Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var

Canım galiba hamilesin çok erken olduğu içn silik çıkmış sanırım, tecrübeli arkadaşlar da yazar birazdan, çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inş tebrik ediyorum. Güne güzel başladım sayende :anneadayı::nazar:

Senin bat 3 nisandı benimkide 4 nisan bende mi yapsam yarın falan nasıl hevaslendim şimdi. Bu ay yumurtlamada oldu

Ayy kızlar hepinize çok teşekkür ederimm Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah , test hakkında kötü yorum okuyunca emin olamıyorım ama yinede seviniyorum
Bence biraz sevin ama herkesin söylediği keseyi görmeden havalara uçmamak lazımmış sen yarın kan ver bence

Ben de dayanamadım yaptım canım ya ama benim tarih hesabım yanlışmış bugünmuş adet günüm ama bi arladaşın çıkmıştı inşallah sen de 2 çizgiyi görürsün

Kızlar Pepapp adlı uygulamada yumurtalama dönemim yarın başlıyor (31 mart-7 nisan arası). Ama Flo adlı uygulamada iki gün önce yumurtlama dönemim başlamış(28 mart-9 nisan arası)....Sizce bal tarçın çörek otu kullanmayı bırakmalı mıyım.

Kızlar Pepapp adlı uygulamada yumurtalama dönemim yarın başlıyor (31 mart-7 nisan arası). Ama Flo adlı uygulamada iki gün önce yumurtlama dönemim başlamış(28 mart-9 nisan arası)....Sizce bal tarçın çörek otu kullanmayı bırakmalı mıyım.
Benim bilgim yok canım ama bu sitede okumuştum yumurtlama zamanı bırakıyolar sanırım. Tecrübeli birinden fikir almak daha doğru olur

Benim bilgim yok canım ama bu sitede okumuştum yumurtlama zamanı bırakıyolar sanırım. Tecrübeli birinden fikir almak daha doğru olur
Teşekkür ederim inşallah bilen birisi görüp yazar ben de ilk başladığımda burda söylemişlerdi ama yumurtlama günümü tam bilmediğim için yumurtlama döneminde her an belki yumurtlama olur. Genelde adetin 17. Günü olmuş yumurtlama. Bugün 13. Günüm. Bu ay iki günde bir deniyoruz kaçırmamak için hadi bakalım :) geçen ay kaçırmışız

Teşekkür ederim inşallah bilen birisi görüp yazar ben de ilk başladığımda burda söylemişlerdi ama yumurtlama günümü tam bilmediğim için yumurtlama döneminde her an belki yumurtlama olur. Genelde adetin 17. Günü olmuş yumurtlama. Bugün 13. Günüm. Bu ay iki günde bir deniyoruz kaçırmamak için hadi bakalım :) geçen ay kaçırmışız
Ben de pepapp kullanıyorum canım onun yazdığı yumurtlama günlerini değerlendirdim hep günaşırı

X