- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Estağfirullah tabiki yazın. İnşallah regl olmazsınız ya.regl için bile Çok erken daha
Rahat olmaya çalışın stres bakın ne kadar kötü etkiliyorkesinlikle cok erken ama maalesef onuda yasadim gebelige karar verdigimde.. stres dedi doktor bana.. reglim 16 ekimde baslamisti 6 gun sürdü 30 ekimde tekrsr refl olmustum.. zaten ondan sonra da surekli degisti tarihlerim.. 23 25 29 27 her ay baska bir dongude geldi..
bu ayda regl biter bitmez ovulasyon testine baslamistim bakalim hayirlisi yaa zaman uzadikca daha cok geriliyor insan kesinlikle
Ben henüz birşey denemedim ama deneyen bir arkadaşım vardı pek bir etkisini göremedi.. daha sonra oluruna bıraktı ve hamile kaldı. Aslında bütün sorun sanırım beyinde bitiyor :) eğer olmazsa üzülmeyin, vardır elbet bir zamanıselam kızlar. benim de bat 13 nisan. bugün evdeki normal gebelik testlerinden yaptım negatifzaten bu ay tek sefer ilişki oldu yumurtlama dönemimde. şansım cok az zaten ama bi umut diyordum...regl olana kadar umut kesilmez ama zor bu iş bu ay clife ballı macuna başlıcam :) bi de süt maydonoz buhar kürü deneyeyim diyorum. deneyeniniz var mı?
Canım 3-5 dk bekleseydin keşke kana daha iyi sonuç çıkar tabi ama bu testlerde 10 dk dan sonrasını ciddiye almayın derlerTekrardan merhaba bayanlar, bu testi dün yapmıştım. İlk 2 dk icinde birşey çıkmayınca koydum kenara.. az önce çöpe atayım derken elime aldım ve sanki çoook hafif de olsa silik birşey görünüyor.. ama ne zaman oluştu bilmiyorum. Adetime de 4 gün var.. geçersiz midir bu test? Ya da ben mi hayali birşey görüyorum? Bugün de kan verdik doktora ama sonucu yarın çıkacak :-/
Aslında kafamı kurcalayan daha önce yaptıklarım ne kadar beklese de bişey yok baktım bunda niye böyle bişey oluşmuş anlamadım.. bozuk galibaCanım 3-5 dk bekleseydin keşke kana daha iyi sonuç çıkar tabi ama bu testlerde 10 dk dan sonrasını ciddiye almayın derler
Canim bi cizgi gorunuyor ama zaten yarin ogreneceksin az daha sabret :)Tekrardan merhaba bayanlar, bu testi dün yapmıştım. İlk 2 dk icinde birşey çıkmayınca koydum kenara.. az önce çöpe atayım derken elime aldım ve sanki çoook hafif de olsa silik birşey görünüyor.. ama ne zaman oluştu bilmiyorum. Adetime de 4 gün var.. geçersiz midir bu test? Ya da ben mi hayali birşey görüyorum? Bugün de kan verdik doktora ama sonucu yarın çıkacak :-/
Ay heyecanlandım aslında beklediğim bişey değildi görünce şaşırdım.. ama uzun süre bekledi galiba bu durumda geçersiz oluyor.. gelsin mi kırmızı kartCanim bi cizgi gorunuyor ama zaten yarin ogreneceksin az daha sabret :)
4 ay önce düşük yaptım çok değil zaten 7 aydır evliyimNe kadardır istiyorsunuz canım?
Denemedim canım ama bata daha varmış belki batın geçer o zaman yaparsın testselam kızlar. benim de bat 13 nisan. bugün evdeki normal gebelik testlerinden yaptım negatifzaten bu ay tek sefer ilişki oldu yumurtlama dönemimde. şansım cok az zaten ama bi umut diyordum...regl olana kadar umut kesilmez ama zor bu iş bu ay clife ballı macuna başlıcam :) bi de süt maydonoz buhar kürü deneyeyim diyorum. deneyeniniz var mı?
Normalde geçersiz sayılıyor. Ama nedense bence hamilesin. İnşallah yarın kan testinde pozitif sonuç alırsın. Evde varsa testi tekrarlayabilirsin de. SevgilerTekrardan merhaba bayanlar, bu testi dün yapmıştım. İlk 2 dk icinde birşey çıkmayınca koydum kenara.. az önce çöpe atayım derken elime aldım ve sanki çoook hafif de olsa silik birşey görünüyor.. ama ne zaman oluştu bilmiyorum. Adetime de 4 gün var.. geçersiz midir bu test? Ya da ben mi hayali birşey görüyorum? Bugün de kan verdik doktora ama sonucu yarın çıkacak :-/
Ay gözün aydınnn hamilesin sennnnKızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
Canım belirtin oldu mu ona göre mı yaptın yoksa dayanamadın diye mi paylaşırmısın lütfenKızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
Canım çok sağol :) belirtim oldu ben vücudumu çok iyi tanırım 3 4 gün önce farkettim. Rahminde karnımda bir sızı var ağrı diyemem ama orda bir hareket hissediyordum. Arada batma içten yanma hatta sanki karnımın içi karıncalanıyor gibiydi. Gaz problemi yaşıyordum 5 gündür afedersin :) ama göğüslerim sonuktu bugün hafif şiştiler sanki . Ha bide ağzım hep kuru çok su içtim son günlerde birde kötü bi tat vardı ama geçen hafta grip olmuştum belki ondandır :) bugun bel ağrım eklendi hafiften umarim saglikli gebeliktir.insallah sende en kısa zamanda pozitif gorursun canimm.Canım belirtin oldu mu ona göre mı yaptın yoksa dayanamadın diye mi paylaşırmısın lütfen
Düşük hakkında birşey diyemem canim ama geri çekilme herzaman sağlıklı bir korunma yöntemi degil diye biliyorum. Yanı azcik kaçsa hamile kalabilirsin sanırım..Kızlar bir şey soracağım. Ben 29 ocakta 7 haftalık gebeyken düşük yaparak kürtaj oldum. 36 gün sonra da adet gördüm. Bu ay düzene girerek 4 nisan gibi adet olmam gerekiyordu. Ama bugüne kadar olmadım. Herhangi bir adet belirtisi de yok. Eşimle de korunmuştuk. (Geri çekilme) . acaba benim hamile olma olasılığın var mıdır
Olabilir cnm en korunmasız yöntemi kullanmissiniz yani.Kızlar bir şey soracağım. Ben 29 ocakta 7 haftalık gebeyken düşük yaparak kürtaj oldum. 36 gün sonra da adet gördüm. Bu ay düzene girerek 4 nisan gibi adet olmam gerekiyordu. Ama bugüne kadar olmadım. Herhangi bir adet belirtisi de yok. Eşimle de korunmuştuk. (Geri çekilme) . acaba benim hamile olma olasılığın var mıdır
Öyle oldu maalesef ama daha önce bir sıkıntı olmayınca öyle devam etmiştik. Acaba daha adet düzeni oturmadı diye mi böyle gecikiyorOlabilir cnm en korunmasız yöntemi kullanmissiniz yani.