- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
Benim 2 ayda olmadı ilaç başlanmadı başlangıç olduğu icin engel olur demişlerdi ama sizleri görünce cok seviniyorum :) sizin hemen mi oldu :) yasınız kaç birde bebeğiniz hayırlı olsun inşCnm saol hashimoto basladı hipotiroidi ye döndü yaklaşık 10 yıldır ilaç içiyorum engel değil ama sık takip edilmeli
Canim hayırlı olsun bebisin :) tiroid hastası misin hashimoto mu :) bende öyleyim de[/QUOKaç yıldır tiroid hastasısın acaba benim yeni çıktı tsh 4.25 ilaç verdiler senin değerin kaç ilaçla tedavisi oluyor mu yoksa sadece kontrol altına mı alınıyor
Sağol cnm inş senin de haberlerini alırız en kısa zamanda takma kafana ilacla düzelcek biseyi.Benim 2 ayda olmadı ilaç başlanmadı başlangıç olduğu icin engel olur demişlerdi ama sizleri görünce cok seviniyorum :) sizin hemen mi oldu :) yasınız kaç birde bebeğiniz hayırlı olsun inş
Hi bende 88 liyim canim :) ay ne güzel inş sağlıkla sıhhatle gelir bebeğin :) pko da var miSağol cnm inş senin de haberlerini alırız en kısa zamanda takma kafana ilacla düzelcek biseyi.
Ben 30 olucaktım haberi geldi bu 3. Ay denememizdi şubat ve mart olmadı kısmet nisanaymış inş sağlıkla tamamlıyım da rabbimden dileğim.
O yok cnm olur gb oldu6 ay yazz doğum kontrol kullndım düzeldiHi bende 88 liyim canim :) ay ne güzel inş sağlıkla sıhhatle gelir bebeğin :) pko da var mi
vardı doğum kontrol hapı mı kullandınızO yok cnm olur gb oldu6 ay yazz doğum kontrol kullndım düzeldi
Tam teşhis konmadı adetle düzelir kistik yapı denildi 6 ay hap kullandım temizlenmiştivardı doğum kontrol hapı mı kullandınız
Anladım canim benim de adetlerim düzenli hormonlarım da öyle gerçi eylülde en son yapılmıştı testlerim yarın 3. Gün yeniden isticemTam teşhis konmadı adetle düzelir kistik yapı denildi 6 ay hap kullandım temizlenmişti
Sadece yumurtalıklarımda pko görünümü var bakalım hayırlısı olsunTam teşhis konmadı adetle düzelir kistik yapı denildi 6 ay hap kullandım temizlenmişti
Çok çok silik var gibi sanki
Ayyy hayırlı olsun canımmm çok sevindimsağol cnm evet bebişmiş gece acilde baktırdık
Kaç kişi umut oldu sana dimi ne güzel :)Benim 2 ayda olmadı ilaç başlanmadı başlangıç olduğu icin engel olur demişlerdi ama sizleri görünce cok seviniyorum :) sizin hemen mi oldu :) yasınız kaç birde bebeğiniz hayırlı olsun inş
Çok çok silik var gibi sanki
Ne güzel bir haber, tebrik ederim. :)) Belirtiler var mıydı öncesinde ? Bat tarihiniz geçti mi ? Benimde 2. Ayım denemede, 24 nisan bat günüm ama bugün regl ağrım var gibi :/ stres oldumSağol cnm inş senin de haberlerini alırız en kısa zamanda takma kafana ilacla düzelcek biseyi.
Ben 30 olucaktım haberi geldi bu 3. Ay denememizdi şubat ve mart olmadı kısmet nisanaymış inş sağlıkla tamamlıyım da rabbimden dileğim.
Kesinlikle canim hakikaten artık değiştirdim fikrimi :)Kaç kişi umut oldu sana dimi ne güzel :)
SüpersinKesinlikle canim hakikaten artık değiştirdim fikrimi :)
Ooo maşallah 5 üzeri kanul ediliyor zaten doktora sormuştum. Hadi bol bol artar değerlerin inşallah:)evet canım kan testi yaptırdım 20.38 çıkmış
2 gün sonra tekrar bakılacak hayırlısıyla
Ooo maşallah 5 üzeri kanul ediliyor zaten doktora sormuştum. Hadi bol bol artar değerlerin inşallah:)