Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bir belirti yok desem ama benim bata 10 gün var daha. İnşallah bata yakın belirti olur. Sizin baya beliri var maşallah :)

İnşallah hamilesindir canım o akıntı yumurtlama için güzel bir belirti aslında bilemedimki şimdi belki testler bozuktur

Günaydın kızlar, hiç sormayın bu ay nedense bende heyecanlıyım, tüp bebeğe doğru gidiyorum ondan mıdır, bahardan mıdır bilemedim, Rabbim yüzümüzü güldürsün, listemiz hamilerle dolsun inşallah, ben rüyamda doğum yaptım hemde çok kolay oldu maşallah

Aslında kalbım cok ferah cok sukur kı bır oğlum var.rabbım hıc tatmayanlara o duyguyu nasıp etsın.
Bende seninle aynı düşünüyorum canım ona sağlık versin hayırlı evlat etsin diye, ama son günlerde kardeşim nerde niye gelmiyor diyor, yaşıtlarının kardeşleri oldu ona imreniyor sanırım, rabbim tadmayanlara da nasip etsin bizlere de hayırlı sağlıklı tekrar versin inşallah, oğlun kaç yaşında

senın kac yasında bı sakıncası yksa neden olmuyor n zamandır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…