- 4 Mart 2012
- 14.866
- 34.275
- Konu Sahibi Manolyalale
Sadece oğlu gelmesini istemedi diye mi?Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Başka şeyler de olmalı yoksa bu kadar tepki çok fazla.