Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende şikayet yoktu ara ara akıntım vardı doktor alttan baktı enfeksiyon var dedi. 1 sene deneyin dedi daha erken dedi 1 sene içinde yuzde 85 hamile kalınıyomuş
bende bebek için gitmedim canım kokulu akıntım vardı süt kesiği şeklinde, kaşıntı ve affedersin ilişki esnasında acıma ve hafif kanama oluyordu alttan muayene etti sadece rahim ağzında az bir iltihap var başka sorunun yok dedi

bende bebek için gitmedim canım kokulu akıntım vardı süt kesiği şeklinde, kaşıntı ve affedersin ilişki esnasında acıma ve hafif kanama oluyordu alttan muayene etti sadece rahim ağzında az bir iltihap var başka sorunun yok dedi

ben bebek için gitmiştim bakılayım öncesinde diye. bakalım bu ay ne olacak. bat ne zaman senin canım

Geçmiş olsun travozol iyi gelir birde pamuklu iç çamaşırı kullan hep.

Geçmiş olsun travozol iyi gelir birde pamuklu iç çamaşırı kullan hep.

ornisid ford verdi bana onu vermedi kullandım adet doneminde. pamuklu kullanıyorum her gun degişirim çamaşırımı ama bende koku vs yoktu hiç enfeksıyon dusunmemıstım ama oyleymıs

Kızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var

Eklentiler

• E7A02095-CADE-40F6-8AA7-5AF9E2E81B7E.jpeg
    E7A02095-CADE-40F6-8AA7-5AF9E2E81B7E.jpeg
    13 KB · Görüntüleme: 80
  • 24B07B2A-DB40-4338-AA9B-7376594BB9D6.jpeg
    24B07B2A-DB40-4338-AA9B-7376594BB9D6.jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 76
X