Üzülme canım bi dahaki ay olur inşallahKızlar benim bat 18 ya da 19 nisan. Bu sabah bir iki damla pembe leke geldi ve adet sancım başladı. Sanırım bu ay da olmadı
Çok güzel canımKizlar bugun adetimin 2. Günü. 2 gün önce 39.19 çıkmıştı Şimdi 101.3 çıkmış degerim normal mi 2 kati oluyo heralde
15 nisandi.halen olmadim idrar testi negatif kan testine gidecektim bugun vazgeçtim bugunde olmazsa yarın kana gidecegimbatlar kaçtı human sen de test yaptın mıydı?
Geldi maalesef ben de çok üzüldüm ya umutlanmıştım bu ay gün aşırı denediğim içinCanım kırmızıların devamı geldi mi ? Belki yerlesme kanamasidir insallah öyledir üzüldüm simdi
İnşallah gelmez seninkibenimki de gelir diyorum ben.. zaten mevsim değişikliği ya şaşa da bilir erken gelebilir, gecikebilir. hayırlısı artık.. kuzum
Geldi maalesef ben de çok üzüldüm ya umutlanmıştım bu ay gün aşırı denediğim için
Dün kan testi verdim hormon 125 cıktı. 4+3 haftalik hamileyimmmm. :) Hayirlisiyla sağlıklı bir dönem gecirelim insallah. Allah her isteyene de nasip etsin ❤
UMarım olur bakalım ya olacağı varsa oluyor demekki gün aşırı denedim hata tam yumurtlama günlerinde de olmuş ama kısmet değilmiş dediğin gibikısmet değilmiş bu ay da demek ki canım bir daha ki ay inşallah olur
Sen de mi oldun ben de oldum üzüldüm çokBen de adet oldum
İnşallah hayırlısı ya bakalımÜzülme canım bi dahaki ay olur inşallah
Umarım vardır bebek senin inşallah adet olmazsın hamilesindirben de bekledim bugüne kadar 1 gün kaldı bakalım.. olucakmışım gibi hissediyorum, test falan da yapmadım ama meraktayımm.. mevsim değişikliklerinden bugün gelmezse yarın sabahtan yapıyım diyorum..
canımsın ya inşallah hayırlısıyla sen de sıkma canını bu ay geçti artık diğer ay çalışmalara devamm..Umarım vardır bebek senin inşallah adet olmazsın hamilesindir
çok duygulandım inanır mısın gözlerim doldu bıraksan ağlayacağım..Umarım vardır bebek senin inşallah adet olmazsın hamilesindir
:)) yok bat 18 nisan benim de ne güzel söyledin Allah ağzından duysun hayırlısıylaara ara yumuşak sancılar hissediyorum, sağ kasıkta batmalarım var, göğüsler şiş elbette adet olucak gibi ama bilemiyoruz bakalım
Ben de aynı şekilde takip ettim, gün aşırı denedik hatta yattım uzunca bi süre kalkmadım ama olmayınca olmuyor.. kendimizi şartladığımız için belki deUMarım olur bakalım ya olacağı varsa oluyor demekki gün aşırı denedim hata tam yumurtlama günlerinde de olmuş ama kısmet değilmiş dediğin gibi
Amin canim yaa insallah olur yükselir
Maşallah canımmmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmekte nasip olsun