Boşandım. Vicdan azabından kurtulamıyorum

Ev işleri, kira ve alışverişi halleden canı sıkıldığında da küfredip stresini attığı stres topunu kaybetmiş tabi ki ağlayıp geri dön der. Kim yapacak şimdi onun işlerini. Anası en fazla donlarını yıkar. Aile evinde bu rahatı bulamaz.

Adam evlenmeden önce kumar oynuyormuş, kilonuza laf söylüyormuş, ev işi mutfak alışverişi fatura vs elini sürmemiş, kumarda milyonlar batırmış ve sizin içiniz acıyor vicdan azabı çekiyorsunuz öyle mi? Balayında başlayan küfür hakaret psikolojik şiddet... Bence sizin gözünüz ne anne ne baba görür, bu adamı ikinci kez evliliğe ikna edersiniz. Yazık bir kez kaçırmışsınız elinizden bu sefer iyi tutun. Bağırmalı saldırmalı tokatlı evliliği bittiği için ağlayana gram acımıyorum. İçinde yaşadığımız toplumu önemseyin ve rica ediyorum lütfen çocuk yapmayın.

Şükür namazı kıl.
Kurban kes dağıt.
Sadaka ver.

Sosyal medyada kendine adalet arattırma.

Adamın tek yapmadığı adilik seni pazarlamamak olmuş ne kafa karışması Allah aşkına?

Kumar ve alkol bağımlılığını bildiğiniz halde evlenip, üstüne onca b.ktan şey yaşamışsınız
halen kalbim umut doluyor, vicdan azabı çekiyorum falan diyorsunuz, şaka gibi :)
Dikkate alacağınızı bilsem çok şey söylerdim ama, kendine değer vermeyen,
bile isteye yanlış yapan birine söyleyecek pek bir şey yok.

Boşanalı 1.5 ay oldu. Çok zor bir evlilikti benim için. Kumar, alkol bağımlısıydı ama evlenirken tabi derecesi bu kadar değilse de biliyordum. Sinirli olduğunu ve kiloma takık olduğunu da biliyordum. Evlendikten sonra siniri aşırıya çıktı küfür hakaret her fırsatta ta balayında başladık. Dönüş yolunda etmediği eziyet kalmadı. Para ver kumar oynıcam diye kıyametler koptu ilk o zaman dedim boşancam senden diye. 1 senenin dolmasını bekledim bu arada kavgaların siddeti arttı. İyi günler de oldu ama daha çok kötü günler. Ve küfür ederken de Bunun savunmasını da söyle yapıyor ben sana küfretmiyorum aslında sinirlenince böyleyim ben. O başladı maalesef ben de başladım. O benim canımı yaktıkça ben de onunkini yakıyordum. Ben de küfür hakaret ediyordum. Kumar meselesini son 2 senede o kadar abarttı ki milyonlar kaybetti. Alesi bi kısmını kapattı yine oynadı. Boşandıktan sonra hiç oynamadım diyor ama bilmiyorum. Güya içkiyi de bırakmış. Ev işlerinde, alışveriş kısmımda, kirada hiçbir şeyde yardımcı olmadı. Çünkü hep parası yoktu. Çünkü hep borçtaydı. Kilom yüzümden yapmadığı eziyeti bırakmadı. Tüm bunlar olurken kavgalarda sinir krizi geçirip ona vuruyordum. Sonra hep ben suçlu olıyordum. Bana şiddet uyguluyorsun beni o hale sen getiriyorsun diyordu. Söylediği hakaretleri küfülerin çoğunu söylemediğini be kavgayı benim başlattığımı ifade ediyordu. Aklımla oynuyordu resmen. Bende bana kğfretmeye başladığımda ses kaydı almaya başlamıştım. Ama asla hiçbirini dinlemedi. Kendi sesini duymaya tahammülü yokmuş. Ve ben kayıt aldığım için ailesi kendi ve ailesi beni suçladı yok böyle evlilik olur muymuş, ben tahrik etmişim onun kayıtlarını alarak, tabi sinirlenirmiş. Evlendiğimiz günden beri boşancam ben diyormuşum nasıl sağlıklı bir evlilik olurmuş öyle gibi gibi. En son çok salak bir sebepten kavga çıktı bağırmaya başladı ben de bağırdım kollarına saldırdım o da bana tokat attı. Ve ertesi gün boşandım. Şimdi her Allah’ın günü yalvarıyor. Ağlıyor. Sürekli bana 1 sene ver tüm borçlardan kurtulcam. Değişicem. Ev işlerini yapıcam. Sen ne istersen o olacak diyor. Tüm bunlara rağmen aklım karışıyor. Ben başka bir şehirde düzenimi kurdum tayinimi aldım. Ve asla annem babam bi daha kabul etmez onu. Ama gerçekten değişir ve düzelirse diye de kalbim bir umutla doluyor. Ve aşırı vicdan azabı çekiyorum. Canım çok yanıyor. Boşanan arkadaşlar nasıl toparladınız
Aslaaaaa denenmis denenmez ex den olmaz kurmuşsun hayatini engelle önüne bakkk

