Tüm herşeyi anlatıp sizlerden son kez yardım istemeye geldim arkadaşlar yardımcı olursanız diye. 3 aydan fazladır babamın evindeyim eşimle kavga edip geldim. Kavga sebebi yaşadıklarıma gelirsek eşim internet üzerinden kumar oynuyor daha önceden de oynuyordu. Evlencegimiz zaman söz verdi bana ama bu sözlerini tutamadı 1 yıldır evliyim bu arada. Her ay kumar yüzünden kavga ediyorduk her ay söz veriyordu banka hesapları felan bende olmasına rağmen bı şekilde oynuyordu. Kumarın yanı sıra şiddet gördüm hakaret küfür de vardı. O kumar oynadıkça biz kavga ediyorduk bende dayanamayıp ona hakaret ediyordum çünkü benim emeğimide yiyordu. Son zamanlarda şiddet azalttı ailemin evine gelmeden önce 2 aydır vurmuyordu bana. Neyse arkadaşlar bu böyle devam ediyordu .eşim kıskanç birisi ailemin evinde gelen giden akrabamız olan erkekler sorun oluyordu. Bı yere izinsiz gidemem. Kuzenlerimle konuşamam. Makyaj yapamam. Ailemle ayrı şehirlerde yaşadığımız için yanlarına tatile gittik eşim geleni gideni sorun ediyor kumar oynamaya devam ediyor ailem huzursuz olmasın diye susuyorum ama en son ailemin yanında patlak verdi borç etmiş bulamadı para kolunu jiletle kesmiş. Bende gelmiyorum artık dedim istemiyorum dedim çünkü artık ben değil ailemide üzüyordum buna dayanamadım. Onu tek gonderdim aileme sözler verdi bende son kez şans vereyim dedim bı hafta sonra döndüm. Artık yasattiklarindan dolayı biraz soğuk davranıyordum ona döndüğüm süreçte. Gene gizlice kumar oynamaya devam etti bir iki üç sustum bı yandan kirada oturuyoruz geçim zor çalışmamı istiyor ilk evlendigimizde çalışıyordum sonradan çıkmıştım. Çalışmak istemiyordum çünkü paramı kumara atacakti eğer o durum olmasa bende çalışmayı isterdim ama hergun bunun için kavga etmeye başladı bende git çalış dedim kendime ilerde pişman olma dedim iş başvurusu yaptım onaylandı. Kavga ettik gene ağzı bozuk konuştu artık tahammülum kalmadığı için dayanamiyordum zaten kumar oynuyorsun susuyorum bari küfür etme bana iyi davran neyse arkadaşlar ben dayanamadim ve ailemin evine geldim. İlk başlarda aradılar gel diye eşimde aileside ama şu son bı aydır ne ailem ne beni aramıyorlar ailemi bile bı kere aradılar sadece. Bı gelin küsüp gittiğinde geri tek dönmez bizlerde hem bu hemde eşimin gelip ailemden benden özür dilemesi affettirmesi için gelmesi gerekti. Eşim sürekli gel dedi bı kac kere gelmek istedi ama ailem istemediği için istemedim bende gelmesini ne kadar yok desemde böyle düşünüyorum seviyorsa eğer ailemi her gün arar kaç kere de gelirdi diye . Bu küslük zamanı içerisinde eşim bı kaç kere kumar oynadı hesaplar bende olduğu için gördüm eskisi gibi büyük çaplı değil az atıyordu ama oynuyordu gene. Tesettürlü biriyim ben dar pantolon vs giymiyorum kızlar tesettüre uygun giyiniyorum eşim ona rağmen elbise giymemi istemiyor yakışıyor diyordu. Bende çalışırken elbise giymistim eşimden habersiz açık olsam açık birşey giysem evet ama ben kapalı biriyim çalıştığım ortam günlük kıyafet kaldıracak bı yer değildi bı kere giydim ve bir daha eşimden habersiz giymemistim. Eşimin ailesi bunu eşime anlatmış. Arkadaşımın fake hesabı vardi ona girmiştim benim Instagram hesabım felan yok izin vermiyor arkadaşımdan evli olan bı kiz arkadaşimiz vardı ona bakmak için merak edip isteyip girmiştim sonra çıkış yapmıştım kayıtlı kalmış telefonumda eşim bunu görmüştü bende bilmiyorum demiştim çünkü onu bana sorduğu gün ağır şiddet uygulamıştı nasıl söyleyebilirdim ki korkmuştum bunu ailesine anlatmıştım ailesi de arkadaşlar bunu elbise olayını eşime anlatıyorlar. Oda sinirleniyor bana kin tuttu ona yalan söylediğim için. Biraz zaman geçti sınırı geçti gene dönmemi istedi ama şuan sanki o küsüp gitmiş ben değil gibi davranıyor. Yeni işe girmiş orda kızlarla iş gereği konuştuğunu felan söyledi artık yokluguma alıştığını ve bunları bahane ettiğini düşünüyorum. Eşim üç gün önce bana babasının beni almaya gelecegini söyledi bende biz sorunlarımızı halledelim öyle gelsin sonuçta ben seninle yasiycam dedim. Kayınpederimide arayıp bunu izah etmek istedim ama anladığım kadarıyla bütün suç bendeymis ben sebepsiz yere gelmisim, eşime saygısızmisim, elbette kumarı birgün birakacakmis, yani eşimin kusurları kapanıp benim eşim kumar oynadıginda ona hakaret etmem kusur oldu. Esimede bunu soyledim ve eğer gerçekten istiyorsan pismansan dedim kumar şiddet küfür olmayacak. Ailemin yanına geldiğimde ailemin evine gelen gidene karisamazsin dedim ben her yıl seninle değil tekde ailemin yanına gidebilirim dedim çünkü sen beni bu evden eş aldın bu evden korumanin mantığı yok çalıştırıyorsun beni ama ailem deki erkeklerden kiskaniyorsun bunları kabul etmiyorum dedim. Böyle konuşurken bana ben istemiyorum ya felan yaptı bende bir daha cevap vermedim. Ben evlenirken ne altınım vardi ne birşeyim bı kolye bı yüzük göstermelik bilezik taktılar benim ailem iki bileklik bı bilezik taktı 2 cumhuriyet verdi . Cumhuriyetlerim borçlarına gitti zaten neyse. Ben napmaliyim artık bilemiyorum sizlere danışmak istedim ya benden sonra bı başkasıyla olsa bana cefa ona sefa sürerse diyorum. Aklımda devam ederse nolur biterse nolur sorularıyla boğuluyorum . Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere yardımlarınız için.