- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Hayırlı olsun bebişinKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebişinKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
Kızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var
İnşallah ya nasıl sevindim şuan motive oldu bizedeBitane daha var test elimde o hasas 25 tlye almıştım bikaç gün geçsin onu da yaparım ayy Allahm inşallah hamileyimdir ya
Bence biraz sevin ama herkesin söylediği keseyi görmeden havalara uçmamak lazımmış sen yarın kan ver benceAyy kızlar hepinize çok teşekkür ederimm Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah , test hakkında kötü yorum okuyunca emin olamıyorım ama yinede seviniyorum
Getirme aklına kötüyü güzel düşün güzel olsunAyy ağzınızdan bal damlıyor , Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı versin ilk hamileliğim kimsayal falan değildir inşallah şimdi aklı oralara gidiyo
Hmm o zaman pazartesi yapayım en erken insan çok sabırsızlanıyorBen de dayanamadım yaptım canım ya ama benim tarih hesabım yanlışmış bugünmuş adet günüm ama bi arladaşın çıkmıştı inşallah sen de 2 çizgiyi görürsün
Ne zamandır deniyorsunuzAyy ağzınızdan bal damlıyor , Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı versin ilk hamileliğim kimsayal falan değildir inşallah şimdi aklı oralara gidiyo
Bende pazartesi bida yaparım canım biz 5 aydır deniyoruzNe zamandır deniyorsunuz
Benim bilgim yok canım ama bu sitede okumuştum yumurtlama zamanı bırakıyolar sanırım. Tecrübeli birinden fikir almak daha doğru olurKızlar Pepapp adlı uygulamada yumurtalama dönemim yarın başlıyor (31 mart-7 nisan arası). Ama Flo adlı uygulamada iki gün önce yumurtlama dönemim başlamış(28 mart-9 nisan arası)....Sizce bal tarçın çörek otu kullanmayı bırakmalı mıyım.
Çokta olmamış ne güzel maşallah. Direk kan vermelisin bence beta hcg değerine baksınlar biBende pazartesi bida yaparım canım biz 5 aydır deniyoruz
Teşekkür ederim inşallah bilen birisi görüp yazar ben de ilk başladığımda burda söylemişlerdi ama yumurtlama günümü tam bilmediğim için yumurtlama döneminde her an belki yumurtlama olur. Genelde adetin 17. Günü olmuş yumurtlama. Bugün 13. Günüm. Bu ay iki günde bir deniyoruz kaçırmamak için hadi bakalım :) geçen ay kaçırmışızBenim bilgim yok canım ama bu sitede okumuştum yumurtlama zamanı bırakıyolar sanırım. Tecrübeli birinden fikir almak daha doğru olur
Pazartesi bidaha test yapayım da ondan sonra gideceğimÇokta olmamış ne güzel maşallah. Direk kan vermelisin bence beta hcg değerine baksınlar bi
Ben de pepapp kullanıyorum canım onun yazdığı yumurtlama günlerini değerlendirdim hep günaşırıTeşekkür ederim inşallah bilen birisi görüp yazar ben de ilk başladığımda burda söylemişlerdi ama yumurtlama günümü tam bilmediğim için yumurtlama döneminde her an belki yumurtlama olur. Genelde adetin 17. Günü olmuş yumurtlama. Bugün 13. Günüm. Bu ay iki günde bir deniyoruz kaçırmamak için hadi bakalım :) geçen ay kaçırmışız
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı başımızaKızlar var mı alalhım elim ayağım titriyor hemen 2-3 dk içinde çıktı çok kıpkırmızı değil ama ikinci çizgi var