ayy canım inşallah yaSağol canım benim darısı başına insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım inşallah yaSağol canım benim darısı başına insallahhh
İnşallah 4 gün sonra kanda pozitif olur canımdoktora da gösterdim bebek yeni olmuşsa böyle çıkabilir dedi kana bakalım dedi ama sonuç hüsran
öyle miiiii bu detayı bilmiyordum o zaman regli öncesi bu ya yine mi kırmızı kart yiyicez üffffBelirtiler bukadar erken başlamaz canım panik yapmadan regli bekle geciktikten sonra oluşuyor belirtiler
Ben bi ay soğan kürü yaptım ama ikinci ay devam etmedim. Ovulasyon testi kullanıyorum genelde yumurtlamam takvimden önce oluyor çünkü ama bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay ovu testi yapmıcam artık çok stres yapıyorum kendime. Şu kafadan çıkarttım hamile kaldım sözü bizlerede nasip olsun inşallah ama nerdeeee her saniye aklımda oldu mu olmadı mı aaa kasığıma sızı girdi acaba bebek mi.hayırlı haftalar herkese canım bizde şubatta başladık ama şubat ve mart ilişki sayısı olarak çok azdı saymıyorum bile ama nisan mayıs ve bu ay baya bi çoğalttık sayıyı ve şansımızı ben hiç kür vs test yapmadm bir arkadaşım söyledi ovü testi al diye hemen klübe geldim işte
al benden de o kadar bende mide problemi olanlardanım o yüzden yanaşamıyorum 2-3 vünde bir ilişkide olmaya çalışıyorum var düzgün olanı da bozmak istemiyorum şu hamilelik te bile midem ne durumda olacak ondan bile korkuyorum bende de gastrit iltahap vardı tedavi oldum ama herzaman riaki var hep korumamız lazımDoktorum çikolata kistinin patlaması halinde rahme zarar verebileceğini ve bu kürlerin o yönden tehlikeli olduğunu belirtti canım, ki zaten ben hali hazırda gastrit hastasıyım midemi delerim maazallah soğan kürüyle, kürsüz filan deniyoruz bakalım henüz 4.ayımız
çok doğru söyledin bende inanmıyorum o istiyordur da öyle yansıtıyorlardır yoksa istemeyen adam dediğin gibi ilaçti vs kullanırdır geçsinler o işleriBen istemediklerine inanmıyorum istemeyen adam korunur sonuçta dışarıya öyle yansıtıyorlar bizde olmuyor diye herkese anlatıyoruz (
allah seni hersey bi kenara tabi herseyin faydası vardır ama rabbim ol derse oluyordur hiç üzülmeyelim çünkü allah nasip etmiyorsa bu zamanlarda ya hayırlısı değildir ya da daha güzelini vermek için bekletirmiş o yüzden pozitif düşünüyoruz sen elinden geleni yap ya allah de... ben eminim burdaki çiçeklerin hepsi tomurcuklarını doğuracaklarBen bi ay soğan kürü yaptım ama ikinci ay devam etmedim. Ovulasyon testi kullanıyorum genelde yumurtlamam takvimden önce oluyor çünkü ama bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay ovu testi yapmıcam artık çok stres yapıyorum kendime. Şu kafadan çıkarttım hamile kaldım sözü bizlerede nasip olsun inşallah ama nerdeeee her saniye aklımda oldu mu olmadı mı aaa kasığıma sızı girdi acaba bebek mi.
Amin canım inşallah Rabbim hayırlısı sağlıklı evlat versin herkeseallah seni hersey bi kenara tabi herseyin faydası vardır ama rabbim ol derse oluyordur hiç üzülmeyelim çünkü allah nasip etmiyorsa bu zamanlarda ya hayırlısı değildir ya da daha güzelini vermek için bekletirmiş o yüzden pozitif düşünüyoruz sen elinden geleni yap ya allah de... ben eminim burdaki çiçeklerin hepsi tomurcuklarını doğuracaklar
hayırlı olsun cnm darısı bizim de başımıza belirtin varmı acabaselam kızlar daha önce sizin konunuzu da takip ediyordum 10 dk önce test yaptım ve hamileyim ben şok ben iptalim şuan
hayırlı olsun cnm darısı bizim de başımıza belirtin varmı acaba
değişiyor işte belirtiler mesela bazılarında hemen bulantı olmuyor anlamıyorlar bile kaç gün geçti adetin üstünden cnmteşekkür ederim cnm evet en önemli belirtim sabah bulantısıydı hatta dedimki ya hamileyim ya sistit oldum ,şimdiden böyleyse ben yanmışım
ben bi karar aldım ne adet günümü beklicem ne doğurgan döneme bakıcam stresten uzak durucam kafamdan çocuğu çıkartıcam stres her şeyin başı istiyosun istiyosun olmuyor en iyisi stres yapmamak
değişiyor işte belirtiler mesela bazılarında hemen bulantı olmuyor anlamıyorlar bile kaç gün geçti adetin üstünden cnm
valla en iyisini yapmışsın cnm akışına bırakmak lazım bencedevalla ben birde bu ay saldım kendimi daha reglime de var hala durup durup teste bakıyorum
aa daha adetine varmış hemen çıkmış kan testi yaptırcakmısın cnmgeçmediki 22 yada 23 haziranda olmam gerek ben birazda sistitsem ilaç kullanayım diye erken yaptım çünkü bu bulantı beni öldürecek sabahları
kan testi yaptırım iş çıkışı yada hafta sonuaa daha adetine varmış hemen çıkmış kan testi yaptırcakmısın cnm
hadi bakalım hayırlısı olsun cnmkan testi yaptırım iş çıkışı yada hafta sonu
Idrar testi mi bozuktu acaba canim. Önümuzdeki aya insallah olur. Bozma moralini.kızlar ikinci kez idrar yapıp kanı vermeye gitmiştim silik cıktı evet ama kan sonucu hüsran yokmuş adete 4 gün var bugün yumurtlama günümün 10.günü erken mi yaptım niye böyle oldu canım aşırı sıkıldı cnkü idrar pozitif kan negatif bende bu ay olmadı anlaşılan