Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende bı aydan sonra bebek istiyorum . Bir oğlum var 4 yaşında arayı çok açmak istemiyoruz ilk ay denememizde sanırı. Başarısız olduk . Sormak istediğim bir şey var adetlerimin arası 32 33 gün sürüyo genelde geçen şubatın 26 27 si gibi adet olmuştum bittikten sonra olduğu kadarıyla çalıştık . Yumurtlama döneminden beri kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ara ara ama hayatımda ilk defa göğüslerim içerden sızlıyo gibi . Sanırım kafama çok taktım herşeyi belirti olarak kabul ediyorun geçen hafta salı günü ayın 20 sindekan testim negatif çıktı biliyorum erken ama bi umut yaptırdım . Adetimi bekliyorum inşallah olmaz hamileyimdir . Olucaksamda önümüzdeki aya inşallah diyip bir an önce olsun bitsin istiyorum.

Off son günler geçmiyo yaaa.. aklım hep varmı yokmularda kafamızı nasıl dagıtıcaz fikri olan var mı?

Off son günler geçmiyo yaaa.. aklım hep varmı yokmularda kafamızı nasıl dagıtıcaz fikri olan var mı?
Aynı durum bendede var ama başka birşeylere odaklan birşeylerle uğraş mesela vakit daha hızlı geçiyor ozman . Yoksan oldumu olacakmı diyr strese giriyoruz . Bu aralar başka işlerim vardı bir kaç gün unutmuştum bana çok iyi geldi . Aklın orda olmasın

Aynı durum bendede var ama başka birşeylere odaklan birşeylerle uğraş mesela vakit daha hızlı geçiyor ozman . Yoksan oldumu olacakmı diyr strese giriyoruz . Bu aralar başka işlerim vardı bir kaç gün unutmuştum bana çok iyi geldi . Aklın orda olmasın
Başka şeyler ne mesela? Önemli olan da o zaten :)

En yakın 1 Nisanı bekleyen 3 kişi var, durumlar nasıl kızlar :KK66:
Ben de 1 nisani bekliyorum ama bubay nerdeyse hergun ovulasyn testi yaptim cift cizgi gormedim ama akintiyi gordum gerci o gun cok sivi tuketmistim ama ne bileyim kafam karisti insallah tutmustur

Ben de 1 nisani bekliyorum ama bubay nerdeyse hergun ovulasyn testi yaptim cift cizgi gormedim ama akintiyi gordum gerci o gun cok sivi tuketmistim ama ne bileyim kafam karisti insallah tutmustur
Bende 30 mart gibi bekliyorum cnm . Ama din ve bügün bel ve kasık ağrım arttı . Karnımda bi hareketlilik var gibi hayırlısı olsun bekliyorum

Bende 30 mart gibi bekliyorum cnm . Ama din ve bügün bel ve kasık ağrım arttı . Karnımda bi hareketlilik var gibi hayırlısı olsun bekliyorum
Benm de canm sorsan kasiklarimda ve belimde agri var goguslerim hassas ama bebk dusunmeye basladigimdan beri her ay var bunlar kendimi cok fazla dinledigim icin oldugunu dusunuyorum artik ama insallah bu ay tutar ya

Selam kızlar simdi size cok bilindik bir soru soracağım :KK70: ya saka biyana benim çok belim ağrıyor hiç agrimaz normalde bide göğüs derken sizin tam hangi bolgeleriniz ağrıyor benim iki gogusumün arasının üstü hani şu bağır dedikleri yer ağrıyor ilk defa hissediyorum böyle bişey acaba bunlar belirtimiki yoksa yinemi kuruntu
Yok canım bana öyle geliyor desemde gerçekten bu ay çok garip şeyler yaşamaya başladım bata 12 gun var 27 gunde bir oluyorum yani 9 gün var yorumlarınızı bekliyorum canlar:KK36:

Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...:anneadayı:
Bat 9 Nisan:emir_bebek:

Mucizelerimizi Bekleyen Hamiş:anneadayı: Adayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN:anneadayı:
2)@brcuuxz 1 NİSAN:anneadayı:
3)@esmarslan 1 NİSAN:anneadayı:
4)@LaBrisa 2 NİSAN:anneadayı:
5)@Blueangel 2 NİSAN:anneadayı:
6) @kerem34gul 2 NİSAN :anneadayı:
7)@kahvecibaby 2 NİSAN:anneadayı:
8)@rukican 3 NİSAN:anneadayı:
9)@Buecriy 3 NİSAN:anneadayı:
10)@114 4 NİSAN:anneadayı:
11)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
12)@Elanur4206 5 NİSAN:anneadayı:
13)@Svltr 6 NİSAN:anneadayı:
14)@Lothbrok 6 NİSAN:anneadayı:
15)@Tazegelin33 6 NİSAN:anneadayı:
16)@Selinselinselin30 6 NİSAN:anneadayı:
17)@chloen 6 NİSAN:anneadayı:
18)@morcivertkedi 7 NİSAN :anneadayı:
19) Elifffelicee 7 NİSAN:anneadayı:
20)@gzlgln 7 NİSAN :anneadayı:
21)@Zeynepistanbul 7 NİSAN:anneadayı:
22)@frdsrht 7 NİSAN:anneadayı:
23)@Zuzumhmt 8 NİSAN :anneadayı:
24)@nejlaa 86 9 NİSAN:anneadayı:
25)@Zanylife 9 NİSAN :anneadayı:
26)@Bayanaztech 9 NİSAN:anneadayı:
27)@ayten_rafo 9 NİSAN:anneadayı:
28)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
29)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
30)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
31)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
32)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
33)@shokella 17 NİSAN:anneadayı:
34)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
35)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
36)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
37)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
38)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
39)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
40)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
41)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
42)@zfbs 24 NİSAN:anneadayı:
Benimde tahmini 14 Nisan tedavi görüyorum:KK200:

Merhaba arkadaslar. Bende varım. Gonal f iğne kullaniyorum suan. Bugün 3. Günüm. Aşilama olucak hayırlisiyla.
Bat 7 nisan
Canım bende gonal f kullanıyorum ama normal ilişki olacak senin baya olmuş kaç yumurtan oldu asilaman yapıldı mı?

Ahh ahh valla geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum. Aminn

Ben de aynen. Gunde 10-15 dk ancak düşünüyorum. Çok şükür işimiz var. okulda dersten, evde ev işinden basımızı kaldıramıyoruz ki düşünecek vakit :KK55::KK48:

Insallah dualarimiz Kabul olacak. Bugun yolda gidiş geliş esnasında 666 tane
Rabbi hebli mines salihin. Cektim. Allah kabul etsin insallah tez vakitte saglıkla hayırlısıyla bebislerimize kavuşalım. :KK200::anneadayı::anne::dua::dua::dua:

Ben de aynen. Gunde 10-15 dk ancak düşünüyorum. Çok şükür işimiz var. okulda dersten, evde ev işinden basımızı kaldıramıyoruz ki düşünecek vakit :KK55::KK48:

Insallah dualarimiz Kabul olacak. Bugun yolda gidiş geliş esnasında 666 tane
Rabbi hebli mines salihin. Cektim. Allah kabul etsin insallah tez vakitte saglıkla hayırlısıyla bebislerimize kavuşalım. :KK200::anneadayı::anne::dua::dua::dua:

AMİNNNNNN İNŞALLAH CANIM :dua::dua:

merhaba kızlar benim de bat 16 nisan. kasım ayından beri deniyoruz. enfeksiyon vardı ilaç kullandım bakalım bu ay ne olacak

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin

X