Bir daha evime girerseniz ...

Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Sadece oğlu gelmesini istemedi diye mi?
Başka şeyler de olmalı yoksa bu kadar tepki çok fazla.

Offf unutmak çok zor insan kendi annesinin dediklerini yeri geliyor unutamıyor . Ki bana düğünden önce neler neler yaşattılar ben hepsini unutup devam ettim hata bende yumuşak olmayacaksın demek hayır kızı da kendi gibi tuhaf kendisinin olayla alakası yok beni gruplardan atmalar vs çok değişikler ya
Ohhhh nasıl kıskanç ,
Bırak çatlasın hiiiççç sinir olma bile
Kocan arkanda diye anladım ben , keyfine bak sen , eşin halletsin onu da kovmuş sonuçta
Ama seni kıskandığından çatırmçatır çatşouor olmasının keyfini çıkar
Bebeişin olursa daha da çatlar

Birde bi gün kendilerinde kaldığımız günlerde annemlerde çay içmişiz diye akşam eve gecikilmiş diye
Her şey o ana kadar harikaydı sadece annenizde çay içtiniz ve ertesi gün gelmesini istemediniz diye mi?

Sanki aranızda bir tatsızlık olmuş gibi ..Bunlar yüzünden bu kadar olmamalı.

Her şey o ana kadar harikaydı sadece annenizde çay içtiniz ve ertesi gün gelmesini istemediniz diye mi?

Sanki aranızda bir tatsızlık olmuş gibi ..Bunlar yüzünden bu kadar olmamalı.
Vallahi bu kadar diyorum ya ailemden çok kendisinde kalıyorum saygıda kusur etmiyorum ki onlar ana kuz sürekli bana laf sokmalarına dalga geçmelerine rağmen demek beni ezik gördü daha da üstüne gideyim dedi

Girmeyin sizde birdaha evine.
Kadın istemiyorsa girmeyin yani. Zor birşey değilki.
Heryerden silin, engelleyin kendi kendine yazıp dursun deli gibi. Bunun için yıpranmaya gerek yok ki
Girmem ki zaten sadece insan sonrasını düşününce geriliyot sonucta nereye kadar böyle devam edeck illa barışılack bu durum geriyor beni

Vallahi bu kadar diyorum ya ailemden çok kendisinde kalıyorum saygıda kusur etmiyorum ki onlar ana kuz sürekli bana laf sokmalarına dalga geçmelerine rağmen demek beni ezik gördü daha da üstüne gideyim dedi
Siz yinede hiç karışmayın..Ne yapmışsa oğluna yapmis ..Yorum bile yapmayin.
Oğulları bir şekil annesinin gönlünü alır arada siz kötü olursunuz.

Yani ben hazmedemiyorum da saygı duymak dahi çok zor geliyor bu saatten sonra o yüzden
Hazmedeceksiniz..Şöyle düşünün kadın kendi oğluna saygısızlık yaptı..Tatlı bir mesafeniz olsun.
Bu mesafeyi çok abartırsanız başınız çok ağırdır..
Belli ki Kayınvalide de bazı şeyleri hazmedemiyor.

Hazmedeceksiniz..Şöyle düşünün kadın kendi oğluna saygısızlık yaptı..Tatlı bir mesafeniz olsun.
Bu mesafeyi çok abartırsanız başınız çok ağırdır..
Belli ki Kayınvalide de bazı şeyleri hazmedemiyor.
[/QUOTE keşke zamanında gerçekten hazmedemeyeceği şeyler yapsaydım sustuğuma çok pişmanım çook

X