Hiç bir belirti yok desem ama benim bata 10 gün var daha. İnşallah bata yakın belirti olur. Sizin baya beliri var maşallah :)benim kasiklarim cok ağrıyor. Adet olmuşum gibi. Sag tarafa birşeyler batiyor gibi. Yumurtlamadan beri pek kesilmedi bu ağrılar. Bir de akşamları çok midem yanıyor ama benim midem hassastir zaten bu belirti midir bilmiyorum. Siz de var mı belirti
İnşallah hamilesindir canım o akıntı yumurtlama için güzel bir belirti aslında bilemedimki şimdi belki testler bozukturKizlar ben ovulasyon testi yapiyorum ama bu ay hic cift cizgi goremedimyumurta aki seklinde akintim oldu ama o gunde cift cizgi goremedim aslinda o gunler ovi testini etkili yapamadim cok su tuketiyordum ama gecen ay yakalamistim cift cizgiyi off bilemiyorum bata 1 hafta kaldi hala ovi testi yapiyorum ama insallah hamileymdr
Ya ben de emin olamadim ama o donemde cok su tuketiyordum belki ondan silik cikmistirİnşallah hamilesindir canım o akıntı yumurtlama için güzel bir belirti aslında bilemedimki şimdi belki testler bozuktur
Bende o akıntıdan en gec 3gün sonra yumurtlama oluyor geçmişe dönük hesapladımYa ben de emin olamadim ama o donemde cok su tuketiyordum belki ondan silik cikmistir
O şekilde hamile mi kaldınız bu hesapla ?Bende o akıntıdan en gec 3gün sonra yumurtlama oluyor geçmişe dönük hesapladım
Evet o akintidan ortalama 2 gun sonra oluyormus ben riske atmamak adina ondan sonraki gunleri gun asiri degerlendrdim insallah tutmustur..bu ay sogan kuru de yaptim insallah olur size guzel haberler veririm dua edin banaBende o akıntıdan en gec 3gün sonra yumurtlama oluyor geçmişe dönük hesapladım
Heyecan doruktaNisan’a az kaldı
6 Nisan canım3 Nisan canim. Senin ?
Az kaldı. İndallah bu kez çift çizgi göreceğiz.
Canım belli olmaz bizde bu ay değerlendirdik denilemez eşim şehir dışındaydı, ama rabbim ol derse herşey olur kalbini ferah tutmaalesef yumurtlamam gectı ama degerlendıremedık .....malum hıcbır belırtı de yok.
Aslında kalbım cok ferah cok sukur kı bır oğlum var.rabbım hıc tatmayanlara o duyguyu nasıp etsın.Canım belli olmaz bizde bu ay değerlendirdik denilemez eşim şehir dışındaydı, ama rabbim ol derse herşey olur kalbini ferah tut
Bende seninle aynı düşünüyorum canım ona sağlık versin hayırlı evlat etsin diye, ama son günlerde kardeşim nerde niye gelmiyor diyor, yaşıtlarının kardeşleri oldu ona imreniyor sanırım, rabbim tadmayanlara da nasip etsin bizlere de hayırlı sağlıklı tekrar versin inşallah, oğlun kaç yaşındaAslında kalbım cok ferah cok sukur kı bır oğlum var.rabbım hıc tatmayanlara o duyguyu nasıp etsın.
AminnnAslında kalbım cok ferah cok sukur kı bır oğlum var.rabbım hıc tatmayanlara o duyguyu nasıp etsın.
senın kac yasında bı sakıncası yksa neden olmuyor n zamandır deniyorsunuzBende seninle aynı düşünüyorum canım ona sağlık versin hayırlı evlat etsin diye, ama son günlerde kardeşim nerde niye gelmiyor diyor, yaşıtlarının kardeşleri oldu ona imreniyor sanırım, rabbim tadmayanlara da nasip etsin bizlere de hayırlı sağlıklı tekrar versin inşallah, oğlun kaç yaşında
Evet bu şekilde üç kere hamile kaldım hepsi düştüO şekilde hamile mi kaldınız bu hesapla ?
Hatta bir tespitim daha var eğer döllenme olduysa o akıntı 6-7gün devam ediyorO şekilde hamile mi kaldınız bu hesapla ?