- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Evet 4.ayimiz denemelerde.bat 15 nisan bakalim sanki bu ayda olmadı gibime geliyorHayırlısı inşAllah.. Siz de mi bebek bekleyen/beklemeye çalışanlardansınız?
Allah razı olsun gülüm.darısı isteyen herkese inşallah.bende çikolata kisti vardı 3 cm sağ overdeBebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah, sende çikolata kisti mi vardı ?? yoksa karıştırdım mı başkasıyla ?
Ay inşAllah güzel haberi alırsınız en yakın zamandaEvet 4.ayimiz denemelerde.bat 15 nisan bakalim sanki bu ayda olmadı gibime geliyor
İnsallah tutmuslardir tutmadilarsada calismalara devam. :)Ay inşAllah güzel haberi alırsınız en yakın zamandabizim de 3 sayılır daha önceki ayları pek değerlendirememiştik ama bu ay ovulasyon testleriyle takip etmiştik.. ama galiba tutmadı
Maşallah sana canım bende de var tüp bebek için görüşmeye gideceğim bende nasip olursa, inşallah senin gibi banada nasip olur kendiğilinden, özel bişey yaptın mı anlatsana biraz bu ay neler yaptın ?Allah razı olsun gülüm.darısı isteyen herkese inşallah.bende çikolata kisti vardı 3 cm sağ overde
Aynen öyle, gelmesi için daha zamanı vardır belki.. hayırlısı :))İnsallah tutmuslardir tutmadilarsada calismalara devam. :)
Canımmm kalp atışınıda duyarsıb inşallahhh. Şeyi sorcam beta hcg kaçtı şuan keseui gördünüz bugün ya kalp atıışı da beta ya göre mi acabaDoktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
Bende tüp bebeğe başlayacaktım hatta lucrin ve yasmin ilaçlarıno bile almıştık.ama bir gün sonra gebe olduğumu öğrendim.yaptıklarım önce dua.bir hatim bir kaç meryem suresi.umrede dua ettirdim.umreden zemzem ve hurma getirdiler onu eşimle birlikte yedik ve ilaçsız tedavisiz kendiliğinden oldu.rabbimin kün fe yekün ayetine inanmak...inşallah olur gülümMaşallah sana canım bende de var tüp bebek için görüşmeye gideceğim bende nasip olursa, inşallah senin gibi banada nasip olur kendiğilinden, özel bişey yaptın mı anlatsana biraz bu ay neler yaptın ?
Çok şükür canım, meryem suresi bende okudum, rabbim dilerse olur inşallah dediğin gibi ama benim gibi kisti olup hamile olan birilerini duymak moral vericiBende tüp bebeğe başlayacaktım hatta lucrin ve yasmin ilaçlarıno bile almıştık.ama bir gün sonra gebe olduğumu öğrendim.yaptıklarım önce dua.bir hatim bir kaç meryem suresi.umrede dua ettirdim.umreden zemzem ve hurma getirdiler onu eşimle birlikte yedik ve ilaçsız tedavisiz kendiliğinden oldu.rabbimin kün fe yekün ayetine inanmak...inşallah olur gülüm
inşallah gönlümüze göre olur :) senin kaç gün var bata?
Ya sizin de normal adet sancıları oldu yani?
Dayanamayacağım bata 8 gün varken test yapacağım
Biri beni durdursun
Valla bu merak beni yiyecek kuzum ya .. İşteyim zaten şimdi yapamam eve gidince kendimi banyoda bulacağım. Şu fortest erken gebelik testlerinden var evde. Masa başında bunun hayalini kuruyorum.dur dur daha var.. disari cik gez dolas kendini dinleme..
Dayanamayacağım bata 8 gün varken test yapacağım
Biri beni durdursun
Onu doğru diyorsun. Test şüpheli ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğru sonuç veriyormuş. Ya tutarsa hesabı... Bu ay niyeyse çok fazla umudum var ve beklemek acayip stresli yorucu. Bi negatif görsem belki otururum bir kaç gün totomun üstünetatlim suan varsa da negatif cikar bos yere canini sıkarsın hem.. con erken çünkü
Onu doğru diyorsun. Test şüpheli ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğru sonuç veriyormuş. Ya tutarsa hesabı... Bu ay niyeyse çok fazla umudum var ve beklemek acayip stresli yorucu. Bi negatif görsem belki otururum bir kaç gün totomun üstüne
Amin kuzum inşallahinsAllah hayirli haberler alirsin hatta aliriz hep birlikte