- 23 Şubat 2022
- 327
- 251
Hayır kendisi 8 aylıj hamile çocuğu 10 yaşındaDondum kaldım 9 aylık bebek yahu!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kendisi 8 aylıj hamile çocuğu 10 yaşındaDondum kaldım 9 aylık bebek yahu!!!!
Merhaba
Kocamla aramız genel itibariyle bozuk, hamilelik öncesinde harikaydı ama hamilelikle birlikte eski günlere geri döndük diyebilirim
Gelelim olaya,
Hamileliğimin son haftalarında salonda TV izliyorum. Oğlumda koltuğun onunde oturuyor, koltuga sırtını dayamış sekılde, koltugu sallıyor. Benım de kucagım da yemek Tepsisi, birşeyler yiyip içiyorum, oğluma da koltugu sallamak bardak devrilecek simdi diyorum ama devam ediyor. Nitekim tepside ki bardak devrildi, bende cok kızdım, bagırdım. Oğlum da odasına gitti, esim o sırada verandadan içeri Bi hısım girdi. Nerede o diyerek oglumun odasına kostu ama nasıl bir öfkeyle, aklım cıktı. Bende pesınden Can havliyle o koca göbegımle kalkıp gittim, ben gidene kadar kocam oğumun odasından cıktı, kolidorda benı tuttu, bırak beni ne yaptın diyorum, geberttim onu diye bagırıyor, bırak beni diyorum kollarımdan tutuyor, sürekli geberttim onu diyor, ben mahvoldum tabii. Sonra elinden kurtulup oglumun yanına kostum,cok vurmus, aglıyor. Onu ve kendimi sakınlestırmeye calısıyorum.
Sonra iceri gittim, sinirden delirdim. Defol git bu evden diyorum, gitmeyeceğim diyor. Seni görmek ıstemıyorum diyorum, benım evim degil mi gitmiyorum diyor. Hayatımda ilk defa kayınvalidemi aradım bir kavga icin, biz kavga ettik eşim birazdan size gelecek haberiniz olsun diye. Cunku evden gitmesi ıcın Baska bısey gelmedi aklıma.
Kayınvalidem de ne oldu yanii cok merak etti ama ben katılarak aglaamaktan konusamadım dogru düzgün.
Neyse esim evden gitti, birkac saat sonra Kayınvalidem aradı, olayları cok detaylandırmadn anlattım, ilk ve tek yorumu :kızım sen dogumunu yap, sonra ayrılın, olmuyorsa olmuyordur dedi.
14 yıllık evliyiz bu arada, olay bu kadar :)
Bardak kirilmis olabilir siz niye o kadar bagirdiniz ki cocuga. Gercekten bu kadar sinirlenicek ne var. Cocuk bu sallar duser de kirar da. Sizin tepkinizde fazla. Cocugu odasina kacirticak kadar bagirmissiniz. Adam da sesinizi duymusbki gelmis. Bu arada esinizin davranisi asla kabul edilebilir degil ama sizde aşırı tepki vermissinizMerhaba
Kocamla aramız genel itibariyle bozuk, hamilelik öncesinde harikaydı ama hamilelikle birlikte eski günlere geri döndük diyebilirim
Gelelim olaya,
Hamileliğimin son haftalarında salonda TV izliyorum. Oğlumda koltuğun onunde oturuyor, koltuga sırtını dayamış sekılde, koltugu sallıyor. Benım de kucagım da yemek Tepsisi, birşeyler yiyip içiyorum, oğluma da koltugu sallamak bardak devrilecek simdi diyorum ama devam ediyor. Nitekim tepside ki bardak devrildi, bende cok kızdım, bagırdım. Oğlum da odasına gitti, esim o sırada verandadan içeri Bi hısım girdi. Nerede o diyerek oglumun odasına kostu ama nasıl bir öfkeyle, aklım cıktı. Bende pesınden Can havliyle o koca göbegımle kalkıp gittim, ben gidene kadar kocam oğumun odasından cıktı, kolidorda benı tuttu, bırak beni ne yaptın diyorum, geberttim onu diye bagırıyor, bırak beni diyorum kollarımdan tutuyor, sürekli geberttim onu diyor, ben mahvoldum tabii. Sonra elinden kurtulup oglumun yanına kostum,cok vurmus, aglıyor. Onu ve kendimi sakınlestırmeye calısıyorum.
Sonra iceri gittim, sinirden delirdim. Defol git bu evden diyorum, gitmeyeceğim diyor. Seni görmek ıstemıyorum diyorum, benım evim degil mi gitmiyorum diyor. Hayatımda ilk defa kayınvalidemi aradım bir kavga icin, biz kavga ettik eşim birazdan size gelecek haberiniz olsun diye. Cunku evden gitmesi ıcın Baska bısey gelmedi aklıma.
Kayınvalidem de ne oldu yanii cok merak etti ama ben katılarak aglaamaktan konusamadım dogru düzgün.
Neyse esim evden gitti, birkac saat sonra Kayınvalidem aradı, olayları cok detaylandırmadn anlattım, ilk ve tek yorumu :kızım sen dogumunu yap, sonra ayrılın, olmuyorsa olmuyordur dedi.
Nasıl 14 aylık evlisiniz 2. Bebeğiniz mi?Merhaba
Gelelim olaya,
14 yılNasıl 14 aylık evlisiniz 2. Bebeğiniz mi?
Bu olay yaşandığında yani.şimdi doğmuş bebekHayır kendisi 8 aylıj hamile çocuğu 10 yaşında
14 yıllık evli. 10 yaşındaki çocuğu dövmüş baba.kadın sonra doğum yapmış.içini dökmeye gelmişNasıl 14 aylık evlisiniz 2. Bebeğiniz mi?
Nasıl yani?14 yıllık evli. 10 yaşındaki çocuğu dövmüş baba.kadın sonra doğum yapmış.içini dökmeye gelmiş
Tekrar tekrar eskinin kötü olayini, çocukta travma olustabilecek birşeyi konu olarak açma motivasyonunuz nedir?Evet, gecmis olayı anlatıyorum.
Su anda olan bisey değil
+111111111111111Sonunda niye gülücük var? Ben eğer konu fake değilse dehşetle okudum. Kocam oğlumu dövecek üstüne geberttim diyecek ben de öylece duracağım? Allah yarattı demem sabaha kadar öldüresiye döverim o herifi.
Aldatıldım yazmamış ama doğru işe hem sadakatsiz hemde şiddet meyilli si bir adam ikinci kez baba olacağı için çok üzgünümBu adam size de şiddet uygulamış üstelik aldatmış. 2. Çocuğu hangi motivasyonla yaptınız? Sizin de ruh sağlığınız yerinde gelmedi bana
Üyelik iptali yapmışsınız ama umarım dışardan falan okursunuz. Siz derhal yardım alın, durumunuz hiç iyi değil, kafanızda döndürmeye başlamışsınız. Şu herifi de atın başınızdan, siz kendinizi deli ederseniz bu sefer adam sizi boşar yeni kadın getirir eve.Evet, gecmis olayı anlatıyorum.
Su anda olan bisey değil