- 22 Mayıs 2012
- 921
- 292
Aynı durum bendede var ama başka birşeylere odaklan birşeylerle uğraş mesela vakit daha hızlı geçiyor ozman . Yoksan oldumu olacakmı diyr strese giriyoruz . Bu aralar başka işlerim vardı bir kaç gün unutmuştum bana çok iyi geldi . Aklın orda olmasınOff son günler geçmiyo yaaa.. aklım hep varmı yokmularda kafamızı nasıl dagıtıcaz fikri olan var mı?
Başka şeyler ne mesela? Önemli olan da o zaten :)Aynı durum bendede var ama başka birşeylere odaklan birşeylerle uğraş mesela vakit daha hızlı geçiyor ozman . Yoksan oldumu olacakmı diyr strese giriyoruz . Bu aralar başka işlerim vardı bir kaç gün unutmuştum bana çok iyi geldi . Aklın orda olmasın
Ben de 1 nisani bekliyorum ama bubay nerdeyse hergun ovulasyn testi yaptim cift cizgi gormedim ama akintiyi gordum gerci o gun cok sivi tuketmistim ama ne bileyim kafam karisti insallah tutmusturEn yakın 1 Nisanı bekleyen 3 kişi var, durumlar nasıl kızlar
Yürüyüşe git . Çalışmıyorsan bu hafta gez biraz arkadaşların ailenle vakit geçir . Misafir çağır misafirliğe git yapmaktan keyif aldığın hiç bir şey yokmu .Başka şeyler ne mesela? Önemli olan da o zaten :)
Bende 30 mart gibi bekliyorum cnm . Ama din ve bügün bel ve kasık ağrım arttı . Karnımda bi hareketlilik var gibi hayırlısı olsun bekliyorumBen de 1 nisani bekliyorum ama bubay nerdeyse hergun ovulasyn testi yaptim cift cizgi gormedim ama akintiyi gordum gerci o gun cok sivi tuketmistim ama ne bileyim kafam karisti insallah tutmustur
Çalışmıyorum hep evdeyim. Ailem yanımda yok. Galiba keyif aldıgım bişi yokYürüyüşe git . Çalışmıyorsan bu hafta gez biraz arkadaşların ailenle vakit geçir . Misafir çağır misafirliğe git yapmaktan keyif aldığın hiç bir şey yokmu .
Benm de canm sorsan kasiklarimda ve belimde agri var goguslerim hassas ama bebk dusunmeye basladigimdan beri her ay var bunlar kendimi cok fazla dinledigim icin oldugunu dusunuyorum artik ama insallah bu ay tutar yaBende 30 mart gibi bekliyorum cnm . Ama din ve bügün bel ve kasık ağrım arttı . Karnımda bi hareketlilik var gibi hayırlısı olsun bekliyorum
Benimde tahmini 14 Nisan tedavi görüyorumYeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
10)@114 4 NİSAN
11)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
12)@Elanur4206 5 NİSAN
13)@Svltr 6 NİSAN
14)@Lothbrok 6 NİSAN
15)@Tazegelin33 6 NİSAN
16)@Selinselinselin30 6 NİSAN
17)@chloen 6 NİSAN
18)@morcivertkedi 7 NİSAN
19) Elifffelicee 7 NİSAN
20)@gzlgln 7 NİSAN
21)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
22)@frdsrht 7 NİSAN
23)@Zuzumhmt 8 NİSAN
24)@nejlaa 86 9 NİSAN
25)@Zanylife 9 NİSAN
26)@Bayanaztech 9 NİSAN
27)@ayten_rafo 9 NİSAN
28)@Platonıkbaby 10 NİSAN
29)@Eda3883 10 NİSAN
30)@Sezerbusra21 10 NİSAN
31)@Merrrvee 14 NİSAN
32)@different human 15 NİSAN
33)@shokella 17 NİSAN
34)@yelsem 18 NİSAN
35)@balkanli42 18 NİSAN
36)@Repse 19 NİSAN
37)@sahra41 19 NİSAN
38)@samitok 20 NİSAN
39)@Dilek 2016 20 NİSAN
40)@ruhum_mavi 20 NİSAN
41)@zanylıfe 23 NİSAN
42)@zfbs 24 NİSAN
Canım bende gonal f kullanıyorum ama normal ilişki olacak senin baya olmuş kaç yumurtan oldu asilaman yapıldı mı?Merhaba arkadaslar. Bende varım. Gonal f iğne kullaniyorum suan. Bugün 3. Günüm. Aşilama olucak hayırlisiyla.
Bat 7 nisan
Ahh ahh valla geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum. Aminn
Ben de aynen. Gunde 10-15 dk ancak düşünüyorum. Çok şükür işimiz var. okulda dersten, evde ev işinden basımızı kaldıramıyoruz ki düşünecek vakit
Insallah dualarimiz Kabul olacak. Bugun yolda gidiş geliş esnasında 666 tane
Rabbi hebli mines salihin. Cektim. Allah kabul etsin insallah tez vakitte saglıkla hayırlısıyla bebislerimize kavuşalım.
Beni de eklermisiniz inşallah bu ay olur 5 aydır deniyoruz bat 3 nisan Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
inşallah canım rabbim gönlüne göre versinBen de 1 nisani bekliyorum ama bubay nerdeyse hergun ovulasyn testi yaptim cift cizgi gormedim ama akintiyi gordum gerci o gun cok sivi tuketmistim ama ne bileyim kafam karisti insallah tutmustur
Her ay çok umutlamıyorum psikolojik olarak belirtilerim oluyordu ama bu ay yok yani umutlanma diyorum kendi kendime ama biraz akıntım var 2 gündür bilmiyorum hayırlısı olsun ya Sizin var mıbizimde 5 ay olmuş deneyeli. belirtileriniz var mı
Her ay çok umutlamıyorum psikolojik olarak belirtilerim oluyordu ama bu ay yok yani umutlanma diyorum kendi kendime ama biraz akıntım var 2 gündür bilmiyorum hayırlısı olsun ya Sizin var mı