Ben napmaliyim artık bilemiyorum sizlere danışmak istedim

Sen oyun olsun diye mi ailenin yanına gittin ? Her şey bitsin diye gitmedin mi niye şimdi sülalece senin peşinden koşmalarını bekliyorsun ? Kimse yoğurdum ekşi demez onlar seni suçlasa ne olacak ? Kocan senin rızkını kumara yatırmış yetmemiş dövmüş yetmemiş küfür etmiş. Şimdide senin paranı yemeye çalışıyor sen hala beni aramadılar ailemi aramadılar derdindesin. Tavsiyem ya bir daha evi terk etme terk ediyorsan da sonunu getir. Bile bile lades demişsin zaten verdiğin yanlış kararlar için neden herkesin seferber olmasını bekliyorsun. Oğullarının yaptığı hatadan dolayı neden koskoca insanlar senin annen babandan özür dilesin

Utanmadan geri gitmeyi mi düşünüyorsunu ? 1 aydır aramadilar ,gelin tek gitmez vs dediğinize göre!

Barışmayın yaa . İnsan kendine bunu neden yapar.

Boşanman lazım. Bir ilişkide kabul edilmeyecek ne varsa yaşamışsın ne güzel ayaklarının üstünde durabilen bi kadınsın. Ailen de sana destek olmuş boşan kurtul daha ne bekliyorsun

Rahat ol bu tiplerle kimseye sefa olmuyor.
Bi ömür cefayi ekmemek icin birak gitsin.
Karbaz kisi asla duzelmez beter olur

Ne sefasından bahsediyosunuz. Adam sizden boşanınca bi anda aydınlanma gelip mükemmel biri mi olacak. Sal ipini gitsin. Biraz kendine saygın olsun. Şimdi ayrılmazsan ilerde çocukla ayrılacaksın. Üzgünüm.

Ah canim benim şimdi devam edersen benim gibi olacaksın. boşanmak istiyorum bosanamiyorum aklini başına topla ve boşan.

lütfen ama lütfen bu adamı bırakmayın
yapışın paçalarına zorla geri dönün
başkalarının canı yanmasın
yalnız aileniz armut mu topluyor bu arada
ikinize iyi bi dayak atamadılar mı
belki aklınız başınıza gelirdi

Ya insan kendisini böyle berbat bi adamdan kurtaracak salak varsa hediye paketi yapar da yollar. Sefasını sürerlerseymiş, gerçekten insanın aklı almıyo bazı konuları

Ne güzel kurtulmuşsun ,al sana sefa...Ben olsam kurtuldum çok şükür der,önüme bakarım ve mis gibi kendime yeni bir hayat kurarım.

Öf be kardeşim salağa söylesen anlar artık ama ya. Millet kendini yırttı burada. Sizce tek problem kumar mı evinizde? Şiddet görüyorsunuz, darbelerden kaynaklı algılama problemi yaşıyor olabilir misiniz? Aman ya da dönün kocanıza da piyasaya salmayın. Ne denir ki. Pes.

Sizde zeka sorunumu var boyle biri kimi mutlu edebilir bencil pisligin teki igrenc bir adam okadar sapik bir zihniyeti varki akrabalarinizdan bile kiskaniyor hala daha ne yapayim gelsin gonlumu alsin derdindesiniz siz simdi gider cocuk yapar onunda hayatini karartirsiniz az okuyun kendinizi gelistirin degerinizi bilin ya

Aklınımı kacırdın..Kaç kurtul..KUMARI OMUR BOYU BIRAKMAYACAK SENİDE HERGUN DOVECEK...Neymiş aramamış vss..OYLE SAPIKLAR ARAMASIN..Çalışmaya gelince var kuzenden kıskan..Bu ne saglıklı ılışkı

Ezik gurursuz kendine güvenmeyen iradesiz özgüvensiz bir insansınız ! Lütfen gidip kendinizi kısırlaştırın! Sizin yetiştirdiğiniz çocuklara yazık olur. Okurken kadın olmaktan hatta insan olmaktan utandım böyle gurursuzluk olamaz!

Size söylenecek tek bir şey var:
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.

Neden affetmeyi bekliyorsun neden özür dilemesini istiyorsun ??? Neden kumar oynayan biriyle evli kalmak istiyorsun? Neden oynayan biriyle evlendin ? Neden kendine seni döven biriyle ayrılman gerektiğini anlatamıyorsun ? Resmen bir şeytanla evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…