- 20 Eylül 2014
- 2.325
- 3.674
- Konu Sahibi birgaripyolcu80
sayılmaz sakin olunHaklısınız aşırı derecede bu aldatma sayılır mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayılmaz sakin olunHaklısınız aşırı derecede bu aldatma sayılır mı sizce
Bi mağaramızda mutluyuzEşimin iş arkadaşı bir kızla mesajlarını okudum. Kız geleli 2 ay oldu olmadı bir fikrinden bahsetmiş eşime eşimde ben senin destekçinim falan yazmış gülücükler falan konuşmuşlar. Sonra her fırsatta kız molaya çıkarken yazmış eşim de ok demiş baş başa çay kahve içmişler. Ben bu mesajları görüp sinirlendim ve eşim artık onunla molaya çıkmıyor kız yazdığında geçiştiriyor. Ama benim aklımdan bir türlü çıkmıyor. Eşim gel tanış dedi defalarca ben istemedim kendime yediremedim bunun için iş yerine gitmeyi. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalıyım?
git kocani parçalaPeki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)
Benim eşim de ben de karşı cinsle sınırlarımızı bir başkası söylemeden belirleyebiliyoruz zaten. Normal bireyleriz ya hani. Bir baskasinin tetiklemesine ihtiyaç duymadığımız için belirtmemiz de gerekmiyor. Bilinçli bireyler olmanızı tavsiye ederim.Siz öyle yaparsınız öyleyse
Bizde bilinçli bireyleriz bende eşimde böyle sorun yaşamıyor zaten konu sahibi yaşamış.Benim eşim de ben de karşı cinsle sınırlarımızı bir başkası söylemeden belirleyebiliyoruz zaten. Normal bireyleriz ya hani. Bir baskasinin tetiklemesine ihtiyaç duymadığımız için belirtmemiz de gerekmiyor. Bilinçli bireyler olmanızı tavsiye ederim.
Kızın ne suçu var kocanla sorunun senin hey Allahım yaPeki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)
Sen çıkmadığına inan. Gerçekten iş arkadaşıysa her türlü çıkıyordur. İç hat diye birşey var.Eşimin iş arkadaşı bir kızla mesajlarını okudum. Kız geleli 2 ay oldu olmadı bir fikrinden bahsetmiş eşime eşimde ben senin destekçinim falan yazmış gülücükler falan konuşmuşlar. Sonra her fırsatta kız molaya çıkarken yazmış eşim de ok demiş baş başa çay kahve içmişler. Ben bu mesajları görüp sinirlendim ve eşim artık onunla molaya çıkmıyor kız yazdığında geçiştiriyor. Ama benim aklımdan bir türlü çıkmıyor. Eşim gel tanış dedi defalarca ben istemedim kendime yediremedim bunun için iş yerine gitmeyi. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalıyım?
Olay Brezilya'da falan mı geçiyorgit kocani parçala
allah allah yaa
git tanis madem
benim de eski isimde kahve ictigim kisi erkekti. o alt kattaydi molayi terasta yapardik alttan yukari çıkarken odamdan seslenirdi "kahveye geliyon mu" diye, giderdim.
hatta bu arkadasim yakinima tasindi yeni. gecen sabah hem kahvaltiya hem tasinmaya yardima gittim, 7 saat kaldim adamin evinde. sonra sevgilim geldi kapidan aldi beni bizim eve gectik. ustelik bu kisiyi tanımaz etmez. bir kere eski is yerimde görmüştü ama o kadar kisiyle tanıştırdım hatirlamiyor bile. hic de aramizda sorun olmadi - olamaz
o is yerinde oda arkadaşım da erkekti (o zamanki sevgilisiyle simdi nisanli) onla da hergun cene calardik her seyden konusurduk. benim sevgilime aldigim teknolojik aleti o arastirdi secti, onun nişanlısına yapacağı hediyeyi ben düşündüm, beraber yaptik molalarda kestik bictik.
