3 yaşında senin ki ? 2 yıl olacak mayısta, çikolata kisti var bende eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu bu ay tahlil vereceğiz onun sonuçları için eğer hamile kalmazsam aşılama yada tüp bebek için görüşmeye gideceğizsenın kac yasında bı sakıncası yksa neden olmuyor n zamandır deniyorsunuz
Valla günler geçmiyorHeyecan dorukta
benımde 3 ysında hayırlısı olsun3 yaşında senin ki ? 2 yıl olacak mayısta, çikolata kisti var bende eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu bu ay tahlil vereceğiz onun sonuçları için eğer hamile kalmazsam aşılama yada tüp bebek için görüşmeye gideceğiz
ÜzüldümEvet bu şekilde üç kere hamile kaldım hepsi düştü
Bende devam etmedi o akıntı iki gün oldu sadeceHatta bir tespitim daha var eğer döllenme olduysa o akıntı 6-7gün devam ediyor
Ben 5-6 aydır kullanıyorum bi zararı yok kullanın hamile kalmasanız bile sıkıntı olmaz yani. Doktorlar gebelik planlamadan 3 ay önceden mutlaka başlayın diyorlar zatenayrıca bugün sağlık ocağına gittim aile hekimimiz bana folik asit e başlamam gerektiğini söyledi, ben gittim direk aldım ama başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım. aranızda hamile kalmadan başlayan oldu mu? aslında tabi hamilelikten 3 ay önce öneriliyor ama ben genede emin olamadım.
Ahh ahh valla geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum. AminnUfffff geçmiyor günler... güya sayılı gun çabuk geçer derler yalan. Bekledikçe geçmek bilmiyor zaman.
İnsallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu kez, hayırlı sağlıklı sıhhatli akillli fikirli yüzü güzel gönlü güzel evlatlarımız olur.
ben bildigin 8 9 aydır kullanıyorm bi zararı yok onun zaten. Aile hekimide önerdiyse kullanabilirsin benceayrıca bugün sağlık ocağına gittim aile hekimimiz bana folik asit e başlamam gerektiğini söyledi, ben gittim direk aldım ama başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım. aranızda hamile kalmadan başlayan oldu mu? aslında tabi hamilelikten 3 ay önce öneriliyor ama ben genede emin olamadım.
üzülme canım ya vakti gelince olacak inşallahÜzüldüm
herkeste farklı oluyor kimisi o akıntıyı bıle farketmeden hamıle kalıyor hıc akıntısı olmadan gebe oldugunu ogrenıyor. yanı belirtiler cok değişken o yüzden moral de bozulmamalı cok da sevınılmemelı çift cizgiyi görmeden :)Bende devam etmedi o akıntı iki gün oldu sadece
bence bir an önce başlayın ben gebelik planlamaya baslamadan bır ay önce baslamıstım. zararı olmaz faydası olur.ayrıca bugün sağlık ocağına gittim aile hekimimiz bana folik asit e başlamam gerektiğini söyledi, ben gittim direk aldım ama başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım. aranızda hamile kalmadan başlayan oldu mu? aslında tabi hamilelikten 3 ay önce öneriliyor ama ben genede emin olamadım.