. kızlar benim de bu haftasonu regl olmam lazım. hadi bakalım. herkes için hayırlısı.

kırmızı şeytanlar kışşş kışşş ...

kuzum şu tarçon+bal ve çörek otunu dene...yumurtlamaya bire bir..yani pko ya bire bir..
bence gel beraber deneyekk..
zaten bir ikimiz kaldık hamiş olmayan..heee birde caydinn varrr

bennn unuttunuz galiba

hayırlı cumalar fıstıklar dualarda buluşalım...

bi yardımcı ourmusunuz kızlar yumurtlamam ayın 25 kasımdı bat 10 aralıktı ayın 7 sinde 1 damla leke geldi 8 inde 1 damla yine leke geldi 9 ünda adet oldum normal geldi derken ayın 10 unda öğlende herşey bitti gelen giden yok 11inde yine 1 damla 12 sinde yine 1 damla leke geldi hiç bişey anlamadım yani bu ay yerleşmedir geç döllenmediler dediler teste çıkmaz daha dediler onun için bekliyorum pazar yada pazartesi test yapıcam sizin fikriniz nedir

canım neler yaptın yumrtlama günlerindemi yaptınız nasıl hesapladın ben en son 27 kasımda adet oldum neler yapmam gerekiyr ne zamanlar ve.. :) inşlh bu ay hepimiz o mutlu haberi alırızzz

evet canm yumurtlama günlerinde 2 günde bir yaptık. hemen kalkmadım belimin altına yastık falan koydum. bakalım bekliyoruz şimdi.

meraba canm, yazdıkların bana çok tanıdık geldi. geçtiğimiz temmuz ayında aynı şeyleri yaşadım. lekelenmeler kanamalar falan. korkmaya başlamıştım. kistten falan şüphelendim hep. sonra birisi bana bu forumda test yapmamı söyledi. benim umudum yoktu yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalıkken düşük oldu. sanırım biraz dr ihmali ve benim cahilliğim. kanamalarım sonra bitmişti ama başlarda kanamalı olduğu için doktorun ilaç falan vermesi lazımmış sonradan anladım. nasip değilmiş. sen de hamile olabilirsin. test yap hatta yarın sabah yap ve tedbirli davran canım.

evet canm yumurtlama günlerinde 2 günde bir yaptık. hemen kalkmadım belimin altına yastık falan koydum. bakalım bekliyoruz şimdi.

aynısını bende yapıyorum canım peki nasıl hesaplama yaptın mesela ben 30 gün arayla adet oluyorum ve son adetim 27 kasım ne zamn oluoyr yumurtlamam ? benim hesabıma göre dün başladı

canım kaç gün sonra test yaptın en az 5 6 gün sonra çıkar dediler bana onun için bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…