Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım bana da dua et inşallah sağlıklı Bebeğin dünyaya gelir İnan senden daha çok istiyorumdur bunu ay buradaki herkes hamile kalsın yahuu 4 gün kala hissettim diyosun ya ondan önce mesela 9 gün önce belirti az da olsa hissettin mi hani şöyle aklından geçti mi yok belirti değil diye canım ??

Walla biz korunmadan ilişkiye giriyoruz bir aydır denedik bu ikinci ayımız Rabbim vermeyince olmuyo ben artık düşünmüyorum olursa olur nasıl olsa uğraşıyoruz ama yine de duamı eksik etmiyorum Allah’ım ne zaman ol derse olacak çalışmalarla beraber

Kızlar meraba daha önce de yazmıştım buraya. Son adet tarihim 28 mart.adetten 12 gün sonra, 2 gün yoğun şeffaf akıntım vardı. 3.gün koyukahverengi 4.gün pembe iç çamaşırımı kirletecek kadar lekelenmem oldu. Böyle bi durum yaşayıp hamile olan var mı acaba ?

Canım geri çekilme korunma yöntemi değil olabilirsin bayada geeçmiş adetin test yap derim

Evet canım hayırlı zamanda gelir bir an önce inşallah. Doğrusunu Rabbim bilir tabiki.

Benim ilk adetim tam zamanında ikincisi 11 gün gecikmeli 3. İse tam zamanında oldu yanı belki düzene girmesi zaman alıyordur

4 gün kala degil canim 12 gün kala hissettim :) yani yüksek ihtimal döllenme sonrası hareketlenme hissettiğim

Günaydın kızlar 114 slm canım nasılsın ben dün dr gittim ve akşamısı gördüm kırmızıları çok şükür bir sıkıntım yok dr 7 ve 10 güne kadar gecikme normal olarak değerlendiriyorlarmış yalnız eşimde sperm testi yaptırdı sperm sayısı 31 milyon biraz düşük dedi bugün ürolojıye görünecek çok mu düşük bu eğer kızlar?nasıl yükseltebiliriz sizce?

bilgim yok canım hayırlısı olsun inş

canım inşAllah sağlıklı bir gebelik olur ve kucağına alırsın bebişini bugün benim ağzımda da metalik bir tat oldu sabah üşüttüm herhalde dedim.. saçmalama kahvecibaby bu kadar da erken olmaz gebelik belirtisi dedim.. kendi kendime konuşuyom artık

Günaydın canım. İyiyim çok şükür dr a gittik herşey yolundaymış biraz koku hassasiyetim başladı onun dışında akımtım yoğun rahatsız ediyor biraz. Neyseki kırmızılar geldi ya gelmeseydi bi sorun olsaydı bir dahaki ay olur inşallah canım sıkma canını. Normalde 40 milyon diye biliyorum çokta düşük değil spermleri yükseltmek nasıl olur bilmiyorum ama olanların hareketlerini daha iyi olmasını sağlamakta çok işinize yarar bence. Ceviz in çok faydalı olsuğunu duymuştum. Canım adet bitince hemen başlayın çalışmaya. Çünkü ben adet bitince olan ilişkiden hamile kalmışım bebeğin gelişiminden onu anladık aklında olsun ki benim döngün en az 30 dur. Senin için dua edicem inşallah bir an önce hayırlısıyla olur bebişiniz sağlıkla. İlişkilerden sonra bol bol yat. Birde sabah spermler daha kaliteli oluyormuş bende çok araştırmıştım internettende daha detaylı bulabilirsin canım şimdilik bunlar geldi aklıma :)

çok teşekkür ederim kuzum...rabbim hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...akışına bıraktık artık rabbim ne zaman nasip ederse

öncelikle nejla geçmiş olsun öbür aya inşallahh..

günaydınlar bata son 6, belirtiler ne alemde benim bugün maşallah hiç bi sıkıntım yok. dün gece yatarken iğne gibi batma dışında..titretti resmen ne bacak ağrısı ne sırt ağrısı var.

bir de ağız kuruluğu var gibi..

Benim eşimin 45 milyonu hareketli idi.gerisini bilmiyorum ama eşim sigarayı bıraktı.artırmak için harnup pekmezi yedi hergün bide bide bi tohum vardı ismini hatırlayamadım ne var oda artırıyormuş ama çok gaz yaptığı için onu kullanmadık.bal tarçın çörekotunu benle beraber onada kullandırdım.biz böyle yaptık.sigarayı bıraktıktan 2 ay sonra sperm sayısının biraz daha arttığını söylemişlerdi.ve 2 ay netiçesinde hamile kaldım.darısı sana inşallah

Valla başta bende öyle düşündüm büyük ihtimal gripten dedim hatta hala hafiften o tat var ağzımda ama burun tıkanıklığın geçmedi belkide ondandır. Ama karnımdaki her hareket belli etti bana. Uyanır uyanmaz gazla başlıyorum güne .Benim nadiren gaz problemim olurdu cokusuttugunde. Şimdi çorapla uyuyorum sabah gaz doluyum :)))) su 8 gün geçsin de doktora gideyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…