2014 nisan anneleri konusu kapatıldı kuzum sen yeni konu aç
aaa neden kapandı ki ya ne güzeldi orası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2014 nisan anneleri konusu kapatıldı kuzum sen yeni konu aç
kızlar ya dün acayip bi ağrı vardı kasıklarımda nasıl bi baskı vardı anlatamam :26: sanki bişeyler çatladı içimde:26: bu arada daha 13.günümdeyim neyse kızlar bana müsaade gelirim daha sonra
aaa neden kapandı ki ya ne güzeldi orası
Konu Sahibi 2haftadir yazmiyomus hic hepsi face deymis..konuyu isteyen birine devredeceklermis
çalış çalış çalışşş :)))) dinlen unutma hep corap gıyıyoruz kuzum
kuzularımm ben geldimm...
eşimin sperm testi normal çıktı..
doktor benden HSG filmi istedi ama burada anestezi ile yapılmadığı için özel hastane araştırıyoruz..en yakın zamanda onuda yaptırıp kafamdan atıcammm
biliyorum tatlım ama ben kaldıramam diyorum kendime hiç güvenim yok..ben anetüstezisiz çektirmiştim
çokta gerekli değil anestezi
zaten 5dk anca sürüyor.
ben özelde çektirmiştim
akşam çektirip ertesi gün almıştık sonuçları
doktor benden HSG filmi istedi ama burada anestezi ile yapılmadığı için özel hastane araştırıyoruz..en yakın zamanda onuda yaptırıp kafamdan atıcammm
yok bebeğim üzgünn değilim...canım hoş geldin bak çok şükür normal çıkmış ben sana demiştim demi kuruntu yapıyosun die
hayırlısı olsun tatlım herşey meleğin için sonuçta bu kadar üzgün konuşma yaa alışkın değilim senin böyle olmana
ayy canım inşş iyi çıkar sizinde..iyi çıkmasına sevindim tatlım
bende anestezisiz çektirdim kolay geçti ama acı herkeste farklıdır orda bikaç bayana şahit oldum pek iyi sayılmazlardı
kendini tanırsın hangisiyle için rahat edicekse onunla yaptır benim eşimde dün verdi test sonucunu almadık barkotta yok intten bakamıyorum pöfffff
yok bebeğim üzgünn değilim...
bu sorunda ekarte edildi..tek kaldı rahim filmi..
bakalım uygun bir zamanda gideriz inşş doktora..
yok canım ara vericem sanırım bir süre..ne bileyim canım üzgünmüşsün gibi algıladım da bi an için
onu da yaptırırsın canım benim çok fazla üstüne düşme olur mu sonra stres yapıyosun
yok canım ara vericem sanırım bir süre..
zaten tüperde srun varsa direk tp bebek deniliyor..
tüp bebekde 3. yıla girmeden devlat karşılamıo..
şu anda maddi durumdan dolayı yapamayız..
biraz bekleyelimm
yok kuzum açıklama yaptım sadece doktorda böle açıklama yaptı..canım şimdiden böyle konuşma daha hiç bir şey belli değil ki
ayy canım inşş iyi çıkar sizinde..
senin tüplerde sorun çıkmadı değilmi...
ağrı eşiği ile alakalı bir durum ama ben çok korkuyorummm:18::18:
yok kuzum açıklama yaptım sadece doktorda böle açıklama yaptı..
inş olacak bebeğimm bebişlermizzz