Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende dün temizlendim. Bugün lavaboda yumurta çalışmasının belitisi olan şey geldi. Eve gidince ovulasyon testi yapacağım. Burda paylaşırım sonucu ınsallah
Ben hiç anlayamadım kendi yumurtlama zamanımda neler oluyor diye. Sanırım ovulasyon testi alsam iyi olur

Kızlar bugünkü şeyleri söylemiştim silik çıktı. Demekki o sıvının gelmesi her zaman çatladığı anlama gelmiyorr

bende varım kızlar 18 nisan bat bekliyorum Allahın izniyle hamiş olalım nisanda

Bat 1nisan olanlar belirtiler yok mu ya bizimlede paylaşın
benim kasiklarim cok ağrıyor. Adet olmuşum gibi. Sag tarafa birşeyler batiyor gibi. Yumurtlamadan beri pek kesilmedi bu ağrılar. Bir de akşamları çok midem yanıyor ama benim midem hassastir zaten bu belirti midir bilmiyorum. Siz de var mı belirti

Kizlar ben ovulasyon testi yapiyorum ama bu ay hic cift cizgi goremedim yumurta aki seklinde akintim oldu ama o gunde cift cizgi goremedim aslinda o gunler ovi testini etkili yapamadim cok su tuketiyordum ama gecen ay yakalamistim cift cizgiyi off bilemiyorum bata 1 hafta kaldi hala ovi testi yapiyorum ama insallah hamileymdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…