bir evli erkek arkadas vardi genelde disarda calisan. tatli falan aldiysak ya da evden yemek getirdiysek arardim mutlaka ya da yazardim "yetisebilir misin molaya ayiralim mi sana" diye.
hic de sorun olmadi ne benden onlara ne onlardan bana. is yerinde böyle şeyler bana normal geliyor. ha dersen ki "senin kocana mesaj gelse rahatsiz olmaz misin"
benim koca adayim çalıştığı yerdeki tek erkek is çıkışı yemek de yiyorlar, sinemaya da gittiler, ickili eglenceye de katildilar. Ben destekliyorum yalniz buralarda cevre edinsin diye. hatta daha yeni dedim "en sevdigin iki tanesini sec yemege davet edeyim" diye
yanima tasinmadan önceki isinde de 7de 1 erkek azinligi olan bir yerde calisiyordu. kendi icin is arkadaslarina veda partisi duzenledi evinin bahcesinde gece 3e kadar ictiler sizdilar. en son is arkadaslari da ona veda partisi duzenledi, hediyeler, sarilmalar, mektuplar, fotograflar...kiskanmak şöyle dursun "ne güzel bağlar kurmuşsun. buraya gelmek icin bu guzel is ortamini terketmek zorunda oldugun icin üzüldüm" dedim, gectim.
bence olmasi gereken bu.
sevgilim telefonumu karistirsa nice erkekten mesaj görür. çünkü insanlari cinsiyetine göre degil insanligina göre ayiriyorum
benimki istanbulda beyimin veda partileri almanya devami istanbul :)Olay Brezilya'da falan mı geçiyor
Yanlış yönlendirmek istemem ama bence kızla tanış görünce anlarsın nasıl bir niyeti var, eşinle de sonrasında çok açık bir şekilde konuş en ufak bir yanlış anlaşılmaya dahi fırsat vermeyecek şekilde davransın bundan sonra.Eşimin iş arkadaşı bir kızla mesajlarını okudum. Kız geleli 2 ay oldu olmadı bir fikrinden bahsetmiş eşime eşimde ben senin destekçinim falan yazmış gülücükler falan konuşmuşlar. Sonra her fırsatta kız molaya çıkarken yazmış eşim de ok demiş baş başa çay kahve içmişler. Ben bu mesajları görüp sinirlendim ve eşim artık onunla molaya çıkmıyor kız yazdığında geçiştiriyor. Ama benim aklımdan bir türlü çıkmıyor. Eşim gel tanış dedi defalarca ben istemedim kendime yediremedim bunun için iş yerine gitmeyi. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalıyım?
Annem gibisin masallah kocaniz pür-ü pak melek adamlar. Herkes sizin kocaniza asılıyor herkes bu habeşlerin pesinde. Once kocana çemkir sonra kizaPeki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)
Molaya çıkarken yazmış eşim ok demiş. Belki sadece çıktığını haber veriyordur. Mesela bizim birim boş kalmasın diye bir yere giderken haber veririz nereye gittiğimizi. Bu bana gayet normal geldi siz çağırdığını ve eşinizin de kahveye gittiğini nasıl çıkardınız?Eşimin iş arkadaşı bir kızla mesajlarını okudum. Kız geleli 2 ay oldu olmadı bir fikrinden bahsetmiş eşime eşimde ben senin destekçinim falan yazmış gülücükler falan konuşmuşlar. Sonra her fırsatta kız molaya çıkarken yazmış eşim de ok demiş baş başa çay kahve içmişler. Ben bu mesajları görüp sinirlendim ve eşim artık onunla molaya çıkmıyor kız yazdığında geçiştiriyor. Ama benim aklımdan bir türlü çıkmıyor. Eşim gel tanış dedi defalarca ben istemedim kendime yediremedim bunun için iş yerine gitmeyi. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalıyım?