Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normal adet döngüsü dışında bir belirti yaşamadım pek. Sadece 2 gun once baş dönmesi yaşadım biranda şüphe düştü aklima. Dilerim gönlünden geçen hayırla senin olur. 5 aydır bekliyordum. yürekten isteyen bekleyen herkes için duam olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah

amin amin amin :dua::dua::dua: 6. ay olacak benimde bekleyeli.. zamanı gelmedi demek daha diyorum.. bende de arada mide bulantısı oluyor.. ilk hamileliğimde de öyle olmuştu ama emin olamıyorum.. dün akşamda akıntım kahverengi geldi o dakikaya kadar düşüncem pek yoktu acaba dedim yerleşme kanaması dedikleri bu mu oluyor???

amin amin amin :dua::dua::dua: 6. ay olacak benimde bekleyeli.. zamanı gelmedi demek daha diyorum.. bende de arada mide bulantısı oluyor.. ilk hamileliğimde de öyle olmuştu ama emin olamıyorum.. dün akşamda akıntım kahverengi geldi o dakikaya kadar düşüncem pek yoktu acaba dedim yerleşme kanaması dedikleri bu bat ne zaman

Seni umutlandirmak istemem ama eğer regl düzenli ise erken gelmiş. Bugün bekle regl başlamazsa test yap. müjdeli haber alıriz inşallah

reglim düzenli evet.. akşam sadece akıntıydı bugün de birşey yok hala.. yerleşme kanaması hesaplamaya baktığımda tarihte tuttu gibi.. hayırlısı olur inşAllah yaa

seni okuyunca bende mi yapsam diye düşünmekten alamadım kendimi bat 2 nisan benimde ama bekliyorum
Canım Son adet tarihin nezmandi benimde tahmini regl tarihi 3 nisanda sanki daha çıkmaz diye düşünüyorum ama sende çıkmış sağ kaşık ağrısı ve arar göğüs ağrısı var ama göğüs ağrısı çok değil senin nasıldı

Canım Son adet tarihin nezmandi benimde tahmini regl tarihi 3 nisanda sanki daha çıkmaz diye düşünüyorum ama sende çıkmış sağ kaşık ağrısı ve arar göğüs ağrısı var ama göğüs ağrısı çok değil senin nasıldı

7 marttı canım son adet tarihim..

Benimde 7 martti ovulasyon günüm 21 22 si diye düşünüyorum ağrı ve akıntı o günlerde oldu.sence test yapsam çıkarımı yoksa erkenmi
Seninle aynıyız hemen hemen Benimde 8 nisan bat ovulasyonda 20 siydi bence bekle birak adet olmazsan yap testi garanti olur tabi yinede sen bilirsin cnm

Aynen canım varsa erken olduğu için cikmicak boşuna üzülürüm diye düşündüm bende evde test var da gidikliyo valla Son günler gecmiyo yahu 5 yıldır bekliyorum bu ay hsg çektirdim o yüzden umutluyum insallh yine kırmızı kartı yemem

Aynen canım varsa erken olduğu için cikmicak boşuna üzülürüm diye düşündüm bende evde test var da gidikliyo valla Son günler gecmiyo yahu 5 yıldır bekliyorum bu ay hsg çektirdim o yüzden umutluyum insallh yine kırmızı kartı yemem
:) hakkaten geçmiyor ne martmş arkadaş diyorum geçmek bilmedi inşallah hayırlı haberlerimizi veririz canm ama dayan sen şimdi hamilesindir belki erken olcağı için testte çikmaz boşuna canını sıkma bence

normal adet döngüsü dışında bir belirti yaşamadım pek. Sadece 2 gun once baş dönmesi yaşadım biranda şüphe düştü aklima. Dilerim gönlünden geçen hayırla senin olur. 5 aydır bekliyordum. yürekten isteyen bekleyen herkes için duam olsun. İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz. Kaç gün kala cıktı testte sizin. Bayağı erken çıkmış. Yumurtlama tarihiniz ne acaba? Benimde sizden iki gün sonra bat. Bende mi yapsam diye düşündüm.

Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...:anneadayı:
Bat 9 Nisan:emir_bebek:

Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş:anneadayı: Adayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN:anneadayı:
2)@brcuuxz 1 NİSAN:anneadayı:
3)@esmarslan 1 NİSAN:anneadayı:
4)@LaBrisa 2 NİSAN:anneadayı:
5)@Blueangel 2 NİSAN:anneadayı:
6) @kerem34gul 2 NİSAN :anneadayı:
7)@kahvecibaby 2 NİSAN:anneadayı:
8)@rukican 3 NİSAN:anneadayı:
9)@Buecriy 3 NİSAN:anneadayı:
10)@Wifewifewifewife 3 NİSAN:anneadayı:
11)@114 4 NİSAN:anneadayı:
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
13)@Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı:
14)@Svltr 6 NİSAN:anneadayı:
15)@Lothbrok 6 NİSAN:anneadayı:
16)@Tazegelin33 6 NİSAN:anneadayı:
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN:anneadayı:
18)@chloen 6 NİSAN:anneadayı:
19)@morcivertkedi 7 NİSAN :anneadayı:
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN:anneadayı:
21)@gzlgln 7 NİSAN :anneadayı:
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN:anneadayı:
23)@frdsrht 7 NİSAN:anneadayı:
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN :anneadayı:
25)@Melek2202 8 NİSAN:anneadayı:
26)@yasmin89 8 NİSAN:anneadayı:
27)@nejlaa 86 9 NİSAN:anneadayı:
28)@Zanylife 9 NİSAN :anneadayı:
29)@Bayanaztech 9 NİSAN:anneadayı:
30)@ayten_rafo 9 NİSAN:anneadayı:
31)@smaakf 9 NİSAN:anneadayı:
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
33)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
35)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
36)@srplmtmtk 14 NİSAN:anneadayı:
37)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
38)@shokella 17 NİSAN:anneadayı:
39)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
40)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
41)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
42)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
43)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
44)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
46)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
47)@zfbs 24 NİSAN:anneadayı:

Bu topigin isim listesindeki adaylara hamiş resmi koyması hoşuma gitti. Beni de ekler misiniz? 4 nisan bat. Belki ismimin yanındaki hamiş sembolü uğur getirir.

ben de bugun süt kaynatirken kokusu baya etkiledi beni.gebelik testi yaptim silik cizgi cikti.zaten 2 gündür gözümü acamiyorum uykudan.birkac ay once bos gebelik yasamistim.simdi doktora gitmekten korkuyorum

ben de bugun süt kaynatirken kokusu baya etkiledi beni.gebelik testi yaptim silik cizgi cikti.zaten 2 gündür gözümü acamiyorum uykudan.birkac ay once bos gebelik yasamistim.simdi doktora gitmekten korkuyorum
Aa gördün mü ikinci çizgiyi maşallah. Korkma olacağa çare yok kan ver bence

X