Sizde şüphelenmekte haksız mıyım?

Emin değilim nasıl ne gibi konuşmalar geçti onu bilmek lazım. Yapman gereken takip etmek. Devamı gelir de ileri giderse zaten anlarsın. O zaman bir çaresine bakarsın
Bir anda karar verdim bilmem bir şey yapmaya
konusmalarinn içerugine bağli vee nasil konusuyorlar hee bidee esinizz bu kadar samimi olmasin tavrini koy. amaa yapan adam herturlu yapar. bunaa engel olamazsinBir am
konusmalarinn içerugine bağli vee nasil konusuyorlar hee bidee esinizz bu kadar samimi olmasin tavrini koy. amaa yapan adam herturlu yapar. bunaa engel olamazsin

Emin değilim nasıl ne gibi konuşmalar geçti onu bilmek lazım. Yapman gereken takip etmek. Devamı gelir de ileri giderse zaten anlarsın. O zaman bir çaresine bakarsın
Şöyle konuşma
- bir anda x fikri yapmaya karar verdim :)
+ yap Yap ben arkandayım kendini keşfetmiş olursun hem… :)
_ kız

Kızı parçalamaktan ziyade iş yerinde o kadar insan varken neden eşinizle samimi olduğunu sorgulayın bence. O yüzü bulmasa neden her molada msj atsın. Eşinizle net bi şekilde konuşun. Rahatsız olduğunuzu anlatın. Devamındaki davranışlarına göre şekillenirsiniz siz de.

Eşin yüz bulsa takılır gibi geldi. Ya da sen yakalamasan devam ederlerdi. Aldatma mı sen karar ver
Eşimle konuşsam büyük tepki verecek günler önceki mevzuyu tekrar açıyorsun diye o kadar arada kaldım ve kendimi berbat hissediyorum sizce her şeyi göze alıp tekrar konuyu açmalı mıyım

Eşimle konuşsam büyük tepki verecek günler önceki mevzuyu tekrar açıyorsun diye o kadar arada kaldım ve kendimi berbat hissediyorum sizce her şeyi göze alıp tekrar konuyu açmalı mıyım
Valla isterse yerlere atsın kendini tepinip. O telefonu yediririm ona. Büyük tepki vermesi de ayrı olay olur. Haksız demekki gürültüyle kapatmaya çalışıyor diye düşünür insan

Valla isterse yerlere atsın kendini tepinip. O telefonu yediririm ona. Büyük tepki vermesi de ayrı olay olur. Haksız demekki gürültüyle kapatmaya çalışıyor diye düşünür insan
Boşanmaya kadar giderse bu durum beni haklı yapar mı ? Daha önce de gitti çünkü o yüzden soruyorum

Valla isterse yerlere atsın kendini tepinip. O telefonu yediririm ona. Büyük tepki vermesi de ayrı olay olur. Haksız demekki gürültüyle kapatmaya çalışıyor diye düşünür insa

Çok net bir kanıt değil bu. Yani aldatmadım arkadaşım sadece derse kabul görülebilir mahkeme tarafından bilmiyorum avukata danışmak lazım
Çöm teşekkür ederim bana vakit ayırıp yazdığın için dua et nolur Allah senin için de her şeyi gönlüne göre versin bu saatte yardımcı oldun bana

Bu direkt aldatma diyemem ama tavrinizi koymaniz cok iyi olmus çünkü bunun devami da gelebilirdi. Asıl iş kocanizda bitiyor. Evli bir adam olarak sınır koymayi bilecek. Eşinizle konuşun ve gözlemleyin bakalim ayni şeyler yaşanacak mi. Hemen acele karar vermeyin bence.

Üç ya da dört ayrı yerde bu aldatma sayılır mı diye sormuşsunuz.
Çok tuhaf.
Başkası mı belirleyecek sizin içsel ve ilişkisel sınırlarınızı.
Siz o davranışı ne sayıyorsanız, ne hissediyorsanız o.
Bizim kaşemize ihtiyacınız yok hatanın adını koymanız için.
Şu video tam size göre.

Aslında kızlık bir durum yok neticede siz kızla evli değilsiniz eşinizle evlisiniz. Tavır koyacağınız kişi eşiniz.
Eşinizin ise kızı molalarda oyalamak yerine eşim rahatız oldu diyerek net bir sınır çizmesi daha sağlıklı olur bence sonuçta bir oyala iki oyala üçüncüde çıkacak o molaya
Karım rahatsız oldu ne ya 😅 ben istiyorum ama annem izin vermiyor der gibi. İlişkileri varmış da karısı rahatsız olmuş anlamını taşır bu. Olmayan şeyi bile oldurabilir. Bir yok der iki yok de üç de artık cagirilmaz. Gerekirse on kez yok der onbirde cagirilmaz. Karım izin vermiyor nedir ya 🤣

Eşimin iş arkadaşı bir kızla mesajlarını okudum. Kız geleli 2 ay oldu olmadı bir fikrinden bahsetmiş eşime eşimde ben senin destekçinim falan yazmış gülücükler falan konuşmuşlar. Sonra her fırsatta kız molaya çıkarken yazmış eşim de ok demiş baş başa çay kahve içmişler. Ben bu mesajları görüp sinirlendim ve eşim artık onunla molaya çıkmıyor kız yazdığında geçiştiriyor. Ama benim aklımdan bir türlü çıkmıyor. Eşim gel tanış dedi defalarca ben istemedim kendime yediremedim bunun için iş yerine gitmeyi. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalıyım?
Abartmıyorsunuz. Siz, her molada işyerinde ki arkadaşlarınızla çıkıp vakit geçirseydiniz eşiniz ne yapardı,tepkisi ne olurdu?

Karım rahatsız oldu ne ya 😅 ben istiyorum ama annem izin vermiyor der gibi. İlişkileri varmış da karısı rahatsız olmuş anlamını taşır bu. Olmayan şeyi bile oldurabilir. Bir yok der iki yok de üç de artık cagirilmaz. Gerekirse on kez yok der onbirde cagirilmaz. Karım izin vermiyor nedir ya 🤣
Siz öyle yaparsınız öyleyse

X