• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
RENK :OPAK
VOLÜM :4.0 /CC
PH :7.5
LİKEFAKSİYON :20 dakika
VİZKOZİTE :Normal
FRUKTOZ :(+)
MİKROSKOBİK İNCELEME
MOTİLİTE
A-HIZLI İLERİ HAREKETLİ : %10
B-YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ : %25
C-YERİNDE HAREKETLİ : %7
D-HAREKETSİZ : %58
SPERMATOZA SAYISI :37.000.000 /CC
TOPLAM SPERMATOZA SAYISI :148.000.000
AGLÜTİNASYON :YOK
YUVARLAK HÜCRE SAYISI :300.000 /CC
LÖKOSİT :
ERİTROSİT :
MORFOLOJİ ( W.H.O KRİTERLERİ ) :%11 ( NORMAL DEĞER :>30 )
MORFOLOJİ (KRUGER KRİTERLERİ ) :% 4 ( NORMAL DEĞER :>14 )
VİTALİTE :%60

isyancım eşimin testine intten baktım sonunda böyle sence iyimi değerler

canım bizimki buna hiç benzemiyor yaa hiç anlamıorumki ben bunları..

hareketsiz sayısı çok fazla ileri hareketli düşük morfolojiside bozuk yaa
geçen seneki testlerde morfoloji çok iyiydi günde 1 paketten fazla sigara içen adam böyle olur tabi:14::14::14::14:

canım bızım de ıler dusuk hareketsız fazla aynı yanıı ama sıgara ıcırtme ben ıcırtmıyorumm dovuz dovus unuttu cok sukur teltuk ıcıyor ama ona engel olamıyoruumm HAYIRLISI DEMEKTEN BASKA CAREMIZ YOKK

merhaba,
ben araniza yeni katildim Femara kullanarak 22 kasimda ovitalle igne vuruldum ve bugun bhcg 2.18 cikti normalde pko oldugum icin adetim cok duzensiz son adet tarihim 9 kasimdi. bu deger artabilir mi doktorum pazartesiye kadar bekle dedi ama biraz umutsuzum acikcasi sizin fikirlerinizide merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

kuzularımm ben geldimm...
eşimin sperm testi normal çıktı..
doktor benden HSG filmi istedi ama burada anestezi ile yapılmadığı için özel hastane araştırıyoruz..en yakın zamanda onuda yaptırıp kafamdan atıcammm

canım bak demiştik sana stres yapma diye
inşallah hsg filminde de bir sıkıntı cıkmaz hayırlısı ile cok sevindim senin adına

merhaba,
ben araniza yeni katildim Femara kullanarak 22 kasimda ovitalle igne vuruldum ve bugun bhcg 2.18 cikti normalde pko oldugum icin adetim cok duzensiz son adet tarihim 9 kasimdi. bu deger artabilir mi doktorum pazartesiye kadar bekle dedi ama biraz umutsuzum acikcasi sizin fikirlerinizide merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

canım döllenme zamanı olarak tam bilemediğim için birsey diyemıyorum 11 gün olmus yaklasık
bence de pazartesi en erken baktırmalısın eger ayda 1 oluyorsan
suan için ben bişsey diyemedim ama umarım artar degerın aramıza katılırsın
zaten pazar günüde yaptırsan artıyorsa değer artıyordur ama bence bekle derim ben umutsuz olma :)

herkese günaydın fıstıklar:119: :119: :119: :119: :119: :119:

günaydın kızlarrrrr :3: cumartesi gnü doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş bitanesi 16mm diğeri 15 mm diğeride 13mm yetersiz dedi. pazartesi bdha gel bakalım ona göre çatlatma iğnesni yapalm dedi. pazartesi gittiğmde 16mm olan yumurtam 27mm olmuş diğeride 21mm :32: hemen yapalm çatlatma iğneni akşama yetişsin demişti bu sefer cok ağrım oldu ama yaa:31: ve bu sabahda çok yogun akıntım war sanırm yumurtam çatlamış bulunmakta:32:

günaydınn hanımlarrrr...

karamel sosummm inş o yumrtalar bebek ile dölleniirrrrr :16::16:

günaydın kızlarrrrr :3: cumartesi gnü doktora gittim 3 yumurtam oluşmuş bitanesi 16mm diğeri 15 mm diğeride 13mm yetersiz dedi. pazartesi bdha gel bakalım ona göre çatlatma iğnesni yapalm dedi. pazartesi gittiğmde 16mm olan yumurtam 27mm olmuş diğeride 21mm :32: hemen yapalm çatlatma iğneni akşama yetişsin demişti bu sefer cok ağrım oldu ama yaa:31: ve bu sabahda çok yogun akıntım war sanırm yumurtam çatlamış bulunmakta:32:
günaydın tatlım bu sefer tutacak inşallahh:49::49::49::49:
herkese günaydınn,
nasılsınız bakalım bu sabah

günaydın canım iyidir senden:34:

günaydınn hanımlarrrr...

karamel sosummm inş o yumrtalar bebek ile dölleniirrrrr :16::16:

günaydın tatlım bu sefer tutacak inşallahh:49::49::49::49:

günaydın canım iyidir senden:34:

çok sağoln kzlarrr desteğnz için... bende öle hssediyorum doktor bile şaşırdı bukadr büyümesine :1::1::32: bende çok şaşırdım tabiki.. beklemiyodm bu kadr byumesini.. ay inşallah tutarrr bu ay.. bu kadr akıntm olması normalmi ki onu bilemedim. öyle çok gelio ki anlatamam:44:

Son düzenleme:
çok sağoln kzlarrr desteğnz için... bende öle hssediyorum doktor bile şaşırdı bukadr büyümesine :1::1::32: bende çok şaşırdım tabiki.. beklemiyodm bu kadr byumesini.. ay inşallah tutarrr bu ay.. bu kadr akıntm olması normalmi ki onu bilemedim. öyle çok gelio ki anlatamam:44:

ayyy hadi inşallah tatlım :49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: valla bebek tutunuyodur belkide o yapıyodur bunu bilemicem:1:

kızlar 20.haftada tetanoz aşısı yaptıran varmı benı arayıp hatırlatma yaptılar da özeldemi yaptıracaksınız aile hekimine mi :/

Back