Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım ben 28 günde bir adet olurum düzenli ama iki aydır ayın 3 ne denk geliyor yani şubat 3 mart 3 adet oldum normalde 28. Gün bugün ama ben iki aydır hep ayın 3 de olduğum için 3 nisan adet günüm sanıyordum ama hesapladım adet günüm bugün oluyor değil mi?

Bence yapın erken testlerden alın ne olur ne olmaz. Yani ben olsam yapardım :) reglye 5 gün var yarın 4 gün kala yapsammı diye düşünüyorum :110:
Kızlar bir şey soracağım ben 28 günde bir adet olurum düzenli ama iki aydır ayın 3 ne denk geliyor yani şubat 3 mart 3 adet oldum normalde 28. Gün bugün ama ben iki aydır hep ayın 3 de olduğum için 3 nisan adet günüm sanıyordum ama hesapladım adet günüm bugün oluyor değil mi?

Hafif mide bulantısıula kalktım bugün. Mide bulantısı bile sayılırmı bilmiyorum ama rahatsız ediciydi

Bence yapın erken testlerden alın ne olur ne olmaz. Yani ben olsam yapardım :) reglye 5 gün var yarın 4 gün kala yapsammı diye düşünüyorum :110:
Ayy inşallah hamileyizdir:)) bugün kırmızıyı görmezsem inşallah yarın ilk işim test yapmak evde var test ama erken gebelik değil onu yapacağım

Ay
Yapmaya korkuyorum canım ya belimin ağrısı geçti şimdide tek taraflı sanki yumurtlama dönemindeki gibi hafif bi ağrı var kasığımda , daha yeni yemek yedim karnım acıkmaya başladı göğüslerim şiş off valla bilemedim ya
Hadi inşallah hamişsindir canim.Dualarim seninle.Bat ne zamandi?

Rapidan nova gebelik testi var elimde biraz önce int baktımda yıllar önce yazmışlar yanlış sonuç veriyo falan diye moralim bozuldu şimdide öylemidir ya

Kızlar bende hala adet olmadım arada kasıklarımda ve tam rahimde ağrı batma oluyor geçiyor bugün test yaptım gene koca bi negatif adet olmadım bugün 3 gün öncede kahvemsi akıntım oldu kesildi. Beyaza döndü ne yapıcağımı şaşırdım

Kızlar bende hala adet olmadım arada kasıklarımda ve tam rahimde ağrı batma oluyor geçiyor bugün test yaptım gene koca bi negatif adet olmadım bugün 3 gün öncede kahvemsi akıntım oldu kesildi. Beyaza döndü ne yapıcağımı şaşırdım
Kan testi yaptirsana tatlim.

evet vardı şuan kurumuş olması lazım 2 tane antibiyotık tablet ile fitil kullandım içimi gerçekten söküp attı tabi 8 gün ilişkiyi yasakladım:halay::KK76:

ben adet döneminde kullanmıştım sadece antibiyotikti fitil vermedi.1 yıl deneyin dedi ondan önce belli olmaz. 1 yıl içinde deneyen evli çiftlerin yüzde 85i hamile kalıyo dedi

X