8 yildir yurt disinda yasiyorum.Bas donmesi kalp carpintisi ataklari gecirirdim.(cok sukur atlattim)Acile cok gittigim oldu.Ben aglarken hemsireler elimi tutup,sacimi oksuyordu.Bir digeri annesini kaybettigi zaman ayni ataklari gecirdigini anlatip,beni gececegine ikna etmeye calisyordu.Tahlillerim icin korkuyla beklerken meyve suyu getirip benimle sohbet ederlerdi.Simdi hamileyim (cok sukur Allah a) her muayeneye gittigimde tebrik ederek karsilaniyorum.Karnimi oksuyorlar.
Bunu nedenmi yapiyorlar? Insana deger verdiklerinden.Bunun adi "INSANLIK".Bunun sistemle ,kurallarla ilgisi yok.
8 yil once Turkiye de yasarken cok benzer olaylar yasadim.Cok tartistigim saglik gorevlileri,hemsireler oldu.Cok telefon basinda saatlerimi harcadim hakkimi aramak icin.Sonucmu kocaman sifirdi.Cok uzun saatler caliyorlarmis,hergun bin turlu insanla muhattap oluyorlarmis,maasi azmis...Banane! Secmeseydin o zaman bu meslegi.Silahmi dayadilar kafana bu meslegi secerken.Git evinde otur patetes,sogan soy yemek yap o zaman.Hemsirelik kutsal bir meslektir.Oyle etrafa cemkirmek,zaten hasta olan o an da etrafinda medet uman insana daha fazla eziyet etmek icin yapilmaz bu meslek. Elbette bes parmagin besi bir degil icinde nadirde olsa iyilerinede rastlaniyor.
Gecmis olsun.Umarim sonuca ulasirsiniz.