Kardeşim hesabına atarakburadaki ilk sorunuzda bahsettiğiniz konuyu nasıl çözdünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim hesabına atarakburadaki ilk sorunuzda bahsettiğiniz konuyu nasıl çözdünüz
İyiliği kalmamış ki, kaşıkla verip kepçeyle geri alıyor.İyi davranmaktan tek kastı annemin maddiyat o da kendisine dokunmayan kadar yani.
Anneniz mutsuz ve etrafındaki herkes mutsuz olsun istiyor. Babanıza çok üzüldüm kimse böyle aşalanmayı hak etmez. Anneniz tam olarak narsist biri bence. Sizin yerinizde olsam inceldiği yerden kopsun diyip bütün ilişkimi keserdimKızlar selam.Arife günü annemlere gittik her şey iyiydi hoştu.Annem bize bir kaç bir şey almış onları felan verdi sonrasında bana gelip eşimden için “böyle hazıra alışmasın çalışsın kendi alsın ben yine destek oluyorum” vs tarzı garip bir laf etti.Ona alır mısın diyen yok aldıran yok bir beklentide olan yok yani ki eşim pazar günleri dahi yatmaz hep çalışır çok şükür geçiniyoruz da.Her neyse ben aslında geri arabadan indirmek istedim o an aldıklarını ama ters teper kavga çıkarır diye bir şey demedim tamam dedim geçtim.Sonra gezmeye gittik beraber babam ailesiyle görüşmüyor hep buruk.Gezmede annemin ailesi de vardı resmen babamın burnundan getirdi.Herkesin içinde “yiyip durma kalk yardım et” vs dedi ki en büyük babamdı orda bir sürü erkek vardı yapabilecek.Sonra babam bi gözden kayboldu geri geldi eminim ağlamıştı yani.Eşim ortam yumuşasın felan diye güldü o da ortamda mutluydu o an ona da ters ters bakıp ağzında bir şeyler söyledi geri döndü eşimin gülmesi gitti bozuldu baya.O an da çok sinirlendim çünkü o da böyle aile aktiviteleri felan çok görmemiş ve mutluydu.sonra biz kalkalım artık dedik kalktık hemen bir bahane bulup uzaklaşmaya çalıştı annem benle sarılmamak için ben yine gittim sarıldım ama soğuk soğuk öpmedi felan yine çok sinirlendim geri döndüm çantam için o an sinirle ağzımdan biz aç karnımızı doyurmaya gelmedik buraya dedim.Sonra sinirlendi. eşime arabanın arkasındakileri indir dedim çünkü ettiği lafta aklımdaydı yani sanki evimizi onlar geçindiriyor gibi bir tavrı vardı öyle olunca da zaten bir şeylerini almak felan istemiyorum.eşim indirirken ona da bağırdı sen bunun aklıyla mı hareket ediyorsun siz beni parmağınızda oynatıyorsunuz indiriyorsan indir zaten bir daha size bir şey yok felan dedi.Bende tek derdin kendi ailen hemen değişiyorsun bize zehir ediyorsun dedim bindim.Arkadan bir sürü iğneleyici şeyler söylüyordu konuşmadım.Eşimde bana kızdı sen neden karışıyorsun felan diye ama babam yani hani onu öyle görmek istemiyorum.İçime çok dokunuyor yani herkes mutlu o neden mutsuz ediliyor üzülüyorum.Annem engellemiş beni her yerden bende ulaşmaya çalışmıyorum artık ama ben aileme de çok düşkünüm bilmiyorum nasıl olacak gerçekten benim içime dokundu bu planlar.
Yani işte ben etrafımda ki insanlara iyi olsun kötü olsun hep değer veririm.Ne yaparsa yapmış olsun birisi gelip kusura bakma dese hemen içimde ki öfke gider neden böyle bilmiyorum.Aile olunca da ölüm var kalım var gibi düşünüyorum hep üzmek kırmak istemiyorum kimseyi ama bu konuda gerçekten ben kırıldım yani.Anneniz mutsuz ve etrafındaki herkes mutsuz olsun istiyor. Babanıza çok üzüldüm kimse böyle aşalanmayı hak etmez. Anneniz tam olarak narsist biri bence. Sizin yerinizde olsam inceldiği yerden kopsun diyip bütün ilişkimi keserdim
Kardeşim hesabına atarak
Sizin yumuşak yüzünüzü bildiği için böyle davranıyor ne yaparsa yapsın affettiğinizi bildiği için kırmaktan hiç çekinmiyor. Bazen bende insanım yeter diyip resti çekmek lazım. Biliyorum anneniz ama bu kadar da kötü olunmaz resmen kaşıkla verip kepçeyle alıyor.Yani işte ben etrafımda ki insanlara iyi olsun kötü olsun hep değer veririm.Ne yaparsa yapmış olsun birisi gelip kusura bakma dese hemen içimde ki öfke gider neden böyle bilmiyorum.Aile olunca da ölüm var kalım var gibi düşünüyorum hep üzmek kırmak istemiyorum kimseyi ama bu konuda gerçekten ben kırıldım yani.
