- 6 Mart 2024
- 5.498
- 8.009
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlenmek istemiyordum. Senin yüzünden evlendik şimdi de beni mahvolmuş şekilde bıraktın gittin ilk zorlukta diyor. Ona süre vermemişim onu duygusal anlamda sakat bırakmışım bu sözlerle vicdan yaptırıyor banaTam olarak neye vicdan azabı çekiyorsunuz onu anlamadım. Adam eliyle bitirmiş evliliği zaten. Engelleyin de barısmayın bari
zorluk dediği de kumar. aşırı toksik aşırı manipülatif. çok gıcık yani ben olsam 1 yetmez 5 kere terk ederim bu herifi.Ben evlenmek istemiyordum. Senin yüzünden evlendik şimdi de beni mahvolmuş şekilde bıraktın gittin ilk zorlukta diyor. Ona süre vermemişim onu duygusal anlamda sakat bırakmışım bu sözlerle vicdan yaptırıyor bana
Ya lütfen geri dönme. Bu kulüp böyle nicelerini gördü hikayeler arasında.Boşanalı 1.5 ay oldu. Çok zor bir evlilikti benim için. Kumar, alkol bağımlısıydı ama evlenirken tabi derecesi bu kadar değilse de biliyordum. Sinirli olduğunu ve kiloma takık olduğunu da biliyordum. Evlendikten sonra siniri aşırıya çıktı küfür hakaret her fırsatta ta balayında başladık. Dönüş yolunda etmediği eziyet kalmadı. Para ver kumar oynıcam diye kıyametler koptu ilk o zaman dedim boşancam senden diye. 1 senenin dolmasını bekledim bu arada kavgaların siddeti arttı. İyi günler de oldu ama daha çok kötü günler. Ve küfür ederken de Bunun savunmasını da söyle yapıyor ben sana küfretmiyorum aslında sinirlenince böyleyim ben. O başladı maalesef ben de başladım. O benim canımı yaktıkça ben de onunkini yakıyordum. Ben de küfür hakaret ediyordum. Kumar meselesini son 2 senede o kadar abarttı ki milyonlar kaybetti. Alesi bi kısmını kapattı yine oynadı. Boşandıktan sonra hiç oynamadım diyor ama bilmiyorum. Güya içkiyi de bırakmış. Ev işlerinde, alışveriş kısmımda, kirada hiçbir şeyde yardımcı olmadı. Çünkü hep parası yoktu. Çünkü hep borçtaydı. Kilom yüzümden yapmadığı eziyeti bırakmadı. Tüm bunlar olurken kavgalarda sinir krizi geçirip ona vuruyordum. Sonra hep ben suçlu olıyordum. Bana şiddet uyguluyorsun beni o hale sen getiriyorsun diyordu. Söylediği hakaretleri küfülerin çoğunu söylemediğini be kavgayı benim başlattığımı ifade ediyordu. Aklımla oynuyordu resmen. Bende bana kğfretmeye başladığımda ses kaydı almaya başlamıştım. Ama asla hiçbirini dinlemedi. Kendi sesini duymaya tahammülü yokmuş. Ve ben kayıt aldığım için ailesi kendi ve ailesi beni suçladı yok böyle evlilik olur muymuş, ben tahrik etmişim onun kayıtlarını alarak, tabi sinirlenirmiş. Evlendiğimiz günden beri boşancam ben diyormuşum nasıl sağlıklı bir evlilik olurmuş öyle gibi gibi. En son çok salak bir sebepten kavga çıktı bağırmaya başladı ben de bağırdım kollarına saldırdım o da bana tokat attı. Ve ertesi gün boşandım. Şimdi her Allah’ın günü yalvarıyor. Ağlıyor. Sürekli bana 1 sene ver tüm borçlardan kurtulcam. Değişicem. Ev işlerini yapıcam. Sen ne istersen o olacak diyor. Tüm bunlara rağmen aklım karışıyor. Ben başka bir şehirde düzenimi kurdum tayinimi aldım. Ve asla annem babam bi daha kabul etmez onu. Ama gerçekten değişir ve düzelirse diye de kalbim bir umutla doluyor. Ve aşırı vicdan azabı çekiyorum. Canım çok yanıyor. Boşanan arkadaşlar nasıl toparladınız
Vicdanın azap çekecekse kendi yaşadıklarına, bunca şeye katlandığına çeksin; elin psikopat herifine değil.O evlenmek istemiyordu ben zorladım. Her seferinde bunu söyleyip benim hayatımı mahvettin.cok acı çekiyorum beni sakat bıraktın duygusal anlamda diyip ağlıyor o yüzden vicdan azabı çekiyorum
aldım kabul ettim 777Ev işlerini yapıcam. Sen ne istersen o olacak diyor.
benzer şeyleri yaşamış biri olarak.Sakın dönme.Atlatmaya çalış.Karşına çok daha iyileri çıkar.Ayy yaşadıklarım geldi gözümün önüne resmen elin ergeniyle uğraşmak bu.Evlilik böyle bişi değil.Ye iç kumar oyna sorumluluk alma oh ne ala valla.Üstüne de şiddet hakaret.Sakın onunla iletişimde bile olmayın.Sakın inanma, kurtulmuşken aynı batağa batma yeniden asla düzelmez asla ...
