Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 nisan da ovulasyin testinde cift cizgiyi yakaladim evet o gunleri sonrasini degerlendirdim.. o zaman bugunu de degerlendirelim insAllah

Zaten o testlerden 24-36 saat sonra yumurtlama oluyormuş. Belki bugün çatladı akıntı geldiğine göre. Tekrar test yap siliklesince de değerlendirin diyorlar nasılsa:)) Olur inşallah kafaya takma :))

Evet bende yogun akinti ve iliski sonrasi sanirim oradaki tahristen dolayi zorlanma ve kanama oluyordu
Bende dondurulma tedavisi oldum 1 ay fitil kullandim oradaki flora bozuldugu icin 10 gun tekrar duzenleyici fitil kullandim ve simdi cok iyiyim sizlerede gecmis olsun
Smear sonucum çıktı canim bi sey çıkmadı çok şükür

Ben kanda görürsem gebelik testi alıp onu da yapıcam çift çizgiyi görebilmek icin
Ahhh kuzum Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Biraz biliyorum mesajlardan sıkıntılarını. İnşallah Allah nasip eder sana da bana da. Kan tahlili negatif çıkması bana daha çok koyuyor. Git kan ver fosss negatif. Evde kendi kendime foslamayı daha mantıklı buluyorum :eğlence:

Ahhh kuzum Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Biraz biliyorum mesajlardan sıkıntılarını. İnşallah Allah nasip eder sana da bana da. Kan tahlili negatif çıkması bana daha çok koyuyor. Git kan ver fosss negatif. Evde kendi kendime foslamayı daha mantıklı buluyorum :eğlence:
Yok ztn şu an kan vermeyi de düşünmüyorum :) adet 4-5 gün geçerse giderim yoksa beklerim test de yapmam evde :))

o lekeden sonra hala birsey yok.. tek korkum 2 gun sonra regl olmak suan.. cunku birkac defa boyle leke geldi ve 2 gun sonra regl olmustum.. sorun su ki cok erken daha gecen carsamba bitti benim reglim

bu sefer cok agrim oldu kasiklarimda ve reglim de cok fazla olmuştu..

buraya yazip icim dokunce rahatliyorum hakkinizi helal edin

o lekeden sonra hala birsey yok.. tek korkum 2 gun sonra regl olmak suan.. cunku birkac defa boyle leke geldi ve 2 gun sonra regl olmustum.. sorun su ki cok erken daha gecen carsamba bitti benim reglim

bu sefer cok agrim oldu kasiklarimda ve reglim de cok fazla olmuştu..

buraya yazip icim dokunce rahatliyorum hakkinizi helal edin
Estağfirullah tabiki yazın. İnşallah regl olmazsınız ya.regl için bile Çok erken daha :KK43:

Adet olurken vajinanız ağrır mı eğer ağrırsa hamile arkadaşlar yaşadılar mı böyle durumu bende galiba idrar enfeksiyon var kesin sonuç yok tahmin adet yakın zamanlarda ağrır canım sıkıldı hamilelik belirtisi hiç Yk genelde 4-5 haftada başlatmış o yüzden beklentim yok bazı kadınlarda nadir 3-4 üncü hafta da başlarmış bizde o şans Yk yada hamile değilim. Bende 3 gün boyunca ovulasyn test çift koyu çizgi gördüm akşam yapmak istedim bitmişti ama o gün akşam 4 e kdr feci bi ağrı vardı sağ tarafımda genelde solda olurdu ve şuan o alt bölge belki idrar enfeksyn bilmiyorum o ağrı kasımlarım nadir adet olacakmışım gibi daha7 gün var göğüsülerimde ağrı Yok ama arada bi batma oluyo nefes alırken buda bi belirti değildir sanırım böyle işte bu durumları yaşayan var mı 6sında yumurtam çatladı mı tam bilmiyorum çünkü o gün gece başladı ağrı akşam 4 e kdr sonra kesildi şeffaf akıntı vardı 2 gün önce gün aşırı ilişki oldu ama o gün ve sonrasında olamadı bi tarafım diyo hamilesin bi tarafım diyo yine üzüleceksin :110:

X