ben bir kayınvalideyim hep mi biz haksızız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
750 tl mi
bastan sona haksızsınız.
750 nedir yahu hem.
Torununuz o sizin, madem bakmak istiyorsunuz benden iyi kimse bakamaz diyorsunuz biraz daha makul bir fiyat diyebilirdiniz.

Yafrum!!

Tabi tabi teyzecim sende haklısın geçim dünyası işte.el kadar bebenin bakım parası var demi..
Haaaa bide temizlik parası yeme bizi lütfen yaaaa...

52 yaşında bir kayınvalideyim bende!!
Çocuğumun yanında gidince yemek yapma parası alayım iyi fikirmiş cidden:))

yerden göğe haksızsınız. kadını çıldırtmışsınız. Allahtan sınırını bilen bir annem var, anne diyorum çünkü bu haliyle annem olmayı hak etti, sizin gibi davransa ben çoktan resti çekerdim.

Gelininiz hayatlarına müdahele etmenizi istemiyor, çok haklı. Eşiniz ölünce neden aynı evde yaşamak istediniz ki, zaten yanınızda diğer çocuklarınız da varmış. Yalnız bile olsanız zaten oğlunuz size yakın otuyormuş neden düzenlerini bozdunuz. Artık oğlunuz sizden ayrı bir aile kurmuş kabullenin bunu. Gelininiz de istediği zaman çalışır, eşiyle konuşup karar verirler sizlik bir durum yokki. Gelininiz dolmuş bayağı patlıyor işte. Kendi hallerine bırakın. Oğlunuz sizin küçük çocuğunuz değil artık.

hayırdır k.valide nefreti toplamak için mi açtınız konuyu gelini bilmem de ben sizden tiksindim, şayet konu gerçekse.. o kadar paraya ihtiyacın varsa gir çalış teyze, ondan 50, bundan 750 tırtıklayacağına.. konuya da inanmadım, haydi biyyyy..

kendi annem bile gelip eve kıyafetlerime karışsa, benden habersiz temizlik yapsa mahalleyi ayağa kaldırırım. ne münasebet canım! ve yine kendi kız kardeşim dahi gelip yatak odamdaki parfümü sıksa ve fark etsem affetmem. insanların bir özeli vardır hanımefendi. siz buna hiç saygı duymamışsınız.

bu konu kesin sahte, bence gelinin biri nabız ölçmek için, kaynana gibi yazmış olabilir :) Saçmalığın daniskası. Bir kv neden nefret edilirin ibretlik öyküsü :)

kusura bakmayın ama ben olsam gelininiz gibi davranırdım çünkü ben de evimde yokken evime girilmesinden hiç hoşlanmam hemde yatak odama kadar girilecek ve eşyalarım kullanılacak.bu hiç hoş birşey değil ev ev üstünde olmaz siz fazla karışmışsınız geline ve o da haklı olarak sesini çıkarmış ki çıkarmamış olsa şimdi sizin yerinize o buraya konu açardı.birde toruna parayla bakma meselesi ben böyle şeyi teklif bile edemem ne oğluma ne gelinime.o sizin torununuz nasıl dediniz 750 tlye bakarım diye birde fiyat konmuş.bakacak sağlığınız varsa bakarsınız onlarda içlerinden ne gelirse yapar zaten size birşey beklemeden bakılır toruna ki gelinde sizin bakmanıza güvenerek doğurmayacak o çocuğu.herkesin kendi hayatı vardır gelininiz çalışıyorsa ev işşinide yapar karışmanız hata hemde haberi yokken girip yapmanız.uzaktayken ne kadar iyiymiş bakın siz hayatına müdahale edince eşiyle de arası açılıyor ve hamile halinle bunlarla uğraşıyor iyilik etmek istediniz belki ama yapmayın.birde o onun çocuğu onun hayatı.kendi büyütmek istemesi en doğal hakkı.bu konuda size laf düşmez malesef.

Daha önce hiçbir konuda bunu yazmadım. Ama o kadar bariz, o kadar belli, o kadar açık, o kadar belli ede ede yapılmış ki yazmadan edemeyeceğim. Fake. Fake. Fake.

Bu konu gerçek değil. Yazmama bile gerek yoktu. O kadar fake yani.

Konu sahibine tavsiyem: tavsiyeediyorum diye bir site var. Orada bulunduğunuz ili ve psikolog alanını seçin. Oradaki yorumları okuyup size en uygun psikoloğu seçin. Çevrenizde tavsiye edilen bir psikolog varsa, o daha da iyi olur. Randevu alıp gidin. Önceki ve şimdiki hayatınızı anlatın. Sonra da "Ben bir internet sitesine girip bunları bunları yazdım" diye anlatın. Sonra onun tüm tavsiyelerine uyun. O uzman size iyi gelmezse başka bir uzman seçip ona gidin.

Tüm bu yazdıklarınızı bir yardım çağrısı olarak algılayıp ona göre yazıyorum. Ama yaptığınız hukuken ve etik (ahlak) olarak doğru değil. Bu yaptığınızdan gelen negatif enerjiyle (karma) hayatınız daha da kötüye gider. Bir an önce uzman yardımı alın.

''gelinime göre herseye karısıyormusum her konuda fikrim varmıs e olacak tabi kocası benim oglum.
gelinime bi kere bende size kirada olan evimi verdim falan dedim vermeseydin ben mi istedim sırf oglun yanında olsun diye verdin keyfinden mi verdin diye yine bagırdı bana.''

Hele şu paragraf beni benden aldı, cuk diye oturtmuş gelin lafı valla, senden istememiş sen sırf ogluna gelininin de dedigi gibi oglun yanında olsun diye istemişsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…