- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
Ben durdurabilirim sizi YAPMAYIN negatif çıkınca hayal kırıklığı oluyor ben yaptım çıkmadıDayanamayacağım bata 8 gün varken test yapacağım
Biri beni durdursun
Kaç gün önce yaptın ve normal test mi erken gebelik testi mi?Ben durdurabilirim sizi YAPMAYIN negatif çıkınca hayal kırıklığı oluyor ben yaptım çıkmadı
8 gün önce kan verdim negatifti 4 gün öncede idarar testi yaptım oda negatmif bat 12 nisan yarın regli olmazsam bir kaç gün sonra tekrar yapıcam şuan için tek belirtim gögüs hassaiyetim ve şişkinliği bu adet önceside olurdu bende fakat bu kadar şiddetli değil ve içimden bir his hamile olduğumu söylüyor inşallah yanılmıyorumdurKaç gün önce yaptın ve normal test mi erken gebelik testi mi?
İnşallah öyledir8 gün önce kan verdim negatifti 4 gün öncede idarar testi yaptım oda negatmif bat 12 nisan yarın regli olmazsam bir kaç gün sonra tekrar yapıcam şuan için tek belirtim gögüs hassaiyetim ve şişkinliği bu adet önceside olurdu bende fakat bu kadar şiddetli değil ve içimden bir his hamile olduğumu söylüyor inşallah yanılmıyorumdur
Arkadaslar az once kahverengi bir leke gelmisbunun ne oldugunu anlamadim bu ay adetim bittikten sonra surekli kasiklarim agridi bu leke neyin nesi olabilir yumurtlama kanamasi mi
yok canim reglim daha gecen carsamba bitti
Canım kan vermedim ultrasona baktı direk ama ben dün aradım doktorumu adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı ne yapalım dedim ne kadar gecikti adetin üzerinden şuan dedi bir hafta dedim. Tamam aç karnına idrara sıkışık gel bakalım küçük bir kese görebiliriz dedi. 8.6 ml büyüklüğü hergün 1 ml büyüyecek ortalama 10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarını duyabiliriz dediCanımmm kalp atışınıda duyarsıb inşallahhh. Şeyi sorcam beta hcg kaçtı şuan keseui gördünüz bugün ya kalp atıışı da beta ya göre mi acaba
Canım böyle bir durum yaşamıştım kist çıktı direk doktora git derim hala devam ediyormu nasıl bişey gelenyok canim reglim daha gecen carsamba bitti
yok akinti seklindeydi doktora da yeni gittim alttan muayene yapuldi birsey cikmadiCanım böyle bir durum yaşamıştım kist çıktı direk doktora git derim hala devam ediyormu nasıl bişey gelen
O zaman yumurtlama kanaması olabilir. Bazen olabiliyormuş.
Bişey çıkmadıysa süper :) geçmiş olsunyok akinti seklindeydi doktora da yeni gittim alttan muayene yapuldi birsey cikmadi
Canım böyle bir durum yaşamıştım kist çıktı direk doktora git derim hala devam ediyormu nasıl bişey gelen
Bişey çıkmadıysa süper :) geçmiş olsun
Ederim tabi etmezmiyimsagol canim tesekkur ederim.. dua et nolur
Ederim tabi etmezmiyim
ayy inşallah yaa...test yapmak istemiyorum. ama sabırsızlanıyorum da. bu ay clife'dan ballı macun sipariş ettim. adet olursam ona başlıcam :)
Allah razi olsun.. bu ay cok umitliyim ben ama canimi sıktı
Neden canını sıkıyorsun, youtubede var videolar bazı yumurtlama belirtisi leke şeklinde olabiliyormuş. Bence sana bir işaret geldi, günü degerlendir. Zaten yumurtlama zamanın değil mi?