- 27 Mart 2018
- 143
- 139
Evet kesinlikle, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallahyok daha batım nisan 16sında baya var. inşallah olur gerçekten psıkolojik olarak etkiliyor.
Boşuna kandırıyoruz kendimizi desene :)Normalde adetimden once veya adetimde bile belirti yasamazken gecen ay kendimi psikolojik olarak o kadar cok dinledim ve etkiledim ki heh dedim tum belirtiler var kesin hamileyim. 1 gun gecince kirmizilari gordum. Bu ay oyle rahatim ki kendimi dinleme yok stres yok hayirliysa olsun diyorum ve etrafima bakiyorum cabucak geciveriyorBelirti aramayin kizlar adet belirtisi bile olmayan ben psikolojik agrilar yasadim hep
Aynen ben de bu ay saldım takip etmeyi bıraktm hep öyle diyorlar zaten düşünmediğin takip etmediğin ay oluyor diye inşallah öyledirNormalde adetimden once veya adetimde bile belirti yasamazken gecen ay kendimi psikolojik olarak o kadar cok dinledim ve etkiledim ki heh dedim tum belirtiler var kesin hamileyim. 1 gun gecince kirmizilari gordum. Bu ay oyle rahatim ki kendimi dinleme yok stres yok hayirliysa olsun diyorum ve etrafima bakiyorum cabucak geciveriyorBelirti aramayin kizlar adet belirtisi bile olmayan ben psikolojik agrilar yasadim hep
insallah beraber hamile oluruz ❤Boşuna kandırıyoruz kendimizi desene :)
8 gün var bat a bende hiç bişey hissetmiyorum
Bana da mantikli geliyor stres cok etkiliyormus onu anladimAynen ben de bu ay saldım takip etmeyi bıraktm hep öyle diyorlar zaten düşünmediğin takip etmediğin ay oluyor diye inşallah öyledir
Ya tabiki aklimizda var acaba oldu mu diyoruz ama ben sahsen topic topic gezmiyorum belirti arayicam diye (gecen ay oldugu gibi). 2 topic var okuyorum ne yapmislar diye oyleöyle diyorzda kızlar yine umursamamıs olsak akısına bırakmıs olsak burda olmazdk diye dusunuyorum :)
İnşallahinsallah beraber hamile oluruz ❤
Bende geçen ay öyleydimYa tabiki aklimizda var acaba oldu mu diyoruz ama ben sahsen topic topic gezmiyorum belirti arayicam diye (gecen ay oldugu gibi). 2 topic var okuyorum ne yapmislar diye oyle
Benim 7 nisanİnşallahseninde mi bat 4 nisan
Bende bende. Hatta mart annelerini okuyorum ya cok hosuma gidiyor o mutluluklarini okumakBende geçen ay öyleydimbu ay daha rahatım. Bu topiklerde insan başkalarının mutluluğunu duyunca bile çok seviniyor o yüzden takip ediyorum
Az kalmış seninde çift çizgileri görürüz inşallahBenim 7 nisan
Aynen öyle inşallah birbirimizin mutlu haberlerini alırızBende bende. Hatta mart annelerini okuyorum ya cok hosuma gidiyor o mutluluklarini okumak
İnşallahinşallah bu ay hamile oluruz kızlar. gerçekten hamile kalanları görünce seviniyorum
Aynen öyle inşallah birbirimizin mutlu haberlerini alırız
Hmm , en çok da o yüzden istiyorum bi bebeğim olsun belki bu durumu aşarım diyeşimdi sizin bir derdim var forumundaki konunuzu okuyordum
Geçmiş olsun arkadaşımKızlar doktora geldim ben biraz iltihap görülüyo dedi ilaç yazdı ama içme dedi gebelik olabilir adeti bekle dedi adet olduktan sonra içersin dedi . Bir sürü kan istedi