• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim herkesin önceden çıkıyor en azından bi silik çizgi çıksaydı bari dedim ama yok. Ağrılarım da var adet olacağım hissediyorum. Hayırlısı hakkımızda. inşallah siz güzel haberler verirsiniz.
Tşkleeer. Hakkımızda hayırlısı ikimiz için de.

günaydın kızlar ben bu ay ve ondan sonraki aylar çok umutsuzum zaten sağ tüp komple kapalı sol tüpte çok az bişey açık bebek umudum kayboldu benim akışına bıraktım artık olursa olur sadece bu ay adet başladığı dönemde soğan kürü yapıcam birde onu denicem bakalım nolcak.

günaydın kızlar ben bu ay ve ondan sonraki aylar çok umutsuzum zaten sağ tüp komple kapalı sol tüpte çok az bişey açık bebek umudum kayboldu benim akışına bıraktım artık olursa olur sadece bu ay adet başladığı dönemde soğan kürü yapıcam birde onu denicem bakalım nolcak.
rabbim sana şafi ismiyle şifa versin hiç umudunu kaybetme inşalla sende hamile kalacaksın

Neden karamsarlaştın canim. Doktor bu sekilde de kalirsin dememis miydi yanlis mi hatirliyorum. Olur insallah en kisa zamanda.Bende yapilan test sonuclari cikana kadar beklemedeyim. 1-1.5 ay kaybimiz olacak.

Kızlar selam. Bi kaç gündür giremiyordum anca okudum yazılanları. Ruh halim sürekli değişiyor. Bazen çok umutlu oluyorum bazende çok karamsar. İnş bu ayı iyi değerlendiriyoruz. Gün aşırı. İnş temmuzda güler yüzüm

Neden karamsarlaştın canim. Doktor bu sekilde de kalirsin dememis miydi yanlis mi hatirliyorum. Olur insallah en kisa zamanda.Bende yapilan test sonuclari cikana kadar beklemedeyim. 1-1.5 ay kaybimiz olacak.
doktorum demişti ama ne bilim ya kafama da takmıyorum streste yapmıyorum ama nedense olmuyor

Kızlar bidaha bakarmısınız Bat 24

Eklentiler

• IMG_3482.JPG
    IMG_3482.JPG
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
kızlar ya ne kadar reglime 4-5 gün kalsa da ve ne kadar regl öncesi sendromu yaşasam da içimden bir ses kalk eczaneye al bir test yap belki bir umut bişiler çıkarda bayram hediyemiz olur diyorum. ne kadar bu testler kızlar

benimkide buna benziyor ama kendim daha net görüyorum cnm
evet bende hafif görüyorum ya bizde görebilsek hele ki eşimin ailesine çok haber vermek istiyorum ya onlar okadar çok istiyorlar ki ve kurban bayramında oraya yani adanaya gideceğiz istiyorum ki bebişim tutsun ve haberi orada vereyim ama işte

evet bende hafif görüyorum ya bizde görebilsek hele ki eşimin ailesine çok haber vermek istiyorum ya onlar okadar çok istiyorlar ki ve kurban bayramında oraya yani adanaya gideceğiz istiyorum ki bebişim tutsun ve haberi orada vereyim ama işte
canım stres yapma olucağı varsa da tutmuyor stres yapınca testler 5 tl ben ucuz testle yaptım

ucuz testler de başarılı mı gerçekten yani bilmiyorum ama başkalarımdan duyduğumda yanılma olasılığı çok yüksek demişlerdi sen kan testi de yaptırmışmıydın

canım ben her gebeliğimi bu testlerle öğrendim gerek yok pahalıya, bugün akşam kan vermeye gidicem.zaten belirtilerim var

Back