Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm saol hashimoto basladı hipotiroidi ye döndü yaklaşık 10 yıldır ilaç içiyorum engel değil ama sık takip edilmeli
Benim 2 ayda olmadı ilaç başlanmadı başlangıç olduğu icin engel olur demişlerdi ama sizleri görünce cok seviniyorum :) sizin hemen mi oldu :) yasınız kaç birde bebeğiniz hayırlı olsun inş

Benim 2 ayda olmadı ilaç başlanmadı başlangıç olduğu icin engel olur demişlerdi ama sizleri görünce cok seviniyorum :) sizin hemen mi oldu :) yasınız kaç birde bebeğiniz hayırlı olsun inş
Sağol cnm inş senin de haberlerini alırız en kısa zamanda takma kafana ilacla düzelcek biseyi.
Ben 30 olucaktım haberi geldi bu 3. Ay denememizdi şubat ve mart olmadı kısmet nisanaymış inş sağlıkla tamamlıyım da rabbimden dileğim.

Hi bende 88 liyim canim :) ay ne güzel inş sağlıkla sıhhatle gelir bebeğin :) pko da var mi

Ne güzel bir haber, tebrik ederim. :)) Belirtiler var mıydı öncesinde ? Bat tarihiniz geçti mi ? Benimde 2. Ayım denemede, 24 nisan bat günüm ama bugün regl ağrım var gibi :/ stres oldum

Ooo maşallah 5 üzeri kanul ediliyor zaten doktora sormuştum. Hadi bol bol artar değerlerin inşallah:)

amin canım inş :)
doktoruma haber verdim tebrik etti 2 gün sonra tekrar kan testi istedi hayırlısıyla artar inş

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…