- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.261
Tabiki de bir anne çocuğuna herkesten iyi bakar.ayrıca size ne kendi çocuğu kendi büyütmek istiyordur siz para alın diye çalışmak zorunda değil...bende yabancıya bırakmıyorsun sonucta ben senden iyi bakarım merak etme dedim
Şaka dimi nolr biri şaka desin bu konu için 2 oğln ne iş yapıyor pkiama benım canım sıkılıyor hazır altı katımdalar ne var çocuguna baksam bana yardım etseler ?
bu yastan sonra fabrıkaya gırıp çalışamam ya e oglumunda para verdiği yok ben belki kiraya verdiğime vin kirasını veririler dedim ondada gelinim ben mi istedim tasınmayı sen bizi yolmaya yer arıyorsun dedi.
gelinime göre herseye karısıyormusum her konuda fikrim varmıs e olacak tabi kocası benim oglum.
onların evinin anahtarı sizde niye var ?
han kapısı gibi mübarek kızınızda te yatak odalarına kadar girmiş ..
ve evet ben senden iyi bakarım demeniz de büyük hata olmuş..
Ş
Şaka dimi nolr biri şaka desin bu konu için 2 oğln ne iş yapıyor pki
Ay teyze şaka mısın sen yemine derim elim ayağım titredi benim. Gelininizi düşünemiyorum. Nasıl bir zihniyet bu ya.ev benim evim anahtar vardı bende temzilik falan yaparak sürpriz yaparım diye düşünmüştüm gelinim delirdi ama ben eve girince sonra çocuklarımda arada bir girip çıkmaya başladı en son oğlum huzurum kaçıyor yapmayın girmeyin dedi bizde girmeyi kestik.
eşyalarını yemedik ya onlarda benım evime girsin ne var bunda ? ben onu kızım gibi görüyordum.