- 14 Haziran 2019
- 14.437
- 69.901
Eskişehir.Şehir neresi acaba bizim daha pahalı.
1250 saatimiz
Ama sizde ikizlere tek fiyat veriliyorsa yine çok ucuz.
Burada kardeş indirimi falan da tok. 2000 öderdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskişehir.Şehir neresi acaba bizim daha pahalı.
1250 saatimiz
Daha dün bu konu açılmadan önce eşimi piyano dersleri 1000-1500 aralığında değişiyormuş diye ders vermeye ikna etmeye çalışıyordum. İzmirde de piyasa bu civarda.Eskişehir.
Ama sizde ikizlere tek fiyat veriliyorsa yine çok ucuz.
Burada kardeş indirimi falan da tok. 2000 öderdiniz
Daha dün bu konu açılmadan önce piyano dersleri 1000-1500 aralığında değişiyormuş diye ders vermeye ikna etmeye çalışıyordum. İzmirde de piyasa bu civarda.
İkna edemedim valla. Evde hazır ortam var, gitar piyano vs bir sürü müzik aleti var. Adam ikna olmuyor, uğraşamam çoluk çocukla diyor.Çok mantıklı çünkü piyasa da kapış kapış. Gerçekten acayip bir talep de var. Bizim öğretmen annemin arkadaşı. Sağolsun sevdiğinden alıyor bizi. Oğlumun Arkadaşı da istedi yerim yok dedi direkt
merhaba son cümlenizi açar mısınız lütfen
Piyanomuz var
Evet benim üniversiteden arkadaşım parayı sonda almak gibi bir hata yaptı. Eve gidip özel ders veriyodu. Dersi verdi sonra çocuğun eline azıcık bişey sıkıştırıp sana bu kadar yeter deyip evden kovdular. O yüzden para baştan alınır bence deMrs-cicek hocanın parayı peşin alması normal. Çünkü kimi öğrenci/ veli parayı ya hiç ödemiyor ya da çook geç ödüyor. Yaşadığım için biliyorum. Bu konuda hoca en iyisini yapıyor.
Bir yanda da haklı.İkna edemedim valla. Evde hazır ortam var, gitar piyano vs bir sürü müzik aleti var. Adam ikna olmuyor, uğraşamam çoluk çocukla diyor.
En son yetişkine ver dedim bir sürü yetişkin de var enstrüman çalmayı öğrenmek isteyen. Bakalım. İkna edebilirsem güzel bir ek gelir olur.Bir yanda da haklı.
Bizim oğlan mesela çok kuduruk. Yaz tatilinin son düzlüğünde bir iki gün peşpeşe oturmamış çalmamış, çenesi düşmüş. Arada annem olmasa bırakacaktı kadıncağız.Ufak yaş grubu da zor.
Ama şöyle ilkokul 2-3 seviyesinde alsa üç beş öğrenci alır yürürsünüz aslında.
Daha önce de bu öğretmenle ilgili konu açtınız siz.
Tanıdık diye beklentiniz fazla sanırım öyle değilse bu kadar negatif olup devam etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Öğretmen haklı ya da haksızdan öte.
Sizi eve almaması gayet normal geldi bana. Soğukta gelemiyoruz deyince aman yeter ki gelin ben sizi eve alırım dememesi kadını suçlu yapmaz.
Ders ücretlerinin yılda 2 kere artması da anormal değil aslında piyasanın çok üstüne çıkmıyorsa istediği tutar. Baştan düşük mü tutmuştu kendisi acaba?
İşte merak ettiğim bu.Kadının bir sizi dövmediği kalmış. Neden bu ısrar? Çocuk iyiyi kötüyü bilemez. Bizim bağlama öğretmenimiz 1 yıl aynı ücrete tabi tutuyor kendisi geliyordu. Parayı da ay dolunca alıyor. Kendisi konservatuar eğitmeniydi hatta. Neyse salın ipini böyle birisi doğru dürüst eğitim de veremez zaten
Ya üslubu da leş. Ben böyle biriyle çocuğumu muhattap etmem açıkçası. Yalancı da aynı zamanda. Bizim öğretmenimiz telafide ediyordu.İşte merak ettiğim bu.
Baştan bi fiyat belirlenmesi gerekmez mi ?
Ya da illa zaman olacaksa da bir defa yap dur
Yılda iki defa nedir
Böyle bir insanla neden ısrarla devam etmek istiyorsunuz? Çocuklarınız alışsın alışmasın size kazık atmaya meraklı biri. Bulun başka birini ona da güle güle diyin .. çocuklarınız başkasına da alışır çocukların odağı okadar hassas ki hemen değişebiliyorMerhaba dert değil diyen olacak ama 1 yılda iki defa böyle olması beni rahatsız etti ayrıca birkaç durum da yaşandı bu öğretmenle o yüzden sanırım ne yapsa batıyor..
Şimdi arkadaşlar ikiz kızlarım var eşimin müşterisi piyano öğretmeni ve ona derse gidiyorlar kadın tanıdık dedik gönderdik iki defa zam yaptı 1 yılda..
