Ben hiç anlayamadım kendi yumurtlama zamanımda neler oluyor diye. Sanırım ovulasyon testi alsam iyi olurKızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah
Gene de iyi takip et bu ara. Benim o akıntıdan 2 gün sonra pik yapmıştı.Eki Görüntüle 2127773
Kızlar bugünkü şeyleri söylemiştim silik çıktı. Demekki o sıvının gelmesi her zaman çatladığı anlama gelmiyorr
Tamam canım saolGene de iyi takip et bu ara. Benim o akıntıdan 2 gün sonra pik yapmıştı.
Heyecan dorukta bat ne zaman?
maalesef yumurtlamam gectı ama degerlendıremedık .....malum hıcbır belırtı de yok.Kızlar durumlarınız nasıl, yumurtlaması geçen yumurtlama günü yakın olan belirtilerinix var mı
Belli olmaz belki yine de olmustur. Olmadiysa da hiiic uzulme canim bir dahaki ay olur insallahmaalesef yumurtlamam gectı ama degerlendıremedık .....malum hıcbır belırtı de yok.
hıssetmıyorum ya.kısmet ama sankı doktora görünme zamanı geldı gıbıBelli olmaz belki yine de olmustur. Olmadiysa da hiiic uzulme canim bir dahaki ay olur insallah
benim kasiklarim cok ağrıyor. Adet olmuşum gibi. Sag tarafa birşeyler batiyor gibi. Yumurtlamadan beri pek kesilmedi bu ağrılar. Bir de akşamları çok midem yanıyor ama benim midem hassastir zaten bu belirti midir bilmiyorum. Siz de var mı belirtiBat 1nisan olanlar belirtiler yok mu ya bizimlede paylaşın