• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım döllenme zamanı olarak tam bilemediğim için birsey diyemıyorum 11 gün olmus yaklasık
bence de pazartesi en erken baktırmalısın eger ayda 1 oluyorsan
suan için ben bişsey diyemedim ama umarım artar degerın aramıza katılırsın
zaten pazar günüde yaptırsan artıyorsa değer artıyordur ama bence bekle derim ben umutsuz olma :)

Sagol canim cevap verdigin icin umudumu yitirmeden bekleyeyim bari :( boyle beklemekte cok zor oluyor gumler gecmek bilmiyor :)

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar hepinize iyi mutlu ve huzurlu bi akşam diliyorum.. yarın görüşürüz kocaman öpüldünüzzz... bugün değmeyin benim keyfime.. gidip kocama börek yapicammmmm isteyen buyursun gelsinnnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

merhaba ank da nerede yaptırdınız acaba bırde ben de ılk asılamamı 1 sene once yaptırdım sonra 1 yıl ara verdım fakat pısman oldum sımdı tekrar baslayacagım Allah ın ıznıyle ..

cnm bnm özel doktorum kendi muaynanesnde yaptı ama ben ara vercem pişman olcğmı sanmıyorum çnkü bu bunalımla bu yorgunlukla bu çocuğn olcağı varsada olmıcak bu yüzden zorlamamnn bi anlamı yok biraz ferahlamak istedim bn sıkıntıdan çocuğn olmadğnı düşünyorum beyin rahat olmadıkça istedğn hiç bişi olmyo çnkü

canım aynı asamalardan gectıkkgecmıs olsun uzme kendını ara vermene gelınce bence dr.gıt ondan sonra karar ver sonra pısman olma derımmm ALLAHTAN HAYIRLIS.Gecengun dısarı cıktıgımda dedım EYY rabbım zamanı gelmeden bır tek yaprak bıle dokulmuyor zamanı gelıncede tekrar acıyor demek kı benım de bebısımın bır zamanı var ınsallahhh bahara ıcımız acılır bızım de

cnm herşeyn bi vakti var biliyorum ama ben sabredip beklycem ve aklımdan silicem daha düşnmycem kendimden oldum iyce gitmycem doktora bnm içn en iyiside istemedğm bişeyi yapmak istemyorum doktora gtmycem vücudu zorlayp duroruz sürekli zorla yumurta büyüt zorla çatlat hepsi ilaçla oluyo vücudun bütün kimyasıyla oynuyolar bn dinlenmek istiyorum çnkü bn bu haldeyken zorla olmaz bu çocuk en iyisi kendlğnden olsun çok uzun zamanda olmazsa giderm doktora napim bnm içn bölesi daha hayrlsı cnm bnm bn bu doktor işine ara verdm saldm gttm ve çok ferahladm şmdiden içim rahatladı sinrlerm çok yıpranmştı şmdi daha iiyym

cnm herşeyn bi vakti var biliyorum ama ben sabredip beklycem ve aklımdan silicem daha düşnmycem kendimden oldum iyce gitmycem doktora bnm içn en iyiside istemedğm bişeyi yapmak istemyorum doktora gtmycem vücudu zorlayp duroruz sürekli zorla yumurta büyüt zorla çatlat hepsi ilaçla oluyo vücudun bütün kimyasıyla oynuyolar bn dinlenmek istiyorum çnkü bn bu haldeyken zorla olmaz bu çocuk en iyisi kendlğnden olsun çok uzun zamanda olmazsa giderm doktora napim bnm içn bölesi daha hayrlsı cnm bnm bn bu doktor işine ara verdm saldm gttm ve çok ferahladm şmdiden içim rahatladı sinrlerm çok yıpranmştı şmdi daha iiyym

hayırlısı olsun o zaman canım sen kararını vermısın.kımyayla oynanıyor ama gerektıgı ıcın yapacak baska bıseyımız kalamadıgı ıcın yaptırıyoruz ıste mecburr 16 aralık batım 2 gunu yıne dr.yım ara vermıycem bana kalsa bır ayda ar
a vermezdım ama dr.olmaz dedı hayırlısı

arkadaş aile hekimine de bn nie güvenmiyorum bilmedim :D daha kaydımı bile yaptırmadım haberleri yok benden :D
neyse daha 2 haftam var yaptırcaz ne olur ne olmaz sağol kuzum

Aaa neden yaptirmadin sinemde yaptirmamis aile hekimligindeki ebe hemsireler yapio asiyi asi karti verip dosyana isliolar, tahlil falan icin cagiriyorlar muayeneye cagiriyorlar cok ilgililer ben seviyorum :) dogumdan sonrada bazilari evine gelip bebek bakimi hakkinda bilgi veriyormus.

Aaa neden yaptirmadin sinemde yaptirmamis aile hekimligindeki ebe hemsireler yapio asiyi asi karti verip dosyana isliolar, tahlil falan icin cagiriyorlar muayeneye cagiriyorlar cok ilgililer ben seviyorum :) dogumdan sonrada bazilari evine gelip bebek bakimi hakkinda bilgi veriyormus.

evet sinemcim ya bende yaptırmadım valla
ama yarın gidip yaptırayım diyorum sende yaptır istersen şu aşı olayı için iyi olur bence
hemde takip de ediyorlarmış inşallah öyledir
naz_naz cım haklısın valla bizim doktor bana zamanında demişti doğumdan sonra biz ziyarete geliyoruz diye ama yinede burun kıvırdım ne olur ne olmaz yaptırayım ilerde cocugun aşısı falan var hiçdeğilse allah korusun atlanmamış olur

kızlar hepinize iyi mutlu ve huzurlu bi akşam diliyorum.. yarın görüşürüz kocaman öpüldünüzzz... bugün değmeyin benim keyfime.. gidip kocama börek yapicammmmm isteyen buyursun gelsinnnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

peeeh ben gelirdim de mesafe azıcık var ben gelene kdr börekler bozulur yahu :D

Sagol canim cevap verdigin icin umudumu yitirmeden bekleyeyim bari :( boyle beklemekte cok zor oluyor gumler gecmek bilmiyor :)

cok iyi biliyorum belki aşılama falan bilmiyorum ama o günler nasıl zor geçer beklemek nedir iyi bilirim cokta iyi anlıyorum seni
ama azıcık daha sabret ki kesin olsun hemde herkese diyorum bu dönemde hep olumlu olun endorfinin yararları malum
hiç değilse bu şekilde de desteklemiş olur tez zamanda rabbim kısmet eder inşallah :)

bekliyorummmm kaçıncı konuya yazışım bu bilmiyorum vallahii bebek beklemek ne zormuşş.. umutla adet günümü bekliyorum kaç kez idrar testi yaptım sonuç tek çizgii :( ayın 15ine kadar nasıl bekliyeceğim bilmiyorum :18:

Back