canım sanırım aile hekimine yaptırılıyor bu aşı
arkadaş aile hekimine de bn nie güvenmiyorum bilmedim daha kaydımı bile yaptırmadım haberleri yok benden
neyse daha 2 haftam var yaptırcaz ne olur ne olmaz sağol kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sanırım aile hekimine yaptırılıyor bu aşı
canım döllenme zamanı olarak tam bilemediğim için birsey diyemıyorum 11 gün olmus yaklasık
bence de pazartesi en erken baktırmalısın eger ayda 1 oluyorsan
suan için ben bişsey diyemedim ama umarım artar degerın aramıza katılırsın
zaten pazar günüde yaptırsan artıyorsa değer artıyordur ama bence bekle derim ben umutsuz olma :)
inşallahhhh olacak kuzummm benim kocamannn göbişli olacaksın hehhehe
kızlar ben acayip mutluyum bugün yaaaa
hayırdır inşallah?
valla şöyle deyim gökten mutluluk yağmurları yağmış gibi üzerime
hmmmm ne güzel..Allah daim etsin inşallah..
kızlar ben acayip mutluyum bugün yaaaa
merhaba ank da nerede yaptırdınız acaba bırde ben de ılk asılamamı 1 sene once yaptırdım sonra 1 yıl ara verdım fakat pısman oldum sımdı tekrar baslayacagım Allah ın ıznıyle ..
canım aynı asamalardan gectıkkgecmıs olsun uzme kendını ara vermene gelınce bence dr.gıt ondan sonra karar ver sonra pısman olma derımmm ALLAHTAN HAYIRLIS.Gecengun dısarı cıktıgımda dedım EYY rabbım zamanı gelmeden bır tek yaprak bıle dokulmuyor zamanı gelıncede tekrar acıyor demek kı benım de bebısımın bır zamanı var ınsallahhh bahara ıcımız acılır bızım de
cnm herşeyn bi vakti var biliyorum ama ben sabredip beklycem ve aklımdan silicem daha düşnmycem kendimden oldum iyce gitmycem doktora bnm içn en iyiside istemedğm bişeyi yapmak istemyorum doktora gtmycem vücudu zorlayp duroruz sürekli zorla yumurta büyüt zorla çatlat hepsi ilaçla oluyo vücudun bütün kimyasıyla oynuyolar bn dinlenmek istiyorum çnkü bn bu haldeyken zorla olmaz bu çocuk en iyisi kendlğnden olsun çok uzun zamanda olmazsa giderm doktora napim bnm içn bölesi daha hayrlsı cnm bnm bn bu doktor işine ara verdm saldm gttm ve çok ferahladm şmdiden içim rahatladı sinrlerm çok yıpranmştı şmdi daha iiyym
arkadaş aile hekimine de bn nie güvenmiyorum bilmedim daha kaydımı bile yaptırmadım haberleri yok benden
neyse daha 2 haftam var yaptırcaz ne olur ne olmaz sağol kuzum
Aaa neden yaptirmadin sinemde yaptirmamis aile hekimligindeki ebe hemsireler yapio asiyi asi karti verip dosyana isliolar, tahlil falan icin cagiriyorlar muayeneye cagiriyorlar cok ilgililer ben seviyorum :) dogumdan sonrada bazilari evine gelip bebek bakimi hakkinda bilgi veriyormus.
kızlar hepinize iyi mutlu ve huzurlu bi akşam diliyorum.. yarın görüşürüz kocaman öpüldünüzzz... bugün değmeyin benim keyfime.. gidip kocama börek yapicammmmm isteyen buyursun gelsinnnn
Sagol canim cevap verdigin icin umudumu yitirmeden bekleyeyim bari boyle beklemekte cok zor oluyor gumler gecmek bilmiyor :)