Desteksiz kalmış, 2 çocuk ve bütün sorumluluğun zor ve ağır geldiği bir anne.. Nerede görsem tanırım. Bir dönem aynı durumdaydım. Bir kere bu geçecek bunu bilin.. Eşiniz ödevden kaçıpta üstünüze kaldığınıza bakarsak eğer, sizin durumunuzun pekte farkında değil. Kendinizi bir hatırlamanız lazım öncelikle, sorumluluklarınızın altında ezilmişsiniz.. Anne mutlu olmazsa evde kimse mutlu olmaz.. Eşinize durumunuzu tam olarak açıkça izah edin. Yardım isteyin, annenizden, her kimse açıkça yardım isteyin, kaldıramıyorum, iyi değilim deyin açık olun. Kendinize vakit ayırmaya çalışın. Mesela sizi ne strese sokuyor. Evin kirli olması mı? imkan dahilinde kadın alın, iş bölümü yapın, bırakın kalan kalsın.. Hep evde olmayın, mesela kızınız okulda, öğlenci olsun diyelim, 3.5 yaşında oğlunuz öğle uykusu uyuyorsa o1-2 saatte ister arkadaşınızı çağırın kahve için, kitap okuyun, iş yapın, ya da yatın.. size ne iyi geliyorsa.. siz çoğaltın işte.. Psikatriste gidin ilaçta kullanabilirsiniz, tedavi olun size ne iyi geliyorsa. Ya da çalışın işe girin, hepsinden iyi gelir.. Dertleşmek isterseniz ben burdayım..