• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya dün acayip bi ağrı vardı kasıklarımda nasıl bi baskı vardı anlatamam :26: sanki bişeyler çatladı içimde:26: bu arada daha 13.günümdeyim:31: neyse kızlar bana müsaade gelirim daha sonra:54::54:

çalış çalış çalışşş :)))) dinlen unutma hep corap gıyıyoruz kuzum

Konu Sahibi 2haftadir yazmiyomus hic hepsi face deymis..konuyu isteyen birine devredeceklermis

Kızlar biz burda yine 2014 nisan annesi miyiz? Ben grubun kapatılmasını istemiyorum, face güzel ama ayrı bir platform burada nostaljik bir hava var, rumuzlar falan, ayrıca eşimle facede hep tanıdığımız dostlarımızla görüşme kararı aldık yüzyüze tanımadığım kişileri eklemiyorum o nedenle burda mutluyum. Ayrıca yeri geliyor görümceme çemkiriyorum, yeri geliyor cinsel hayatımda olanları soruyorum, bu rahatlık için buradayım, lütfen grubumuza sahip çıkalım giden gitsin saygı duyarım kalan saplar bizimle olsun lütfeeeennnnn.

kuzularımm ben geldimm...
eşimin sperm testi normal çıktı..
doktor benden HSG filmi istedi ama burada anestezi ile yapılmadığı için özel hastane araştırıyoruz..en yakın zamanda onuda yaptırıp kafamdan atıcammm

doktor benden HSG filmi istedi ama burada anestezi ile yapılmadığı için özel hastane araştırıyoruz..en yakın zamanda onuda yaptırıp kafamdan atıcammm

ben anetüstezisiz çektirmiştim
çokta gerekli değil anestezi
zaten 5dk anca sürüyor.
ben özelde çektirmiştim
akşam çektirip ertesi gün almıştık sonuçları

ben anetüstezisiz çektirmiştim
çokta gerekli değil anestezi
zaten 5dk anca sürüyor.
ben özelde çektirmiştim
akşam çektirip ertesi gün almıştık sonuçları
biliyorum tatlım ama ben kaldıramam diyorum kendime hiç güvenim yok..
biraz araştırırım karar verisim saol bilgi içinnn

canım hoş geldin bak çok şükür normal çıkmış ben sana demiştim demi kuruntu yapıyosun die:29::29:
hayırlısı olsun tatlım herşey meleğin için sonuçta bu kadar üzgün konuşma yaa alışkın değilim senin böyle olmana:20:

iyi çıkmasına sevindim tatlım
bende anestezisiz çektirdim kolay geçti ama acı herkeste farklıdır orda bikaç bayana şahit oldum pek iyi sayılmazlardı
kendini tanırsın hangisiyle için rahat edicekse onunla yaptır benim eşimde dün verdi test sonucunu almadık barkotta yok intten bakamıyorum pöfffff:31::31::31:

canım hoş geldin bak çok şükür normal çıkmış ben sana demiştim demi kuruntu yapıyosun die:29::29:
hayırlısı olsun tatlım herşey meleğin için sonuçta bu kadar üzgün konuşma yaa alışkın değilim senin böyle olmana:20:
yok bebeğim üzgünn değilim...
bu sorunda ekarte edildi..tek kaldı rahim filmi..
bakalım uygun bir zamanda gideriz inşş doktora..

iyi çıkmasına sevindim tatlım
bende anestezisiz çektirdim kolay geçti ama acı herkeste farklıdır orda bikaç bayana şahit oldum pek iyi sayılmazlardı
kendini tanırsın hangisiyle için rahat edicekse onunla yaptır benim eşimde dün verdi test sonucunu almadık barkotta yok intten bakamıyorum pöfffff:31::31::31:
ayy canım inşş iyi çıkar sizinde..
senin tüplerde sorun çıkmadı değilmi...
ağrı eşiği ile alakalı bir durum ama ben çok korkuyorummm:18::18:

yok bebeğim üzgünn değilim...
bu sorunda ekarte edildi..tek kaldı rahim filmi..
bakalım uygun bir zamanda gideriz inşş doktora..

ne bileyim canım üzgünmüşsün gibi algıladım da bi an için:38:
onu da yaptırırsın canım benim çok fazla üstüne düşme olur mu sonra stres yapıyosun:31:

ne bileyim canım üzgünmüşsün gibi algıladım da bi an için:38:
onu da yaptırırsın canım benim çok fazla üstüne düşme olur mu sonra stres yapıyosun:31:
yok canım ara vericem sanırım bir süre..
zaten tüperde srun varsa direk tp bebek deniliyor..
tüp bebekde 3. yıla girmeden devlat karşılamıo..
şu anda maddi durumdan dolayı yapamayız..
biraz bekleyelimm

yok canım ara vericem sanırım bir süre..
zaten tüperde srun varsa direk tp bebek deniliyor..
tüp bebekde 3. yıla girmeden devlat karşılamıo..
şu anda maddi durumdan dolayı yapamayız..
biraz bekleyelimm

canım şimdiden böyle konuşma daha hiç bir şey belli değil ki

ayy canım inşş iyi çıkar sizinde..
senin tüplerde sorun çıkmadı değilmi...
ağrı eşiği ile alakalı bir durum ama ben çok korkuyorummm:18::18:

sol tüpüm tıkalı çıktı canım biçok dr ye gittim hepsi tek tüple hamile kalınabildiğini söyledi
inş sende sorun çıkmaz

RENK :OPAK
VOLÜM :4.0 /CC
PH :7.5
LİKEFAKSİYON :20 dakika
VİZKOZİTE :Normal
FRUKTOZ :(+)
MİKROSKOBİK İNCELEME
MOTİLİTE
A-HIZLI İLERİ HAREKETLİ : %10
B-YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ : %25
C-YERİNDE HAREKETLİ : %7
D-HAREKETSİZ : %58
SPERMATOZA SAYISI :37.000.000 /CC
TOPLAM SPERMATOZA SAYISI :148.000.000
AGLÜTİNASYON :YOK
YUVARLAK HÜCRE SAYISI :300.000 /CC
LÖKOSİT :
ERİTROSİT :
MORFOLOJİ ( W.H.O KRİTERLERİ ) :%11 ( NORMAL DEĞER :>30 )
MORFOLOJİ (KRUGER KRİTERLERİ ) :% 4 ( NORMAL DEĞER :>14 )
VİTALİTE :%60

isyancım eşimin testine intten baktım sonunda böyle sence iyimi değerler

hareketsiz sayısı çok fazla ileri hareketli düşük morfolojiside bozuk yaa
geçen seneki testlerde morfoloji çok iyiydi günde 1 paketten fazla sigara içen adam böyle olur tabi:14::14::14::14:

Back