Yazdıklarınızı bir daha bir daha okuyun.
Sonra bakın bakalım geri dönmeye değer mi?
Sizi değersizleştiren, küfür kıyamet bir evlilik, hazır kurtulmuşsun, bi daha mı aynı şeyleri yaşayacaksın?

Alkolik ve geçmiş dönemde sanalda kumar oynayan yalancı bi kocam var. Hala kocam çünkü çocuğum çok küçük, toparlanmaya başladım, iş buldum çalışıyorum çocuğumu kreşe verdim kreşte olmadığı zamanlarda kendim bakıyorum. Ne aşk ne sevgi ne saygı ne cinsellik hiç birşey yok aramızda. Sadece beni çok sevdiğini ben olmadan yaşayamayağını söyleyen bir adam. Öl o zaman kurtulalım hepimiz dedim en sonunda. Boşanmak istiyorum asla kabul etmiyor, yeminler ediyor bi daha bu şekilde davranmıycam diye. Zerre umudum yok, çekişmeli boşanma süreci uzun olduğu için hem işimi garantiye almak hem birikim yapmak istiyorum. Sözün özü hazır çocukta yokken hemen ama hemen engelle her yerden. Çocuk olmasa ne iş olsa yapar bi şekilde bi düzen kurar defederdim. Çocuk için hayatımı oturtana kadar bu şekilde devam etmek zorundayım bi süre daha. Kurtulmuşsun ne güzel. Bu tipler aslaa düzelmez..

Alkolik ve geçmiş dönemde sanalda kumar oynayan yalancı bi kocam var. Hala kocam çünkü çocuğum çok küçük, toparlanmaya başladım, iş buldum çalışıyorum çocuğumu kreşe verdim kreşte olmadığı zamanlarda kendim bakıyorum. Ne aşk ne sevgi ne saygı ne cinsellik hiç birşey yok aramızda. Sadece beni çok sevdiğini ben olmadan yaşayamayağını söyleyen bir adam. Öl o zaman kurtulalım hepimiz dedim en sonunda. Boşanmak istiyorum asla kabul etmiyor, yeminler ediyor bi daha bu şekilde davranmıycam diye. Zerre umudum yok, çekişmeli boşanma süreci uzun olduğu için hem işimi garantiye almak hem birikim yapmak istiyorum. Sözün özü hazır çocukta yokken hemen ama hemen engelle her yerden. Çocuk olmasa ne iş olsa yapar bi şekilde bi düzen kurar defederdim. Çocuk için hayatımı oturtana kadar bu şekilde devam etmek zorundayım bi süre daha. Kurtulmuşsun ne güzel. Bu tipler aslaa düzelmez..
Haklısınız. Ben salaklık yapıyorum hala. İnsallah siz de tez zamanda çocuğunuzla onsuz mutlu bir hayat kurabilirsiniz 🙏

Ay sakın sakın huylu huyundan vazgeçmez seninleyken rahattı kira yok fatura yok sen her şeyi hallediyordun ailesinin yanına gitti zorlanmıştir yakma kendini tekrar kurtulduğuna şükret kedin yoksa bir kedi sahiplen ona para harca 😘😘

Back
X