Mesela sonrasında konuştuğumuzu çözdüğümüzü yanlış anlaşılmaların olup olmadığını,Eşim çektim demesine rağmen benim parayı atmamdan sonra ertesi gün dükkanın hesabına paranın geçmesini vs biliyor musunuz ya da benim bu konum eşimle alakalı bir konumu da kendi kendinizi Sherlock ilan edip araştırmalara girip bir şeyler bulduğunuzu düşünerek yorum yapıp ego mu tatmin ediyorsunuz anlamadım komik:) o konuyla alakalı merakınız varsa onun altına yazın merakınızı gidereyim.O konuyla bu tamamen bağımsız da çünkü ya da pencerenizde sağda ki solda ki komşunuz fetöcü mü değil mi onu araştırın bence beni araştırma haddini size vermedim bu konuyla alakalı herhangi bir fikriniz yoksa diğer konumu zikretmeyin.sizce bu mesele eşinizi güvenilmez biri haline getirmedi mi?
Hayırlısı olsun yani artık şu an iletişime vs geçmeyi düşünmüyorum bende engellemiyorum artık keyfi bilirSizin yumuşak yüzünüzü bildiği için böyle davranıyor ne yaparsa yapsın affettiğinizi bildiği için kırmaktan hiç çekinmiyor. Bazen bende insanım yeter diyip resti çekmek lazım. Biliyorum anneniz ama bu kadar da kötü olunmaz resmen kaşıkla verip kepçeyle alıyor.
Kendinize yapacağınız en büyük iyilik sizi inciten insanlarla aranıza mesafe koymaktır. Umarım her şey bir an önce düzelirHayırlısı olsun yani artık şu an iletişime vs geçmeyi düşünmüyorum bende engellemiyorum artık keyfi bilir
Umarım çok teşekkür ederimKendinize yapacağınız en büyük iyilik sizi inciten insanlarla aranıza mesafe koymaktır. Umarım her şey bir an önce düzelir
Mesela sonrasında konuştuğumuzu çözdüğümüzü yanlış anlaşılmaların olup olmadığını,Eşim çektim demesine rağmen benim parayı atmamdan sonra ertesi gün dükkanın hesabına paranın geçmesini vs biliyor musunuz ya da benim bu konum eşimle alakalı bir konumu da kendi kendinizi Sherlock ilan edip araştırmalara girip bir şeyler bulduğunuzu düşünerek yorum yapıp ego mu tatmin ediyorsunuz anlamadım komik:) o konuyla alakalı merakınız varsa onun altına yazın merakınızı gidereyim.O konuyla bu tamamen bağımsız da çünkü ya da pencerenizde sağda ki solda ki komşunuz fetöcü mü değil mi onu araştırın bence beni araştırma haddini size vermedim bu konuyla alakalı herhangi bir fikriniz yoksa diğer konumu zikretmeyin.
Hahahahaha belli ki okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz kendimize yapılmış bir saygısızlıktan değil babama yapılmış muameleden bahsettim.Sizin komşunuzun fetöcü olması ne alakaysa benim bu konumla da o konum o alaka bütün bunlar olduktan sonra mı hahahahaha x2 ödedik hayatım neyden bahsediyorsun kendi bankalarından kaynaklı bir şey asıl bundan sonrasında daha çok saygı göstermek gerekir.Hadi canım sen sağdan soldan yolsuzluk araştırmalarına devam et sayın işsizler bakanıbütün bunlar olduktan sonra annenizin eşinize ya da size saygı duymasını beklemek bomboş bir saflık olurdu. kaldı ki Shelock olmaya gerek yok. hepimizin mesaj arşivi erişilebilir.
ayrıca benim komşumun Fetöcü olup olmaması ne alaka? kendinize gelin.
