Konuyu disardan hayretle okuyorum.
Meslegi saglik olan insanlar sanki orada hamile bayana parmak salliyan kendileriymis gibi bir hiddet bir sinirle yaziyorlar.
Kusura bakmayin bakin israrla söylüyorum, saglik sektöründe calisan, hemsire, ebe, hastabakici gibi insanlar cok vicdansizca hareket ediyorlar.
Siz eger diyorsaniz ki " ben kesinlikle bunu yapanlar arasinda degilim" o halde gocunmaniza gerek yok.
Sizde bizim kadar iyi biliyorsunuz bu anlatilanlarin gercek oldugunu.
En azindan ben bire bir yasadim.
Türkiye de cok ilerlemis olan gebeligini bir saglik sorunundan dolayi sonandirmak zorunda olan bir yakinim hastanede yatiyordu, cünkü kürtaj sirasinda cocuktan bir parca icerde kalmis, kan kaybindan ölecekmis, bizde o sirada izinde oldugumuz icin ziyarete gittik.
Hastanede yatan yakinim, pencereden iceri giren, tamda kendisinin üzerine düsen günes icin hemsireden perdeyi kapatmasini istemis, hemsirenin verdigi cevap ne biliyormusunuz " kalk kendin kapat" bunu kan kaybindan bitkin düsmüs, ayaga kalkacak hali olmayan bir kadina söylüyor. Biz iceri girdigimizde agliyordu kadincagiz. Olayi anlatti ve aynen bende sinir oldum ve o kisiyi bulup hesabini sordum.
Herkes biliyor saglik sektöründe ki calisanlarin cogunlugunun insanlik disi davranislari oldugunu.