Ya salla gitsin evlenmek istemeyen evlenmez. Silah dayamadınız herhalde. Boş boş konuşuyor.Ben evlenmek istemiyordum. Senin yüzünden evlendik şimdi de beni mahvolmuş şekilde bıraktın gittin ilk zorlukta diyor. Ona süre vermemişim onu duygusal anlamda sakat bırakmışım bu sözlerle vicdan yaptırıyor bana
Boşanalı 1.5 ay oldu. Çok zor bir evlilikti benim için. Kumar, alkol bağımlısıydı ama evlenirken tabi derecesi bu kadar değilse de biliyordum. Sinirli olduğunu ve kiloma takık olduğunu da biliyordum. Evlendikten sonra siniri aşırıya çıktı küfür hakaret her fırsatta ta balayında başladık. Dönüş yolunda etmediği eziyet kalmadı. Para ver kumar oynıcam diye kıyametler koptu ilk o zaman dedim boşancam senden diye. 1 senenin dolmasını bekledim bu arada kavgaların siddeti arttı. İyi günler de oldu ama daha çok kötü günler. Ve küfür ederken de Bunun savunmasını da söyle yapıyor ben sana küfretmiyorum aslında sinirlenince böyleyim ben. O başladı maalesef ben de başladım. O benim canımı yaktıkça ben de onunkini yakıyordum. Ben de küfür hakaret ediyordum. Kumar meselesini son 2 senede o kadar abarttı ki milyonlar kaybetti. Alesi bi kısmını kapattı yine oynadı. Boşandıktan sonra hiç oynamadım diyor ama bilmiyorum. Güya içkiyi de bırakmış. Ev işlerinde, alışveriş kısmımda, kirada hiçbir şeyde yardımcı olmadı. Çünkü hep parası yoktu. Çünkü hep borçtaydı. Kilom yüzümden yapmadığı eziyeti bırakmadı. Tüm bunlar olurken kavgalarda sinir krizi geçirip ona vuruyordum. Sonra hep ben suçlu olıyordum. Bana şiddet uyguluyorsun beni o hale sen getiriyorsun diyordu. Söylediği hakaretleri küfülerin çoğunu söylemediğini be kavgayı benim başlattığımı ifade ediyordu. Aklımla oynuyordu resmen. Bende bana kğfretmeye başladığımda ses kaydı almaya başlamıştım. Ama asla hiçbirini dinlemedi. Kendi sesini duymaya tahammülü yokmuş. Ve ben kayıt aldığım için ailesi kendi ve ailesi beni suçladı yok böyle evlilik olur muymuş, ben tahrik etmişim onun kayıtlarını alarak, tabi sinirlenirmiş. Evlendiğimiz günden beri boşancam ben diyormuşum nasıl sağlıklı bir evlilik olurmuş öyle gibi gibi. En son çok salak bir sebepten kavga çıktı bağırmaya başladı ben de bağırdım kollarına saldırdım o da bana tokat attı. Ve ertesi gün boşandım. Şimdi her Allah’ın günü yalvarıyor. Ağlıyor. Sürekli bana 1 sene ver tüm borçlardan kurtulcam. Değişicem. Ev işlerini yapıcam. Sen ne istersen o olacak diyor. Tüm bunlara rağmen aklım karışıyor. Ben başka bir şehirde düzenimi kurdum tayinimi aldım. Ve asla annem babam bi daha kabul etmez onu. Ama gerçekten değişir ve düzelirse diye de kalbim bir umutla doluyor. Ve aşırı vicdan azabı çekiyorum. Canım çok yanıyor. Boşanan arkadaşlar nasıl toparladınız
.Kendiniz yazmışsınız her türlü eziyeti yapıp bana sinir krizi geçirtiyor sonra da beni suçluyordu diye. Şuanda da aynı şeyi yapıyor. Evliliğiniz onun yüzünden bitmiş ama sizi suçlu çıkarıyor. İletişimi tamamen kesin yoksa kafanız karışır Allah korusun.Ben evlenmek istemiyordum. Senin yüzünden evlendik şimdi de beni mahvolmuş şekilde bıraktın gittin ilk zorlukta diyor. Ona süre vermemişim onu duygusal anlamda sakat bırakmışım bu sözlerle vicdan yaptırıyor bana
