Kafa rahatlığıda çok önemli evet geçen ay ben aşırı takmıştım bu ay amaan olmazsa vardır bi hayır dedim hep. Amin canım sağolasın güzel duaların içinçok teşekkür ederim kuzum...rabbim hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...akışına bıraktık artık rabbim ne zaman nasip ederse
Çok sagol canim inş en kısa zamanda burdaki herkes sağlıklı gebeliklerin bebeklerin haberlerini verir :)tebrikler canım hamilesin çok aevindim :))))
Canım hayırlı uğurlu olsun.benimde batıma yaklaşık 4 5 gün varken pozitif çıktı.bende erken yumurtlaşıtım.bence hiç durma kan ver.güle güle kucağına almayı nasip etsin mevlam.kan sonucunu bekliyoruz ...Kızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
Valla başta bende öyle düşündüm büyük ihtimal gripten dedim hatta hala hafiften o tat var ağzımda ama burun tıkanıklığın geçmedi belkide ondandır. Ama karnımdaki her hareket belli etti bana. Uyanır uyanmaz gazla başlıyorum güne .Benim nadiren gaz problemim olurdu cokusuttugunde. Şimdi çorapla uyuyorum sabah gaz doluyum :)))) su 8 gün geçsin de doktora gideyim:)
Ah inşAllah ama benim hiç umudum yok.. az önce tekrar bir idrar testi yaptım koskoca bir negatifNormalde geçersiz sayılıyor. Ama nedense bence hamilesin. İnşallah yarın kan testinde pozitif sonuç alırsın. Evde varsa testi tekrarlayabilirsin de. Sevgiler
Ah inşAllah ama benim hiç umudum yok.. az önce tekrar bir idrar testi yaptım koskoca bir negatifdemek ki o test bozuktu.. kan henüz çıkmadı ama ondan da bi beklentim yok artık :)) eşim de 10 gün önce yurtdışına gitti iş için.. ne zaman gelir bilinmez.. umutlar başka baharlara kaldı böylelikle
Hayırlısı elbet vardır bir zamanı :)) açıkçası ben eşim çok istiyor diye deniyorum yoksa kendim biraz daha zamanı var diye düşünüyorum. Gerçi yaş da gidiyor amabeklemeye devam bizler
Benim eşimin 45 milyonu hareketli idi.gerisini bilmiyorum ama eşim sigarayı bıraktı.artırmak için harnup pekmezi yedi hergün bide bide bi tohum vardı ismini hatırlayamadım ne var oda artırıyormuş ama çok gaz yaptığı için onu kullanmadık.bal tarçın çörekotunu benle beraber onada kullandırdım.biz böyle yaptık.sigarayı bıraktıktan 2 ay sonra sperm sayısının biraz daha arttığını söylemişlerdi.ve 2 ay netiçesinde hamile kaldım.darısı sana inşallah
Ay canim ins bizimde olurinşallah canım çok teşekkür ederimmm
Kafa rahatlığıda çok önemli evet geçen ay ben aşırı takmıştım bu ay amaan olmazsa vardır bi hayır dedim hep. Amin canım sağolasın güzel duaların için
Ay canim ins bizimde olur
Her ay bir umuttur üzülme canım beniminan bende geçen ay öyleydim o kdar rahattım ki adetim bile geçti yaniama sonrasında çok heyecan yaptım da artık yoruldum canım yaaa
Her ay bir umuttur üzülme canım benim
walla artık olursa olur olmazsa wardr rabbim bir bildiği deyip akışına bıraktım herşyi
Canım benim dün 1 gün gecikmeyle gördüm malesef kırmızı kartı, hamile kalan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Olmayanlara dua edin nolur, en geç mayısa gebe kalalım bizde32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
bsebse 10 NİSAN kızlar sizde durumlar nedir?
Kan testi yaptır canım belkide çıkarDayanamayacağım bata 8 gün varken test yapacağım
Biri beni durdursun