İnşallah paylaşırsın güzel haberleri :) Ben de çok mutlu oluyorum sıkıntımızı sorularımızı paylaşıyoruz o kadar çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor ki hani normalde çevredeki insanlar o kadar yardımcı olmuyor... ben düşük yapmadan önce nasıldır nasıl bi his bilmiyordum. 5 haftalık olmasına rağmen düşük yaptığımda o kadar kötü oldum ki kimi hamile olarak duyduysam hep onun için dua ettim benim hissettiğimi o hissetmez umarım diye. Burda hamileliğini paylaşanlara ya da isteyenlerin mesajını okudukça diyorum inşallah çok beklemez diye.çok duygulandım inanır mısın gözlerim doldu bıraksan ağlayacağım..
tanımadığın insanlar için umut etmek onlar için meraklanmak,
onlar için hayırlısını istemek çok iyisiniz hepiniz..
eğer varsa sizin dileklerinizin de payı olduğunu düşüneceğim..
inşallah vardır hayırlısıyla gelmiştir de burda sizinle paylaşayımm..
dedim ya çok iyisiniz..İnşallah paylaşırsın güzel haberleri :) Ben de çok mutlu oluyorum sıkıntımızı sorularımızı paylaşıyoruz o kadar çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor ki hani normalde çevredeki insanlar o kadar yardımcı olmuyor... ben düşük yapmadan önce nasıldır nasıl bi his bilmiyordum. 5 haftalık olmasına rağmen düşük yaptığımda o kadar kötü oldum ki kimi hamile olarak duyduysam hep onun için dua ettim benim hissettiğimi o hissetmez umarım diye. Burda hamileliğini paylaşanlara ya da isteyenlerin mesajını okudukça diyorum inşallah çok beklemez diye.
dedim ya çok iyisiniz..
Oldum canim evet :) napalim en azından adetim düzenli diye şükrettimSen de mi oldun ben de oldum üzüldüm çok
Yaaa başka sorununuz var miydi ? Ne güzel darısı bize olsunamin her şey gerçekten nasip. 13 ay tutmadı gecen ay hsg çekildim ve bu ay tuttu. Şükürler olsun acıdı ama değdi
Yaaa başka sorununuz var miydi ? Ne güzel darısı bize olsun
Aynen öyle canım ya olmasan daha büyük sıkıntı demek Allah korusun. Neyseki işyeyiş yolunda :)Oldum canim evet :) napalim en azından adetim düzenli diye şükrettimOna da şükür
Haklısın buna da şükürOldum canim evet :) napalim en azından adetim düzenli diye şükrettimOna da şükür
Benim bat bugun dü gelen yok bakalım bebiş mi hava değişikliği mi bir de bu ay hiç takmadım kafaya sadece bugun bi heycan yaptm o kadar
Masalla hiç dikkat etmedim kendime öyle bir umursamadım ki spora gittim bi sürü kahve yeşil cay içtim temizlik yaptım diğer aylar ne kadar temkinliysem bu ay beynimi de ruhumu da vucudu mu da özgür bıraktım olursa yuh dicem bu kadar seye iyi tutunmuş dayanıklılık ölçüyorum resmenİnsallah vardır. Umursamayinca emin ol daha kolay oluyo
Bende öyleydim hatta zumba derslerine bile katıldım fitness hariç düşünün zıplaya zıplaya bi hal oldum :)) ama bişey olmamış şükür. Sizinde vardır inşallah bebişiniz test yapın bence yarınMasalla hiç dikkat etmedim kendime öyle bir umursamadım ki spora gittim bi sürü kahve yeşil cay içtim temizlik yaptım diğer aylar ne kadar temkinliysem bu ay beynimi de ruhumu da vucudu mu da özgür bıraktım olursa yuh dicem bu kadar seye iyi tutunmuş dayanıklılık ölçüyorum resmenbi yandan da o kadar cok istiyorum ki heyecanı bile çok güzelmiş
Sagol cnm yarın sabah yapcam inş vardır ovu testi yaptım pik cıktı şimdiBende öyleydim hatta zumba derslerine bile katıldım fitness hariç düşünün zıplaya zıplaya bi hal oldum :)) ama bişey olmamış şükür. Sizinde vardır inşallah bebişiniz test yapın bence yarın
Bazen ovu testleri de hamilelik gösterebiliyor. İkiside kopkoyu çıkmış baksana adetine kaç hün varKızlar hamilelik kalmamş ovu yaptım bu ne demek ya
Cnm bat bugundu olmadı 28. Gün bugun yumurtlamada 3 nisandı yani tam 14 gün gectiBazen ovu testleri de hamilelik gösterebiliyor. İkiside kopkoyu çıkmış baksana adetine kaç hün var