Olan zamanında olurdu. Bence sız terapıye başlayın. Çok net goruceksınızBoşanalı 1.5 ay oldu. Çok zor bir evlilikti benim için. Kumar, alkol bağımlısıydı ama evlenirken tabi derecesi bu kadar değilse de biliyordum. Sinirli olduğunu ve kiloma takık olduğunu da biliyordum. Evlendikten sonra siniri aşırıya çıktı küfür hakaret her fırsatta ta balayında başladık. Dönüş yolunda etmediği eziyet kalmadı. Para ver kumar oynıcam diye kıyametler koptu ilk o zaman dedim boşancam senden diye. 1 senenin dolmasını bekledim bu arada kavgaların siddeti arttı. İyi günler de oldu ama daha çok kötü günler. Ve küfür ederken de Bunun savunmasını da söyle yapıyor ben sana küfretmiyorum aslında sinirlenince böyleyim ben. O başladı maalesef ben de başladım. O benim canımı yaktıkça ben de onunkini yakıyordum. Ben de küfür hakaret ediyordum. Kumar meselesini son 2 senede o kadar abarttı ki milyonlar kaybetti. Alesi bi kısmını kapattı yine oynadı. Boşandıktan sonra hiç oynamadım diyor ama bilmiyorum. Güya içkiyi de bırakmış. Ev işlerinde, alışveriş kısmımda, kirada hiçbir şeyde yardımcı olmadı. Çünkü hep parası yoktu. Çünkü hep borçtaydı. Kilom yüzümden yapmadığı eziyeti bırakmadı. Tüm bunlar olurken kavgalarda sinir krizi geçirip ona vuruyordum. Sonra hep ben suçlu olıyordum. Bana şiddet uyguluyorsun beni o hale sen getiriyorsun diyordu. Söylediği hakaretleri küfülerin çoğunu söylemediğini be kavgayı benim başlattığımı ifade ediyordu. Aklımla oynuyordu resmen. Bende bana kğfretmeye başladığımda ses kaydı almaya başlamıştım. Ama asla hiçbirini dinlemedi. Kendi sesini duymaya tahammülü yokmuş. Ve ben kayıt aldığım için ailesi kendi ve ailesi beni suçladı yok böyle evlilik olur muymuş, ben tahrik etmişim onun kayıtlarını alarak, tabi sinirlenirmiş. Evlendiğimiz günden beri boşancam ben diyormuşum nasıl sağlıklı bir evlilik olurmuş öyle gibi gibi. En son çok salak bir sebepten kavga çıktı bağırmaya başladı ben de bağırdım kollarına saldırdım o da bana tokat attı. Ve ertesi gün boşandım. Şimdi her Allah’ın günü yalvarıyor. Ağlıyor. Sürekli bana 1 sene ver tüm borçlardan kurtulcam. Değişicem. Ev işlerini yapıcam. Sen ne istersen o olacak diyor. Tüm bunlara rağmen aklım karışıyor. Ben başka bir şehirde düzenimi kurdum tayinimi aldım. Ve asla annem babam bi daha kabul etmez onu. Ama gerçekten değişir ve düzelirse diye de kalbim bir umutla doluyor. Ve aşırı vicdan azabı çekiyorum. Canım çok yanıyor. Boşanan arkadaşlar nasıl toparladınız
Çok çok çok teşekkür ederim desteğiniz içinÖncelikle geçmiş olsun. Bu kadar yıpratıcı bir evliliğin ardından kafa karışıklığı ve vicdan azabı yaşamanız çok doğal. Ama burada kendinize sormanız gereken asıl soru şu: Gerçekten huzur ve güven hissettiğiniz bir ilişki miydi, yoksa iyi anlar için dayanılan bir yük müydü?
Kumar ve alkol gibi bağımlılıklar ise sadece “söz” ile bırakılabilecek alışkanlıklar değildir. Uzun süreli psikolojik destek, kararlılık, bazen tedavi desteği gerektirir. Bu süreç çoğu zaman kişinin çevresinden değil, kendi iç motivasyonundan başlar. Bağımlılığın aktif olduğu bir ilişkide güvenli bir gelecek kurmak neredeyse imkansızdır.
Siz kendi düzeninizi kurmuş, bir adım atmışsınız. Bu, sizin için yeni bir başlangıç olabilir. Elbette bir tarafınız hâlâ “ya gerçekten değişirse” diyebilir ama esas olan, bu değişimin olup olmadığı değil, sizin yeniden aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmamanız.
