- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Son adett tarihlerimiz aynı canım. Benim adetler düzensizdir ama düzenli gelirse yaklaşık aynı günlere denk geliyor.İyi akşamlar tatlı anneler ve anne adayları. :) 5 buçuk yaşında bir kızım var ve şimdi ikinciyi düşünüyorum. Şimdi dediğime bakmayın kasım ayında korunmayı bıraktık bu 6. Ay. Son adetim 29 mart. Beklenen adetim ise 26-27 Nisan gibi. Geçen aylarda hep olası yumurtlama tarihlerini takip ettik. 11-13-15 / 12-14-16 :))) ama fos çıktı. Bu ay ilk kez adetin bitiş günü ve 2 gün sonrası denedik. Bir daha da fırsatımız olamadı. Kızımda da adet bitiminde kalmıştım. Ama doğumdan sonra döngülerim değişince olası yumurtlama günlerini takip ettik hep. Şimdi demem o ki bu ay farklı bir durum var hayırlısı diyelim:) hayatımda mide bulantısı bilmem 2 gündür böyle sersem gibi oluyorum , vücudum kalkmıyor ve 1 saat önce müthiş bir bel ağsırı başladı. Önceki hamileliğimde o kadar rahattım ki 8. Aya kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım. Daha 9-10 gün var tahmini ya beynim benimle oynuyor ya da kızıma kardeş geliyor :)) hayırlısı diyelim. Listeye benimde ekleyelim :)))))
Günaydın kızlarrrr
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
@can09e 18 NİSANdurumlar nedir? Hayırlı haberler var mı?
günaydın bende yok malesef
adet olucam sanırım
Ben de adet oldum
Kızlar hamilelik kalmamş ovu yaptım bu ne demek ya
hafif var gibi sanki
sağol cnm evet bebişmiş gece acilde baktırdıkayy bazı ovulasyon testlerinin gebeliğini gösterdiğini okumuştum.. inşAllah bebiştir. o kadar dükkat etmedim demişsiniz o da o kadar sağlam tutmuştur inşAllah sizi
sağol cnm evet bebişmiş gece acilde baktırdık
Hayırlı uğurlu olsun.sağlıcakla kucağına al inşallah.darısı tüm burdaki arkadaşlaroma.betan kaç çıktı canım ne kadarlık diyorlarsağol cnm evet bebişmiş gece acilde baktırdık
Cnm dün 28. Gün bat günü 383 çıktı bilmiyorum ki yumurtlama testinde de 3 nisan çift çizgiydiHayırlı uğurlu olsun.sağlıcakla kucağına al inşallah.darısı tüm burdaki arkadaşlaroma.betan kaç çıktı canım ne kadarlık diyorlar
sağol cnm evet bebişmiş gece acilde baktırdık
evet açık rengi pembe böle olunca ümitlendim
Evet canim :)oldun demek.. diğer aya inşAllah kısmet olursa canım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim..
senin mülakatın vardı değil mi???
Canim hayırlı olsun bebisin :) tiroid hastası misin hashimoto mu :) bende öyleyim deMasalla hiç dikkat etmedim kendime öyle bir umursamadım ki spora gittim bi sürü kahve yeşil cay içtim temizlik yaptım diğer aylar ne kadar temkinliysem bu ay beynimi de ruhumu da vucudu mu da özgür bıraktım olursa yuh dicem bu kadar seye iyi tutunmuş dayanıklılık ölçüyorum resmenbi yandan da o kadar cok istiyorum ki heyecanı bile çok güzelmiş
kan falan verdin mi
Cnm saol hashimoto basladı hipotiroidi ye döndü yaklaşık 10 yıldır ilaç içiyorum engel değil ama sık takip edilmeliCanim hayırlı olsun bebisin :) tiroid hastası misin hashimoto mu :) bende öyleyim de