Hahahahaha belli ki okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz kendimize yapılmış bir saygısızlıktan değil babama yapılmış muameleden bahsettim.Sizin komşunuzun fetöcü olması ne alakaysa benim bu konumla da o konum o alaka bütün bunlar olduktan sonra mı hahahahaha x2 ödedik hayatım neyden bahsediyorsun kendi bankalarından kaynaklı bir şey asıl bundan sonrasında daha çok saygı göstermek gerekir.Hadi canım sen sağdan soldan yolsuzluk araştırmalarına devam et sayın işsizler bakanı![]()
Bahsetseniz de dinlemezdim zaten haddi olmayan şeylere haddiymiş gibi burnunu sokmaya çalışan kişilerden hiç hazmetmem.Bende işte kendinizi nasıl Sherlock zannettiğinizi buradan anladığımı söyledim.Mesela siz tam olarak kimsiniz de gururlu olup olmadığımızı belirleyebiliyorsunuz bu lafınızdan dolayı size dava açma hakkımız var.Bunu da mesleğim gereği uygulayacağım hiç şüpheniz olmasın asla üşenmeyeceğim bulanamayacağınızı düşünürseniz de çok yanılırsınız.Ekran görüntüsünü şimdiden aldım bayram sonunda görüşürüz.O zaman daha yakın tanıyıp gurursuz olup olmadığımıza karar verirsiniz.Belki bu sayede her işe burun sokmamayı da aldığınız ceza sonrası öğrenirsiniz iyi günler.evet "okuduğunu anlayamıyorsun" şeklinde vasat altı aşağılama çabası da geldi. gerçekten bu, sosyoekonomik ve sosyokültürel açıdan turnusol :)
evet, babanıza yapılan muameleden söz ettin zçünkü siz karı-koca gurursuz olduğunuz için size yapılan muamele pek umurunuzda olmuyor. siz burada konu açtığınız için ve her bir üye de herhangi bir soruya yorum yazmakta özgür olduğu için beni buraya sizin sorunuz hakkında fikirlerimi yazmaktan alıkoyan bir şey yok. öte yandan ben ne kendimden, he komşumdan ne de FETÖ'den bahsettim size. dolayısıyla bu şekilde çarpıtmaya çalışmanız sizi küçük düşürüyor sadece.
Bahsetseniz de dinlemezdim zaten haddi olmayan şeylere haddiymiş gibi burnunu sokmaya çalışan kişilerden hiç hazmetmem.Bende işte kendinizi nasıl Sherlock zannettiğinizi buradan anladığımı söyledim.Mesela siz tam olarak kimsiniz de gururlu olup olmadığımızı belirleyebiliyorsunuz bu lafınızdan dolayı size dava açma hakkımız var.Bunu da mesleğim gereği uygulayacağım hiç şüpheniz olmasın asla üşenmeyeceğim bulanamayacağınızı düşünürseniz de çok yanılırsınız.Ekran görüntüsünü şimdiden aldım bayram sonunda görüşürüz.O zaman daha yakın tanıyıp gurursuz olup olmadığımıza karar verirsiniz.Belki bu sayede her işe burun sokmamayı da aldığınız ceza sonrası öğrenirsiniz iyi günler.
Biz onlardan farkı şehirde yaşıyoruz zaten yeterince uzağız.Evet elimden geleni yapıyorum bende asla bir ortamda huzursuzluğu seven birisi değilim ama dediğiniz gibi çıkıyor mutlaka.Bende öyle yapacağım bu defa bir adım atmayı düşünmüyorum.Bi ailede ya anne ya da baba figüründen biri mutlaka insanların mutsuzluğu ile beslenen karakter oluyor. Nasıl böyle olabiliyorlar anlamıyorum. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz alttan alıyorsunuz yapıcak bi şey yok anneniz sizi özleyip değerinizi bilene kadar biraz mesafeli olmakta fayda var bence. Anlıyorum aile ortamını seviyor birliği özlüyorsunuz ama annenizin yalnızlıkla biraz sınanması gerek. Babanızı da bi gün eşinizle bi yere götürün piknik yapın en azından keyifli bi vakit geçirsin. Ben böyle her şeyden şikayetçi olan, ortamın huzurunu kaçıran insana annem de olsa katlanamam ya. Sizin de bi hayatınız var neticede stresle nereye kadar yaşayacaksınız..