Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canim İnan bana çok çok umut oldun Tsh değerlerine hep baktır haftada 1 değişebiliyormus bebek de Çünkü tsh ihtiyacı duyacak ihmal etmeVe bize dua
Ben inanıyorum sende çok beklemeyeceksin inşallah unutma stres yokkk :) tamam canım baktıracağım inşallah ayda bir diyordum daha sık yaparım o zaman. Dua her zaman

gebelik belirtisi herkeste aynı olmuyor canım.. tek ilişki eğer günü tuttuysa neden olmasın.. bi arkadaş var öyle tek seferle hamile kaldı bu ay.. hayırlısı olsun inşallah..

gebelik belirtisi herkeste aynı olmuyor canım.. tek ilişki eğer günü tuttuysa neden olmasın.. bi arkadaş var öyle tek seferle hamile kaldı bu ay.. hayırlısı olsun inşallah..
ayy inşallah yaa...test yapmak istemiyorum. ama sabırsızlanıyorum da. bu ay clife'dan ballı macun sipariş ettim. adet olursam ona başlıcam :)

ayy inşallah yaa...test yapmak istemiyorum. ama sabırsızlanıyorum da. bu ay clife'dan ballı macun sipariş ettim. adet olursam ona başlıcam :)

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.. neler neler yapıyoruz o emanetler için
aslında stresten uzak durmak lazım ben ilk gebeliğimde hiiiç umudum yoktu açıkcası adet olacak gibi de ağrı çektim gecikince acaba dedim hatta eşim bile inanmadı o ara sonra bir test yaptım direk çift çizgiydi.. nasip bakalım yine çok bekletmez bizi inşallah..
tek tesellim haftaya geziye gidiyorum belki o zaman kendimi dinlemem

inşallah gönlümüze göre olur :) senin kaç gün var bata?

kızlar benim bat a 7 gün kaldı, idrarın köpürmesi bir erken gebelik belirtisi miydi yoksa başka bir durum mu? bilgisi olan ..

inşallah hayırlısıyla..

Ya sizin de normal adet sancıları oldu yani?

Bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah, sende çikolata kisti mi vardı ?? yoksa karıştırdım mı başkasıyla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…