Kalbiniz çok güzel, çok güçlü. Şu anda sadece biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Gerçek iyileşme, karşınızdakinin ne dediğiyle değil, sizin neye izin verdiğinizle başlar.
Ben de bunu anlamıyorum. Çocuklarımın babasıyla en son 3 yıl önce mahkemede konuşmuştum! Çocuklar için bile konuşmuyorum. Ne konuşulur ki eski eşleBen anlamıyorum şu boşandığıniz adamlarla ne konuşup duruyorsunuz bunca saat?
Eğer yalvarmasi hosunuza gittiyse istediğinizi elde ettiniz bitti.
Daha engelleyin gitsin.
Yok yalniz kalmak istemiyorum illa hayatimda birini istiyorum diyorsaniz bu vasifsizdan baskasi illa bulunur.
Yok ben hayatimda drama istiyorum başıma bela ariyorum düzgün hayat istemiyorum diyorsanizda yapacak bir şey yok
Bu adamın ciddi soruyorum her yeri düzelse ne olur ? Adam yarın çıkıp düzelip gelse yüzüne bakarken mideniz alcak mıBoşanalı 1.5 ay oldu. Çok zor bir evlilikti benim için. Kumar, alkol bağımlısıydı ama evlenirken tabi derecesi bu kadar değilse de biliyordum. Sinirli olduğunu ve kiloma takık olduğunu da biliyordum. Evlendikten sonra siniri aşırıya çıktı küfür hakaret her fırsatta ta balayında başladık. Dönüş yolunda etmediği eziyet kalmadı. Para ver kumar oynıcam diye kıyametler koptu ilk o zaman dedim boşancam senden diye. 1 senenin dolmasını bekledim bu arada kavgaların siddeti arttı. İyi günler de oldu ama daha çok kötü günler. Ve küfür ederken de Bunun savunmasını da söyle yapıyor ben sana küfretmiyorum aslında sinirlenince böyleyim ben. O başladı maalesef ben de başladım. O benim canımı yaktıkça ben de onunkini yakıyordum. Ben de küfür hakaret ediyordum. Kumar meselesini son 2 senede o kadar abarttı ki milyonlar kaybetti. Alesi bi kısmını kapattı yine oynadı. Boşandıktan sonra hiç oynamadım diyor ama bilmiyorum. Güya içkiyi de bırakmış. Ev işlerinde, alışveriş kısmımda, kirada hiçbir şeyde yardımcı olmadı. Çünkü hep parası yoktu. Çünkü hep borçtaydı. Kilom yüzümden yapmadığı eziyeti bırakmadı. Tüm bunlar olurken kavgalarda sinir krizi geçirip ona vuruyordum. Sonra hep ben suçlu olıyordum. Bana şiddet uyguluyorsun beni o hale sen getiriyorsun diyordu. Söylediği hakaretleri küfülerin çoğunu söylemediğini be kavgayı benim başlattığımı ifade ediyordu. Aklımla oynuyordu resmen. Bende bana kğfretmeye başladığımda ses kaydı almaya başlamıştım. Ama asla hiçbirini dinlemedi. Kendi sesini duymaya tahammülü yokmuş. Ve ben kayıt aldığım için ailesi kendi ve ailesi beni suçladı yok böyle evlilik olur muymuş, ben tahrik etmişim onun kayıtlarını alarak, tabi sinirlenirmiş. Evlendiğimiz günden beri boşancam ben diyormuşum nasıl sağlıklı bir evlilik olurmuş öyle gibi gibi. En son çok salak bir sebepten kavga çıktı bağırmaya başladı ben de bağırdım kollarına saldırdım o da bana tokat attı. Ve ertesi gün boşandım. Şimdi her Allah’ın günü yalvarıyor. Ağlıyor. Sürekli bana 1 sene ver tüm borçlardan kurtulcam. Değişicem. Ev işlerini yapıcam. Sen ne istersen o olacak diyor. Tüm bunlara rağmen aklım karışıyor. Ben başka bir şehirde düzenimi kurdum tayinimi aldım. Ve asla annem babam bi daha kabul etmez onu. Ama gerçekten değişir ve düzelirse diye de kalbim bir umutla doluyor. Ve aşırı vicdan azabı çekiyorum. Canım çok yanıyor. Boşanan arkadaşlar nasıl toparladınız
Bulanacak doğru diyorsunuzBu adamın ciddi soruyorum her yeri düzelse ne olur ? Adam yarın çıkıp düzelip gelse yüzüne bakarken mideniz alcak mı