Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm yazdıklarını takip ediyorum da gerçekten içinin gerginliği dışına vurmuş.. bak ben gördüm kırmızıları ama kafam rahat.. bu ay da ovulasyon testiymiş zırtmış pırtmış yapmama kararı aldım.. oluruna bırakalım biraz da bakalım.. ozaman bebişler gelecektir eminim :))

canım ben aslında yazdım ya daha önce rahatsızlıklarımdan dolayı tedirginim inan bi kere şey olmuştu arkadaş tüp bebek yaptırdı diye konuşuluyordu tutmamış onda ztn hashimoto var olmaz ki falan dediler beinm durumumu bilmeden,, o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ağladım hatta o gün biz kadınlar bebek konusunda çok hassasız gerçekten

Yaa kıyamam üzülme, siz üstünüze düşeni yapın gerisini tevekkül edin.. muhakkak hayırlı bir zamanda gelecektir bebeğin.. karamsarlığa kapılma sakın Allah istedikten sonra ne haşimoto ne de başka bişey engel olamaz.. inşAllah tez zamanda kavuşursun bebişine yaşın kaç canım?

canım progesteron sonucunu burdan yaz olmaz mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…