Herşey olabilir cnm istersen yarın bi test yap için rahat etsin.Öyle oldu maalesef ama daha önce bir sıkıntı olmayınca öyle devam etmiştik. Acaba daha adet düzeni oturmadı diye mi böyle gecikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey olabilir cnm istersen yarın bi test yap için rahat etsin.Öyle oldu maalesef ama daha önce bir sıkıntı olmayınca öyle devam etmiştik. Acaba daha adet düzeni oturmadı diye mi böyle gecikiyor
Ay inşallah canım bana da dua et inşallah sağlıklı Bebeğin dünyaya gelir İnan senden daha çok istiyorumdur bunu ay buradaki herkes hamile kalsın yahuu 4 gün kala hissettim diyosun ya ondan önce mesela 9 gün önce belirti az da olsa hissettin mi hani şöyle aklından geçti mi yok belirti değil diye canım ??Canım çok sağol :) belirtim oldu ben vücudumu çok iyi tanırım 3 4 gün önce farkettim. Rahminde karnımda bir sızı var ağrı diyemem ama orda bir hareket hissediyordum. Arada batma içten yanma hatta sanki karnımın içi karıncalanıyor gibiydi. Gaz problemi yaşıyordum 5 gündür afedersin :) ama göğüslerim sonuktu bugün hafif şiştiler sanki . Ha bide ağzım hep kuru çok su içtim son günlerde birde kötü bi tat vardı ama geçen hafta grip olmuştum belki ondandır :) bugun bel ağrım eklendi hafiften umarim saglikli gebeliktir.insallah sende en kısa zamanda pozitif gorursun canimm.
Görüyorum :) erken döllenme olmuş demekki 8 gün kala çıkıyorsa maşallah canım iki gün sonra falan tekrarla testi istersen. Hayırlı olsunKızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
Canım geri çekilme korunma yöntemi değil olabilirsin bayada geeçmiş adetin test yap derimKızlar bir şey soracağım. Ben 29 ocakta 7 haftalık gebeyken düşük yaparak kürtaj oldum. 36 gün sonra da adet gördüm. Bu ay düzene girerek 4 nisan gibi adet olmam gerekiyordu. Ama bugüne kadar olmadım. Herhangi bir adet belirtisi de yok. Eşimle de korunmuştuk. (Geri çekilme) . acaba benim hamile olma olasılığın var mıdır
Evet canım hayırlı zamanda gelir bir an önce inşallah. Doğrusunu Rabbim bilir tabiki.Walla biz korunmadan ilişkiye giriyoruz bir aydır denedik bu ikinci ayımız Rabbim vermeyince olmuyo ben artık düşünmüyorum olursa olur nasıl olsa uğraşıyoruz ama yine de duamı eksik etmiyorum Allah’ım ne zaman ol derse olacak çalışmalarla beraber
Benim ilk adetim tam zamanında ikincisi 11 gün gecikmeli 3. İse tam zamanında oldu yanı belki düzene girmesi zaman alıyordurKızlar bir şey soracağım. Ben 29 ocakta 7 haftalık gebeyken düşük yaparak kürtaj oldum. 36 gün sonra da adet gördüm. Bu ay düzene girerek 4 nisan gibi adet olmam gerekiyordu. Ama bugüne kadar olmadım. Herhangi bir adet belirtisi de yok. Eşimle de korunmuştuk. (Geri çekilme) . acaba benim hamile olma olasılığın var mıdır
Maşallah sekiz gün kala mı böyle çıktı test. Ben de dün test yapacağım diye yazmıştım sekiz gün varken :) sen muhtemelen erken yumurtluyorsun. Hayırlı olsunKızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
4 gün kala degil canim 12 gün kala hissettim :) yani yüksek ihtimal döllenme sonrası hareketlenme hissettiğimAy inşallah canım bana da dua et inşallah sağlıklı Bebeğin dünyaya gelir İnan senden daha çok istiyorumdur bunu ay buradaki herkes hamile kalsın yahuu 4 gün kala hissettim diyosun ya ondan önce mesela 9 gün önce belirti az da olsa hissettin mi hani şöyle aklından geçti mi yok belirti değil diye canım ??
tebrikler canım hamilesin çok aevindim :))))Kızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
bilgim yok canım hayırlısı olsun inşGünaydın kızlar 114 slm canım nasılsın ben dün dr gittim ve akşamısı gördüm kırmızıları çok şükür bir sıkıntım yok dr 7 ve 10 güne kadar gecikme normal olarak değerlendiriyorlarmış yalnız eşimde sperm testi yaptırdı sperm sayısı 31 milyon biraz düşük dedi bugün ürolojıye görünecek çok mu düşük bu eğer kızlar?nasıl yükseltebiliriz sizce?
Canım çok sağol :) belirtim oldu ben vücudumu çok iyi tanırım 3 4 gün önce farkettim. Rahminde karnımda bir sızı var ağrı diyemem ama orda bir hareket hissediyordum. Arada batma içten yanma hatta sanki karnımın içi karıncalanıyor gibiydi. Gaz problemi yaşıyordum 5 gündür afedersin :) ama göğüslerim sonuktu bugün hafif şiştiler sanki . Ha bide ağzım hep kuru çok su içtim son günlerde birde kötü bi tat vardı ama geçen hafta grip olmuştum belki ondandır :) bugun bel ağrım eklendi hafiften umarim saglikli gebeliktir.insallah sende en kısa zamanda pozitif gorursun canimm.
