Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, hamile arkadaşları tebrik ediyor, bebek haberi bekleyenlerede tez zamanda müjdeyi almalarını temmeni ediyorum.
Benimde bat bugün. Belirtiler baş dönmesi, hafif mide bulantısı, halsizlik, bel ağrısı, hafif kasık ağrısı, bide akıntım çok var
Geçen hafta pazartesi kan testi yaptırmıştım <1,2 yazıyordu ama adet tarihine çok olduğu için kesin sonuç vermiyormuş
2 deta evde test yaptım negatif
Evde bir testim daha var bugün adet olmazsam akşama yapsammı sizce
İnşallah adet olmamda müjdeli haberi alırım :dua:

Kizlar benden de malesef kırmızı kart :duduk:
Mayısa kaldi umutlar, olsun sağlıkla gelsin de beklenen, biz beklemeye razıyız..

Ay inşAllah güzel haberi alırsınız en yakın zamanda :emir_bebek: bizim de 3 sayılır daha önceki ayları pek değerlendirememiştik ama bu ay ovulasyon testleriyle takip etmiştik.. ama galiba tutmadı :duduk:
İnsallah tutmuslardir tutmadilarsada calismalara devam. :)

Son düzenleme:
Doktora gittim hanımlar çok şükür herşey yolunda keseyi gördük ❤️ 10-12 gün sonra tekrar gelin kalp atışlarına bakalım dedi :) 4.5 haftalıkmış yani adetim biter bitmez yumurtlama olmuş aklınızda olsun. Zaten ananem bana hep diyodu 6 çocuğu var adet bitince sonraki günler hamile kaldım hep derdi.
Canımmm kalp atışınıda duyarsıb inşallahhh. Şeyi sorcam beta hcg kaçtı şuan keseui gördünüz bugün ya kalp atıışı da beta ya göre mi acaba

Maşallah sana canım bende de var tüp bebek için görüşmeye gideceğim bende nasip olursa, inşallah senin gibi banada nasip olur kendiğilinden, özel bişey yaptın mı anlatsana biraz bu ay neler yaptın ?
Bende tüp bebeğe başlayacaktım hatta lucrin ve yasmin ilaçlarıno bile almıştık.ama bir gün sonra gebe olduğumu öğrendim.yaptıklarım önce dua.bir hatim bir kaç meryem suresi.umrede dua ettirdim.umreden zemzem ve hurma getirdiler onu eşimle birlikte yedik ve ilaçsız tedavisiz kendiliğinden oldu.rabbimin kün fe yekün ayetine inanmak...inşallah olur gülüm

Bende tüp bebeğe başlayacaktım hatta lucrin ve yasmin ilaçlarıno bile almıştık.ama bir gün sonra gebe olduğumu öğrendim.yaptıklarım önce dua.bir hatim bir kaç meryem suresi.umrede dua ettirdim.umreden zemzem ve hurma getirdiler onu eşimle birlikte yedik ve ilaçsız tedavisiz kendiliğinden oldu.rabbimin kün fe yekün ayetine inanmak...inşallah olur gülüm
Çok şükür canım, meryem suresi bende okudum, rabbim dilerse olur inşallah dediğin gibi ama benim gibi kisti olup hamile olan birilerini duymak moral verici

Ya sizin de normal adet sancıları oldu yani?

oldu canim normal adet belirtilerinin hepsini yasamistim tek fark adete yakin akintim koyu renk olmaya baslardi o bembeyaz kaldi.. bide gecikme 28 gunu sasmazdi duzenim o donem yolculuk falan yapinca herhalde dedim bunyem sarsildi 3 gun gecukme sonunda test yapmistim..

tatlim suan varsa da negatif cikar bos yere canini sıkarsın hem.. con erken çünkü
Onu doğru diyorsun. Test şüpheli ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğru sonuç veriyormuş. Ya tutarsa hesabı... Bu ay niyeyse çok fazla umudum var ve beklemek acayip stresli yorucu. Bi negatif görsem belki otururum bir kaç gün totomun üstüne

Onu doğru diyorsun. Test şüpheli ilişkiden 5-7 gün sonra %99 doğru sonuç veriyormuş. Ya tutarsa hesabı... Bu ay niyeyse çok fazla umudum var ve beklemek acayip stresli yorucu. Bi negatif görsem belki otururum bir kaç gün totomun üstüne

insAllah hayirli haberler alirsin hatta aliriz hep birlikte:halay:

X