Ayrıca başlarda ders ücretini peşin alıyordu gitmediğimiz (haberli mecburi durumlar) dersler de yanıyordu telafi etmiyordu,sonra burda konu açıp aslında telafi olması gerektiğini öğrenince telafi yaptı ya da 4 ders sonu para verdim,karşılıklı gerildik,birinde de bize bugün şehirdışındayım ders veremiyorum dedi paylaşım yaptı,ders işlemişti,ben de gülücük attım hiçbi imada bile bulunmadım,bulunmak istedim ne yalan söyleyeyim ama kızlarım gitmek istiyor diye sesimi etmedim ama paylaşımı gördüğümü de bilsin istedim,emoji attım,bana bir çıkıştı inanamazsınız,vayy neyin îmâsı falan filan,yanlış anladınız ama ders yaptığınızı görünce şaşırmadım değil falan dedim, asla izah etmedi,aksine benden özür bekledi, ben yine de kızlarım için istiyorlar diye götürdüm özür dilemedim ama kaldı o da içimde
Şimdi de mesaj atmış zamlandı diye,1yılda 2defa zam normal değil tamam her şeye zam geldi de özel ders (evde) dahil mi buna ?
Ki evde vermesine rağmen çok kar kış kapıda hamile halimle beklemem rağmen bir gün olsun gelin içerde bekleyin demedi hani kurum olsa okey bu fiyatlar..
Evde bekleme çocuğa bi su verme huyu bile yok,çocuğun suyunu bile getirin diyor
Özel kurumlarda böyle olmadığını biliyorum en azından bekleme alanları öğrenciler için su sebilleri falan var..
Haa kuruma ver diyeceksiniz kızlarım baştan buna gitti diye alıştı 2 ayrı kuruma da götürdüm öğretmenler erkekti istemediler (kadın öğretmen sanırım onlara daha yakın geliyor )
Neyse kısacası yılda 2 defa özel derslere zam gelir mi evde verilen özel derslere diye özellikle belirteyim ??
1 yılda 4katı olmuş oldu.
İyi de siz de bi tuhafsınız. Bu kadar memnun olmayıp ısrarla götürmenin mantığı ne ? Çocuğum falan dinlemem ben götürmezdim bu kadar basitMerhaba dert değil diyen olacak ama 1 yılda iki defa böyle olması beni rahatsız etti ayrıca birkaç durum da yaşandı bu öğretmenle o yüzden sanırım ne yapsa batıyor..
Şimdi arkadaşlar ikiz kızlarım var eşimin müşterisi piyano öğretmeni ve ona derse gidiyorlar kadın tanıdık dedik gönderdik iki defa zam yaptı 1 yılda..
Ayrıca başlarda ders ücretini peşin alıyordu gitmediğimiz (haberli mecburi durumlar) dersler de yanıyordu telafi etmiyordu,sonra burda konu açıp aslında telafi olması gerektiğini öğrenince telafi yaptı ya da 4 ders sonu para verdim,karşılıklı gerildik,birinde de bize bugün şehirdışındayım ders veremiyorum dedi paylaşım yaptı,ders işlemişti,ben de gülücük attım hiçbi imada bile bulunmadım,bulunmak istedim ne yalan söyleyeyim ama kızlarım gitmek istiyor diye sesimi etmedim ama paylaşımı gördüğümü de bilsin istedim,emoji attım,bana bir çıkıştı inanamazsınız,vayy neyin îmâsı falan filan,yanlış anladınız ama ders yaptığınızı görünce şaşırmadım değil falan dedim, asla izah etmedi,aksine benden özür bekledi, ben yine de kızlarım için istiyorlar diye götürdüm özür dilemedim ama kaldı o da içimde
Şimdi de mesaj atmış zamlandı diye,1yılda 2defa zam normal değil tamam her şeye zam geldi de özel ders (evde) dahil mi buna ?
Ki evde vermesine rağmen çok kar kış kapıda hamile halimle beklemem rağmen bir gün olsun gelin içerde bekleyin demedi hani kurum olsa okey bu fiyatlar..
Evde bekleme çocuğa bi su verme huyu bile yok,çocuğun suyunu bile getirin diyor
Özel kurumlarda böyle olmadığını biliyorum en azından bekleme alanları öğrenciler için su sebilleri falan var..
Haa kuruma ver diyeceksiniz kızlarım baştan buna gitti diye alıştı 2 ayrı kuruma da götürdüm öğretmenler erkekti istemediler (kadın öğretmen sanırım onlara daha yakın geliyor )
Neyse kısacası yılda 2 defa özel derslere zam gelir mi evde verilen özel derslere diye özellikle belirteyim ??
1 yılda 4katı olmuş oldu.
Yaşadınız şehir neresi bilmiyorum ama özel eğitime giden çocuğum var, yılda 2 kere zam gelmeye başladı. Korkunç bir ekonomide yaşıyoruz, normal geliyor bana. Mesela psikiyatri doktoruna gittik geçen gün, sene başında 3500 TL olan ücret 5000 TL olmuş.Normalde 1 sene boyunca özel ders ücreti değişmez, çevremde böyle.