Günaydın canım. İyiyim çok şükür dr a gittik herşey yolundaymış biraz koku hassasiyetim başladı onun dışında akımtım yoğun rahatsız ediyor biraz. Neyseki kırmızılar geldi ya gelmeseydi bi sorun olsaydı bir dahaki ay olur inşallah canım sıkma canını. Normalde 40 milyon diye biliyorum çokta düşük değil spermleri yükseltmek nasıl olur bilmiyorum ama olanların hareketlerini daha iyi olmasını sağlamakta çok işinize yarar bence. Ceviz in çok faydalı olsuğunu duymuştum. Canım adet bitince hemen başlayın çalışmaya. Çünkü ben adet bitince olan ilişkiden hamile kalmışım bebeğin gelişiminden onu anladık aklında olsun ki benim döngün en az 30 dur. Senin için dua edicem inşallah bir an önce hayırlısıyla olur bebişiniz sağlıkla. İlişkilerden sonra bol bol yat. Birde sabah spermler daha kaliteli oluyormuş bende çok araştırmıştım internettende daha detaylı bulabilirsin canım şimdilik bunlar geldi aklıma :)Günaydın kızlar 114 slm canım nasılsın ben dün dr gittim ve akşamısı gördüm kırmızıları çok şükür bir sıkıntım yok dr 7 ve 10 güne kadar gecikme normal olarak değerlendiriyorlarmış yalnız eşimde sperm testi yaptırdı sperm sayısı 31 milyon biraz düşük dedi bugün ürolojıye görünecek çok mu düşük bu eğer kızlar?nasıl yükseltebiliriz sizce?
Günaydın canım. İyiyim çok şükür dr a gittik herşey yolundaymış biraz koku hassasiyetim başladı onun dışında akımtım yoğun rahatsız ediyor biraz. Neyseki kırmızılar geldi ya gelmeseydi bi sorun olsaydı bir dahaki ay olur inşallah canım sıkma canını. Normalde 40 milyon diye biliyorum çokta düşük değil spermleri yükseltmek nasıl olur bilmiyorum ama olanların hareketlerini daha iyi olmasını sağlamakta çok işinize yarar bence. Ceviz in çok faydalı olsuğunu duymuştum. Canım adet bitince hemen başlayın çalışmaya. Çünkü ben adet bitince olan ilişkiden hamile kalmışım bebeğin gelişiminden onu anladık aklında olsun ki benim döngün en az 30 dur. Senin için dua edicem inşallah bir an önce hayırlısıyla olur bebişiniz sağlıkla. İlişkilerden sonra bol bol yat. Birde sabah spermler daha kaliteli oluyormuş bende çok araştırmıştım internettende daha detaylı bulabilirsin canım şimdilik bunlar geldi aklıma :)
Teşekkür ederim darısı bütün isteyenlere inşallah sağlıklıdır:)Maşallah sekiz gün kala mı böyle çıktı test. Ben de dün test yapacağım diye yazmıştım sekiz gün varken :) sen muhtemelen erken yumurtluyorsun. Hayırlı olsun
Benim eşimin 45 milyonu hareketli idi.gerisini bilmiyorum ama eşim sigarayı bıraktı.artırmak için harnup pekmezi yedi hergün bide bide bi tohum vardı ismini hatırlayamadım ne var oda artırıyormuş ama çok gaz yaptığı için onu kullanmadık.bal tarçın çörekotunu benle beraber onada kullandırdım.biz böyle yaptık.sigarayı bıraktıktan 2 ay sonra sperm sayısının biraz daha arttığını söylemişlerdi.ve 2 ay netiçesinde hamile kaldım.darısı sana inşallahGünaydın kızlar 114 slm canım nasılsın ben dün dr gittim ve akşamısı gördüm kırmızıları çok şükür bir sıkıntım yok dr 7 ve 10 güne kadar gecikme normal olarak değerlendiriyorlarmış yalnız eşimde sperm testi yaptırdı sperm sayısı 31 milyon biraz düşük dedi bugün ürolojıye görünecek çok mu düşük bu eğer kızlar?nasıl yükseltebiliriz sizce?
Valla başta bende öyle düşündüm büyük ihtimal gripten dedim hatta hala hafiften o tat var ağzımda ama burun tıkanıklığın geçmedi belkide ondandır. Ama karnımdaki her hareket belli etti bana. Uyanır uyanmaz gazla başlıyorum güne .Benim nadiren gaz problemim olurdu cokusuttugunde. Şimdi çorapla uyuyorum sabah gaz doluyum :)))) su 8 gün geçsin de doktora gideyim:)canım inşAllah sağlıklı bir gebelik olur ve kucağına alırsın bebişini bugün benim ağzımda da metalik bir tat oldu sabah üşüttüm herhalde dedim.. saçmalama kahvecibaby bu kadar da erken olmaz gebelik belirtisi dedim.. kendi kendime konuşuyom artık