• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlm Gozun aydin .Rabbim bizlerde bu duyguyu nasip etsin.Ozel bi seyler yaptn mi Tavsiyee istiyorz :))))

teşekkür ederim hiç bişey yapmadım ne ovulasyon ne kür nede yumurtlama hesabı spiralimi çıkarttırdım geçen ay bu kaldım tek tavsiyem stressiz bir ilişki ilişkimde 3 kez oldu

teşekkür ederim hiç bişey yapmadım ne ovulasyon ne kür nede yumurtlama hesabı spiralimi çıkarttırdım geçen ay bu kaldım tek tavsiyem stressiz bir ilişki ilişkimde 3 kez oldu
Anladm cnm.Tesekkurler.... Hayirli evlat olur insallh:emir_bebek:

Benim şu an reglim 4.günü ve kesildi, normalde 5 gün sürerdi bu ay 3 gün sürdü, bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim.. Bat 11 temmuz, regl bitsin çalışmalara başlıcam :)

Merhaba kizlar bugün beta hcg ye tekrar baktık.
Çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür:anneadayı::KK200::dua:
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim:halay:

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı başımıza..

Merhaba kizlar bugün beta hcg ye tekrar baktık.
Çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür:anneadayı::KK200::dua:
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim:halay:
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Bizim için de dua et olur mu? Bu muhteşem hissi biz de yaşayalım. Yarın da benim adet günüm ama henüz hiçbişey hissetmiyorum. Biliyorum ki yine gecikecek ve yine en son regl olucam :KK43: neyse. Sizi mutlu gününüzde üzmeye hakkım yok. Hayırlısı olsun canım :KK15:

Canlar son günlerde fazla giremiyorum. Tabiki bu ay da Adet oldum bugün doktora gittim muayene etti sol yumurtalarim gözle gorunmeyecek kadar kucukmus sağ ama iyiymiş sizce bu büyük bir sorun mu

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Bizim için de dua et olur mu? Bu muhteşem hissi biz de yaşayalım. Yarın da benim adet günüm ama henüz hiçbişey hissetmiyorum. Biliyorum ki yine gecikecek ve yine en son regl olucam :KK43: neyse. Sizi mutlu gününüzde üzmeye hakkım yok. Hayırlısı olsun canım :KK15:
Al benden de o kadar canım benim de adet günüm yarın ve yine gecikip adet olcam ve hüsran... ama benim hafif adet ağrım var sanki :kızgın:

Üzülme canım benim İnanki öyle vakitsiz oluyoki en ummadığın zaman stressiz olduğun zaman doğru zaman. Bende adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım inan adet günümde normal adet belirtileri yaşadım tamm şimdi oldum diyip lavaboya gittim gittim geldim ama bişey olmadı. İnşallah çok dua ediyorum bir an önce sende yaşarsın bu güzel duyguyu üzülüp strese girme :dua:

Kızlar benim bak 24 haziran dayanamadım az önce evde test vardı yaptım, ve görmek istediğim için hayalet çizgiyi gördüm sanki bilemedim

Üzülme canım benim İnanki öyle vakitsiz oluyoki en ummadığın zaman stressiz olduğun zaman doğru zaman. Bende adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım inan adet günümde normal adet belirtileri yaşadım tamm şimdi oldum diyip lavaboya gittim gittim geldim ama bişey olmadı. İnşallah çok dua ediyorum bir an önce sende yaşarsın bu güzel duyguyu üzülüp strese girme :dua:
Inan ki düşünmemek istiyorum ama elimde değil. Düşünmeden edemiyorum. Yarın adet gunum. Bebek yoksa gecikme olsun istemiyorum. Düzenli adetim olsun bari diyorum. Gecen ay 3 gun gecikmişti. InşALLAH ALLAH bebişimi gönderir de bekletmez beni :emir_bebek::KK43:

Back