konu yalancı değil.
daha önce girip bakıyordum buraya facebooktan gördüm yazayım dedim.
hatalı herkes beni görmüş. evlerine artık girmiyorum çocugada kendi çalışmak istiyorum dediği için gir bak dedim sonuçta kendi çalışcam diyordu bende ha 3 ay ha 5 ay madem girsin biran önce diye dedim.
paraya ihtiyacım olmasa istemezdim ayrıca parayla cocuk bakmak ayıp bişi mi ?
2 çocuk okutuyorum bir emekli maaşıyla eşim yok oglumuda basımızda bir erkek olsun diye istedim
konu yalancı değil.
daha önce girip bakıyordum buraya facebooktan gördüm yazayım dedim.
hatalı herkes beni görmüş. evlerine artık girmiyorum çocugada kendi çalışmak istiyorum dediği için gir bak dedim sonuçta kendi çalışcam diyordu bende ha 3 ay ha 5 ay madem girsin biran önce diye dedim.
paraya ihtiyacım olmasa istemezdim ayrıca parayla cocuk bakmak ayıp bişi mi ?
2 çocuk okutuyorum bir emekli maaşıyla eşim yok oglumuda basımızda bir erkek olsun diye istedim
kızım özellikle nefret eder hale geldi. bir kez onlar evde yokken girip parfümünden sıkmış gelinimde eve gelince anlamıs çıldırmıs kardeşinin bızım evde benım yatak odamda ne işi var diye
yazılanları bilmem ama böyleleri var maalesef
olur olurBu kadarda olmaz herhalde demi..
kirada bir evi daha varmış hanımın 300 lira kira lıyormuşAblacım senin açından bakarsak haklısın, sonuçta tek geçim kaynağın olan evi oğluna vermişsin, diğer evlatlarını da düşünmek zorundasın, yardım bekliyorsun oğlundan. Birde ben sende kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Kaş yapayım derken göz çıkarmışsın sadece. :)
Gelininin açısından bakarsak en basiti şu;
kim olsa aynı tepkiyi verir. Ben kayınvalidemi geçtim kendi annemin bile yatak odama girmesinden hoşlanmıyorum. İnsanın mahrem yeri orası.
Üstelik çok yeni evliler 2 sene de onlar bile evliliğe kendilerine yeni yeni alışıyorlarken birde sizlerin de bu şekilde dahil olmanız kötü olmuş.
Kimse istemezdi tabi ki eşine Allah rahmet eylesin.
Ablacım huzur istiyorsan oğlun alt katından başka bir eve taşınsın, ver sen kiraya. Kiradan gelen para ve eşinden gelen aylıkla belki kıt kanaat geçinirsiniz ama mutlu olursunuz.
Gelinini biraz kendi haline bırak. Yazık olan oğluna olacak.
olur olur