8 nisan da ovulasyin testinde cift cizgiyi yakaladim evet o gunleri sonrasini degerlendirdim.. o zaman bugunu de degerlendirelim insAllah
Benim sen 8 gün var bence bekle varsa da çıkmayabilir ben bekliyorum :)Dayanamayacağım bata 8 gün varken test yapacağım
Biri beni durdursun
Zaten o testlerden 24-36 saat sonra yumurtlama oluyormuş. Belki bugün çatladı akıntı geldiğine göre. Tekrar test yap siliklesince de değerlendirin diyorlar nasılsa:)) Olur inşallah kafaya takma :))
Bu akşamı atlatırım inşallah:) Kim çıkardı bu ultra hassas gebelik testlerini insanın kafasını bulandırıyorlarBenim sen 8 gün var bence bekle varsa da çıkmayabilir ben bekliyorum :)
Değil mi insan alıp yapmak istiyor sabır yok bende de ama kendimi zor tutuyorumBu akşamı atlatırım inşallah:) Kim çıkardı bu ultra hassas gebelik testlerini insanın kafasını bulandırıyorlar
Smear sonucum çıktı canim bi sey çıkmadı çok şükürEvet bende yogun akinti ve iliski sonrasi sanirim oradaki tahristen dolayi zorlanma ve kanama oluyordu
Bende dondurulma tedavisi oldum 1 ay fitil kullandim oradaki flora bozuldugu icin 10 gun tekrar duzenleyici fitil kullandim ve simdi cok iyiyim sizlerede gecmis olsun
Evet kesinlikleOh tatlım gecnis olsun tekrardan insanın içi rahat edince bir başka oluyor
Evde hali hazırda 6 tane test varDeğil mi insan alıp yapmak istiyor sabır yok bende de ama kendimi zor tutuyorum
Bekliyor desene sırasını ben bu ay bir tane bile almadım artık tek çizgi görmekten bıktımTamam
Evde hali hazırda 6 tane test var
Ne kadardır istiyorsunuz canım?Bekliyor desene sırasını ben bu ay bir tane bile almadım artık tek çizgi görmekten bıktım
Ben kanda görürsem gebelik testi alıp onu da yapıcam çift çizgiyi görebilmek icinNe kadardır istiyorsunuz canım?
Ahhh kuzum Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Biraz biliyorum mesajlardan sıkıntılarını. İnşallah Allah nasip eder sana da bana da. Kan tahlili negatif çıkması bana daha çok koyuyor. Git kan ver fosss negatif. Evde kendi kendime foslamayı daha mantıklı buluyorumBen kanda görürsem gebelik testi alıp onu da yapıcam çift çizgiyi görebilmek icin
Yok ztn şu an kan vermeyi de düşünmüyorum :) adet 4-5 gün geçerse giderim yoksa beklerim test de yapmam evde :))Ahhh kuzum Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Biraz biliyorum mesajlardan sıkıntılarını. İnşallah Allah nasip eder sana da bana da. Kan tahlili negatif çıkması bana daha çok koyuyor. Git kan ver fosss negatif. Evde kendi kendime foslamayı daha mantıklı buluyorum
Ahhh kuzum Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Biraz biliyorum mesajlardan sıkıntılarını. İnşallah Allah nasip eder sana da bana da. Kan tahlili negatif çıkması bana daha çok koyuyor. Git kan ver fosss negatif. Evde kendi kendime foslamayı daha mantıklı buluyorum
Allah hepimize nasip eder inş
Estağfirullah tabiki yazın. İnşallah regl olmazsınız ya.regl için bile Çok erken dahao lekeden sonra hala birsey yok.. tek korkum 2 gun sonra regl olmak suan.. cunku birkac defa boyle leke geldi ve 2 gun sonra regl olmustum.. sorun su ki cok erken daha gecen carsamba bitti benim reglim
bu sefer cok agrim oldu kasiklarimda ve reglim de cok fazla olmuştu..
buraya yazip icim dokunce rahatliyorum hakkinizi helal edin